Sai loodud kasutaja, et abi ja nõu saada oma mängu parandamiseks.
Igasugune kriitika ja nõuanded ja muu selline teretulnud!
Märtsikuus siis Full Tilt-is toksinud oma 5k kätt ära, tulemus nii ja naa.
Kuu alguses sai deponeeritud 125.- ehk 11,6$.
Mängin ainult Rush-is, kuna seal suudan ennast hoida rohkem tagasi lollusi tegemast mida tavalaudades tehes kohe pankrotist leian end.
Teine hea mõtte selgena hoidja on sihvkad :) Neid lasen pakkide viisi , et kursil hoida, kuid bad beat-id ajavad ikkagi Tilti :S
Vahepeal sai lausa 70-80$ ära nähtud, ning siis kivina alla tuldud :S
Kõige megam oli viimane käsi kus mul AA, võeti AK poolt ära , A tal pott, lauda 4 potti ja vsjoo. Ja mõned käed pärast seda mul AJs, flopp 44x, turn x, river x, mul A kõrge mast, tema flopis check, turn check ja river allin... no mida ikka teed callid ju .... ja vastu näidatakse 44 :S
Võtsin paariks päevaks aja maha, uurisin foorumit ja sai see teema tehtud.
Vahest targemad mängijad siin foorumis viitsivad mõnda näpunäidet anda, mida ette võtta.
Selle kuu graafik:

Kogu info:
Igasugune kriitika ja nõuanded ja muu selline teretulnud!
Märtsikuus siis Full Tilt-is toksinud oma 5k kätt ära, tulemus nii ja naa.
Kuu alguses sai deponeeritud 125.- ehk 11,6$.
Mängin ainult Rush-is, kuna seal suudan ennast hoida rohkem tagasi lollusi tegemast mida tavalaudades tehes kohe pankrotist leian end.
Teine hea mõtte selgena hoidja on sihvkad :) Neid lasen pakkide viisi , et kursil hoida, kuid bad beat-id ajavad ikkagi Tilti :S
Vahepeal sai lausa 70-80$ ära nähtud, ning siis kivina alla tuldud :S
Kõige megam oli viimane käsi kus mul AA, võeti AK poolt ära , A tal pott, lauda 4 potti ja vsjoo. Ja mõned käed pärast seda mul AJs, flopp 44x, turn x, river x, mul A kõrge mast, tema flopis check, turn check ja river allin... no mida ikka teed callid ju .... ja vastu näidatakse 44 :S
Võtsin paariks päevaks aja maha, uurisin foorumit ja sai see teema tehtud.
Vahest targemad mängijad siin foorumis viitsivad mõnda näpunäidet anda, mida ette võtta.
Selle kuu graafik:

Kogu info:
, A
, 4
, 4
(four of a kind, fours).
Comment