HU (superhighstakes) v6itjale auhinnaks elu! (ebasobiv tööl vaadata!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • udikaz
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 1946

Re: any game/any stake - oodates hiiterit

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
    5+ päevik :)
    Tuleb nõustuda, väga chill päevik. mis koht on BCN?? Kus sa eladki? Igaljuhul edu tulevikus. Päris nii ei saa online ka mõelda et iga käis nagu su ainus käsi. Lolliks lähed varsti nii. Nii tuleb mõelda Live mängides, nagu need tüübid tegid seal videos, mida sa vaatasid. Online-s näed sa liigapalju käsi tunnis et igat kätt kui ainsat võtta Igaljuhul edu sulle uuel lainel mängimises ning dont worry sa biidid seda mängu 110-ga (Y) GL!

Comment

• MrRiver
      Grinder
      • Oct 2008
      • 735

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
      mis koht on BCN?? Kus sa eladki?
      Barcelona, prolly.

Comment

• IamAllin
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 1653

koguaeg ootan siia uusi poste..lol, väga super diary :)

Comment

• macroTilt
          seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
          • May 2010
          • 629

66. what we gona say? Too eelmises postis mainitud LE lugu on viimased 3 paeva taaskord mu playlistis n1. Kuulan seda, kui t6usen keskpaeval, dushi all olles ja paevaplaane tehes. Kuulan 6htul, rattaga m66da linna seigeldes. Kuulan seda siis, kui vaja panna ennast konditsiooni, et m6ne naise tahelepanu saavutada. Kuulan ka pokkerit mangides. Annab enesekindlust, rytm hoiab aju arksana ehk t6otab head mangu.

Olles pea 2 paeva pokkerist puhanud, sai siis tehtud hetked tagasi yks sess. Mis jai vaga lyhikeseks. Pool tundi vast.

Sessi jooksul ei juhtunud absoluutselt midagi huvitavat. Ei manginud ainsatki suurt katt. Lihtsalt ei olnud midagi mangida
          V6rreldes varasemate aegadega toimus hetkega yks suur muutus. Ehk siis, mul oli tavaks ise "genereerida" suuri pote, kui neid polnud. Seda siia kirjutades, vangutan pead ja tunnistan endale, et mineviku mangud olid hullumeelsus kuubis. Hetkel vaatad vastaste statse ja saad hetkega aru, et kus on piirid erinevate v6imalike liigutuste osas, mis meie arsenalis.

Yhel juhul callin 33ga mingi venna raise. Flop tuleb AK10, ta checkib. Varemat, ma checkisin alati jargi. Automaatelt ja alati pmst. (raagin siinkohal cashist). Kuna vastane checkib, siis siinkohal on kindel koht kus proovida pot kohe maha v6tta, imo ja panustada any2ga. Well, teen seda ja obv on pot minu.

Teises lauas avastasin aga, et 24 kae jooksul olid mu numbrid 4/4.
          Hakkasin k6va haalega naerma.

Too HEM on vinge. Uurin ja puurin seda lahinadalatel k6vasti. Mul on suur usk, et suudan oma manguga imet teha.

Vaatan, et ka blogi pealkiri ei ole enam t6ene. Seega tuleks muuta¿
          Naised, jalgrattad ja some nl10. See k6laks hasti. Sisutaitmisega saaksin samuti hakkama.
          Kaalun veel seda...
          Last edited by macroTilt; 17.06.10, 04:42.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

Algselt postitas MrRiver Vaata postitust
            Barcelona, prolly.
            Kui see vastab tõele, siis ei olegi väga kaugel minust

Comment

• macroTilt
              • May 2010
              • 629

siin nl10 graph. k6ik kaed mis mul arvutis. juuni algus kuni tanaseni.

Uploaded with ImageShack.us

sisetunne ytleb, et midagi on vaga m66da. No olgu, kyll parandab.

Siit ka kysimus, mida v6ib minu senise mangustiili kohta 6elda, vaadates seda graphi ja neid jooni, ilma, et oleks teada ylejaanud spetsiifilised andmed? Naeb siit miskit?

Comment

• vilkar
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1290

tundub, et callid liiga palju lõpuni kaasa ja kaotad showdownil...

kaotavad käed võivad olla stiilis Top pair ja kehv kicker ehk?? või top pair top kicker aga vastas set või 2 paari, mis on riveris sisse shovetud ??

Või mängid liiga palju üle premium käsi stiilis KQ, KJ, AT jne või callid ka middlepairiga lõpuni ?

need suht wild quess siin... statid aitaks...

kardan et limp calid ka ehk liiast... ja raisid vähe ning perhapse slowplayd QQ+ tüüpi pockete millega riveris ülli oled saanud...

