KristjanLaas Tegeleb $1-$20 NLHE MTT stakega

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: KristjanLaas karistab NL50 HU bume.

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust

Btw. jah arvan, et see mäng on + EV...kuna ma arvan, et mitte ükski NL50 reg ei ole minu vastu võitev mängija...eriti 2bb/100 reg.
    Seega minu otsustes pole Sinul absoluutselt mõtet kahelda. Põhjendused on juba eelnevalt öeldud.
    Muide, kas sa tead peale enda veel mõnda nö. NL50 HU regi, kes oleks NL100 HU´s samapalju miinuses, kui sina ?

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
      Seletaksid äkki lähemalt, ma ei jaga matsu...
      Raske on nüüd inimestele seletada HU mängu strateegiaid, aga ma püüan:
      1. Kui ma callisin KQo esimest korda, siis see tähendab seda, et järgmised u. 3-4 korda ta teeb sama trikki Ax-ga, ehk ma saan ära kasutada seda oma pocketiga ja A(high)-ga
      2. Selleks ajaks olen ma kindel, et vastane on mingil määral endale nõuks võtnud oma raha tagasi (kasvõi mingil määral) võita ja KJ-ga callides ma kindlustan temas seda tunnet(Ax), et ta võib iga ässaga lükata preflop allin ja eeldada, et see on hea.(pluss KJ pole never halb käsi imo NL50)
      Kõik see loob minu jaoks ideaalse mängu tulevikuks ja selle pealt ma profitit teenin.

(Enamasti ma mängin siiski regularidega ja bumhuntida eriti ei viitsi,(Obv ma mängin pigem bumidega, aga nõrgemad regid=bum minu jaoks) ärge solvuge, aga see oli rohkem kirjutatud selleks, et saada enam investoreid, sest ma tean, et ma võidan igat nl50 regi)
      Last edited by KristjanLaas; 14.05.10, 18:45.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        Muide, kas sa tead peale enda veel mõnda nö. NL50 HU regi, kes oleks NL100 HU´s samapalju miinuses, kui sina ?
        NL100 oli chipdump.

Aga mis see loeb, praegune stake on NL50 HU imo.?

Comment

• Rigged
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2535

Ärge plõksige niisama mehed, pole ju mõtet. Igaühel oma stiil ja nii on.

Muidu GL.

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Edu ka minu poolt.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

KQ käest võuib veel aru saada, aga kuis a tead et ta lükkab again Ax siis miks sa callid KJ, kui sa tead et sa oled taga? Siin on ju midagi vastuolus

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Algselt postitas leits Vaata postitust
                KQ käest võuib veel aru saada, aga kuis a tead et ta lükkab again Ax siis miks sa callid KJ, kui sa tead et sa oled taga? Siin on ju midagi vastuolus
                Care...kui hitin siis hitin. olingi natuke palju ta vastu plussis.
                teadsin, et mängin temaga veel ja varem või hiljem saan talt selle anyway, ei viitsinud lihtsalt minuteid raisata parema positsiooni leidmiseks. imo -$/h

see on minu arusaam, ärge pidege seda arrogantseks, nii minu arust see mäng käibki ja ma kasvõi võin temaga 2h jageleda selle $50 pärast (mille ma imo. lõppude lõpuks enivei saan kui ta eemale ei istu) või ma püüan KJ-le kohe pihta saada
                Last edited by KristjanLaas; 14.05.10, 18:53.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

NL100 oli chipdump.

Aga mis see loeb, praegune stake on NL50 HU imo.?
                  Imo võtab isegi skilled chipdump vähem aega, kui NL100 HU. Loogiline oleks ikka 2+ levelit ülespoole liikuda ja siis KK vs. AA vms. chipdumpida. Lisaks sellele, kas sa kavatsed väita, et Leppo või hubbdeuces olid sinu isiklikud sõbrad, kellele sa muuseas raha kandsid ?

