Re: 50NL/100NL grinder's corner.
praegu on mu graafik vabalanguses, sest et run on nii mõnus, viimase nädala olen minimaalselt ka pkri teinud sest isu on null.
algus oli okei nl100s. aga nüüd lõpuks olen -126doltsi peale langenud nl100s(just vaatasin, eile kaotasin ligi 2bi) NL100 4.5k kätt ka kõigest.
kuna roll on piiripealne nl100 jaoks siis hooran nl50s BI'e tagasi ja nl100s kaotan kiirelt 2 flippi ja jälle nl50 ;D
pärast nädalast joomist ja vahtimist ei ole mindset ka obv nii hea, eile näiteks suutsin AKga maksta seti kinni, kuigi ma teadsin et ma olen taga, KUI JABUR SEE ON, lihtsalt vajutasin calli ja ei pilgutand silmagi :D
siis läksid muidugi lauad kinni, sest et never ei tee sellist asja, miks peakski?!
ahjaa, eile oligi mu worst cash day -$299
täna miski 50m sess seljataga ja midagi head pole, ligi 1bi miinust.
QQ vs AK pre ei tulnud; trips vs fullik tegin ilusti välja.
aga noh nl50 jaoks on korralik roll olemas, nii et selles mõttes on ülisuva.
aga lihtsalt kui bad run, siis pole isu volüümi anda ja grindida välja ennast sellest sitast.
Algselt postitas Owner85
Vaata postitust
algus oli okei nl100s. aga nüüd lõpuks olen -126doltsi peale langenud nl100s(just vaatasin, eile kaotasin ligi 2bi) NL100 4.5k kätt ka kõigest.
kuna roll on piiripealne nl100 jaoks siis hooran nl50s BI'e tagasi ja nl100s kaotan kiirelt 2 flippi ja jälle nl50 ;D
pärast nädalast joomist ja vahtimist ei ole mindset ka obv nii hea, eile näiteks suutsin AKga maksta seti kinni, kuigi ma teadsin et ma olen taga, KUI JABUR SEE ON, lihtsalt vajutasin calli ja ei pilgutand silmagi :D
siis läksid muidugi lauad kinni, sest et never ei tee sellist asja, miks peakski?!
ahjaa, eile oligi mu worst cash day -$299
täna miski 50m sess seljataga ja midagi head pole, ligi 1bi miinust.
QQ vs AK pre ei tulnud; trips vs fullik tegin ilusti välja.
aga noh nl50 jaoks on korralik roll olemas, nii et selles mõttes on ülisuva.
aga lihtsalt kui bad run, siis pole isu volüümi anda ja grindida välja ennast sellest sitast.
8 
5
Comment