Viimases lõpus on näha et oeld mittu kätt turnis või riveris foldinud ehk kas oled mingi drawga ülli saanud vms?
                Last edited by vilkar; 17.06.10, 10:54.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

imo on jooned täitsa okei nl10 kohta
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

vilkar on nastja.

Comment

• macroTilt
                      • May 2010
                      • 629

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
                      tundub, et callid liiga palju lõpuni kaasa ja kaotad showdownil...

kaotavad käed võivad olla stiilis Top pair ja kehv kicker ehk?? või top pair top kicker aga vastas set või 2 paari, mis on riveris sisse shovetud ??

Või mängid liiga palju üle premium käsi stiilis KQ, KJ, AT jne või callid ka middlepairiga lõpuni ?

need suht wild quess siin... statid aitaks...

kardan et limp calid ka ehk liiast... ja raisid vähe ning perhapse slowplayd QQ+ tüüpi pockete millega riveris ülli oled saanud...

Viimases lõpus on näha et oeld mittu kätt turnis või riveris foldinud ehk kas oled mingi drawga ülli saanud vms?
                      Tore, et viitsisid vastata. Ja loomulikult saan aru, et suht wild quess kuid siiski, miskit peab ometi saama sealt valja lugeda.

Kommenteerin siis nii nagu oskan. See liialt kaasa callimine showdownini on jah mul probleemiks. Kuna MTT on tiba teine teema, siis sealt vast ka see harjumus. Liialt kujutan ette, et mind bluffitakse ja valuebetitakse vaga thinilt, mida aga cashis/eriti microstakesis eriti ei kohta.

top pair, kehv kicker - selle kombinatsiooniga ma probleeme ei nae.
                      riveri shovide kohalt tuleks ka 6elda, et vaga kerkekaeliselt ma neid ei calli.
                      limp-call mu arsenalis puudub. ja ei slowplay ma kahjuks kunagi
                      seda viimast tuleks kindlasti muuta vist. on olukordi kus tuleks, kindel.

ja, ja too pool stacki sees, hea drawga ja turnis 2 varianti, callid oddsideta vastase all ini v6i foldid ja pool stacki lainud/jaab alles. See esineb aegajalt probleemina. Ja tean, et siin midagi vaga viltu

Esilagu veel statse ei anna. Pyyan miskid tuhanded kaed nyyd "uue stiiliga" teha ja siis vaatab, kas on mingi erinevus varasemaga.

Comment

• vilkar
                        Klubi Liige
                        • Jul 2009
                        • 1290

soovitan soojalt 15/12 stiilis lasta kui suudad, satud vähem jamadesse ja palju lihtsam mängida kui pead tegema kergemaid otsuseid !

good luck

LOL @ Nastja

Comment

• macroTilt
                          • May 2010
                          • 629

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                          vilkar on nastja.
                          hahaha. paris hea. m6tlesin tykk aega, et siinkohal on tegu miski vagagi inside jokiga. Nyyd 20 min hiljem saan aru, et m6eldud on vist "selgeltnagijat Nastjat". sai isegi vist paari osa kunagi vaadatud. anyway, vaga tabav

ja siin yks kasi, kus mul jookseb alatihti juhe kokku. paluks korrektseid variante, kuidas seda katt mangida ja miks just nii. tyvm!

Comment

• sm112
                            Grinder
                            • Jun 2009
                            • 776

Ma mängiks nii: fold pre, fold flop.

Tegelikut konkreetses käes võib flopis isegi üle flipi välja venitada, nii et kui juba floppi sai vaadatud, siis võib ka tõsta, kuigi ees raise ja reraise.
                            Last edited by sm112; 17.06.10, 12:41.

Comment

• macroTilt
                              • May 2010
                              • 629

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                              Ma mängiks nii: fold pre, fold flop.
                              fold pre on kindlasti hea option. fold flop?¿?

Comment

• sm112
                                Grinder
                                • Jun 2009
                                • 776

Veidi pikemalt: preflop kas foldiks, või äärmisel juhul squeezeks, aga lihtsalt callimine on minu arvates leak, kuna nii hästi nagu tolles käes, tabad sa floppi harva ning potentsiaalselt võid postflop kaotada veel rohkem raha kui võita. Lisaks mängid sa positsioonist väljas.

Selle konkreetse käe flopis on sul madal mastitõmme, aukuost ja paar, nii et parim lahendus on tõenäoliselt tõesti check-raise, eesmärgiga rahad sisse saada. Samas sinu 4bet flopis on nii tugev, et enamus käsi foldib ja calli saad tõenäoliselt AA, KK ja seti käes, nii et võidad vähe, aga kaotada võid palju.
                                Last edited by sm112; 17.06.10, 14:03.

Comment

Working...