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    Imo võtab isegi skilled chipdump vähem aega, kui NL100 HU. Loogiline oleks ikka 2+ levelit ülespoole liikuda ja siis KK vs. AA vms. chipdumpida. Lisaks sellele, kas sa kavatsed väita, et Leppo või hubbdeuces olid sinu isiklikud sõbrad, kellele sa muuseas raha kandsid ?
                    Ei olnudki..mängisin purjus peaga ja dumpisin enda rolli.
                    Ma püüan lihtsalt aru saada mis see antud teemasse puutub?

Vahet isegi ei ole ju tegelikult..pakun, et ükskõik mitu korda ma ENDA rolli ei bustiks leiaks siin foorumis piisavalt palju IQ-ga inimesi kes mind siiski stakeks mängima NL50 HU. Ja vahet ei oleks kuidas ma ENDA rolli kaotaks.
                    Last edited by KristjanLaas; 14.05.10, 19:06.

Comment

• Karikakar
                      Vana Tegija
                      • Jul 2009
                      • 1235

Ta lihtsalt püüab tõestada, et sa oled luckiv donk, sest sa kaotasid NL100 raha LDO

Comment

• Tarq666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 814

WD Kristjan! Ja ära lase nokkijatel ja hateritel ennast tilti ajada. Sinu tegemisi on alati olnud väga huvitav lugeda ja tõenäoliselt seetõttu ka suurem vastukaja.

Mäletan aastate taguseid aegu, ennem pokkeriprode.com loomist, kui ranka666 blogis haterid täiega möllasid. Heh. Kadedus on ikka karm pahe.

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Algselt postitas Tarq666 Vaata postitust
                          WD Kristjan! Ja ära lase nokkijatel ja hateritel ennast tilti ajada. Sinu tegemisi on alati olnud väga huvitav lugeda ja tõenäoliselt seetõttu ka suurem vastukaja.

Mäletan aastate taguseid aegu, ennem pokkeriprode.com loomist, kui ranka666 blogis haterid täiega möllasid. Heh. Kadedus on ikka karm pahe.
                          Lol mina isiklikult pole küll mingi haterlusega tegelenud.. lihtsalt tundsin huvi kuidas iniumene mõtleb

No offence, aga selline mõtte viis kristjan "Care...kui hitin siis hitin. olingi natuke palju ta vastu plussis. " ei ole kohane pokkerimängijale .. vahet ei ole mis limiiti or mis m2ngu sa m2ngiks ..

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Ei olnudki..mängisin purjus peaga ja dumpisin enda rolli.
                            Ma püüan lihtsalt aru saada mis see antud teemasse puutub?
                            .
                            OK, lihtne diil sulle. Postita enda päevikusse lihtne vastus, mis sisaldab ainult ``JAH`` või võta vastu kõik, mis edaspidi tuleb minu poolt kirjapanduga seoses. Läbiv teema saab olema reaalsus vs. luckbox ja usu mind, sinul ei ole kähtuvalt sinu egost sellest diilist midagi võita.

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Mai ei saa aru millest te aru ei saa. Kristjan buildib endast imaget vastasele ning hiljem kasutab seda ära. Hit'n'runnerite vastu väga ei tööta, aga see savi ka. Mina igatahes steigiks kindlasti mingi summaga kui vajadus tuleks ja roll starsis oleks.

GL Kristjan

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Tänud Tarq.

Potsataja:

sa lihtsalt ei saa aru, et see, mis sinu jaoks on ego on minu jaoks tegelikkus..nii lihtsalt on, keegi peab olema parim NL50 mängija ja sorri, see olen mina.

Anna andeks kui minu otsekohesus sind solvab, aga minu jaoks on see tõsiasi.
                                Soovitan sinulgi endale nn. ego(loe:munasi) kasvatada ja hakkad sinagi enda bad beat storyde asemel(mis on tõsiselt suurem enamus mida sinu päevikus lugeda saab (samas maja vs nelik oli kurb:()) kasumit näitama.
                                Last edited by KristjanLaas; 14.05.10, 19:32.

Comment

Working...