Alaska HUSNG 22$-....FTP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Alaska HUSNG 22$-....FTP

Algselt postitas sineep Vaata postitust
    cowboymarco ftw?
    Tõesti, kaugel pole ka see aeg vist. Süüa tahaks kah vahest.

Comment

• PokerDevil
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1177

Keep it up alaska, tean täpselt mida tunned. TÄPSELT!

2 kuud järjest peerukasse saanud, nüüd mai kolmas aga midagi nagu hakkaks juba lubama. B/C game on lihtsalt tulema. See periood annab tõesti kogemusi juurde. Endal arvan, et olen C game ära deletenud ja jäänud A/B.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Raske natuke on, kui 30bi miinuses oled.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Tulingi siis 30 bi miinust alla, mis peak olema suhteliselt võimatu, aga mul see õnnestus. Ei saa kõike variatsiooni kaela ajada, tuleb tunnistada. Biite oli muidugi hullumoodi ja HEM näitab 22bi alla EV, aga põhiline oli ikkagi see, et ma andsin kontrolli ära enamustes matchides. Kuna floppi kunagi ei tabanud, siis paar korda cbet/fold ja pool stacki läinud. HU saab väga edukalt mängida ka täieliku kaardisurmaga, mina seda ei suutnud. Igatahes lõpetasin selle pulli ära, tegin cashoudi ja jätsin 30$ peale. Sellega lasen närvide rahustuseks 6$ mai lõpuni, teen oma 500 mängu ära ja vaatan, mis edasi teha. Üks on kindel, kui ma tahan selles asjas vähegi edukas olla, ei piisa ainult teoreetilistest oskustest, mindset is the key.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Re: Alaska HUSNG 6$-....FTP

Nüüd on 6$ täielik godmode aktiveeritud. 16-4. Ma ei tea palju ma üle EV jooksen aga ma ei ole niipalju 2 outereid elusees välja imenud kui praegu. faking variatsioon ikka. Oleks 22$ teinud, oleks pool raha tagasi olnud. Shoulda woulda coulda.

Full Tilt No-Limit Hold'em, 6.25 Tournament, 40/80 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t2000)
            Godmode (BB) (t1000)

Godmode's M: 8.33

Preflop: Godmode is BB with 9, J
            SB calls t40, Godmode checks

Flop: (t160) 6, 7, 9 (2 players)
            Godmode checks, SB bets t80, Godmode raises to t240, SB calls t160

Turn: (t640) 6 (2 players)
            Godmode bets t360, SB raises to t720, Godmode calls t320 (All-In)

River: (t2000) 6 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t2000

Results:
            SB had K, Q (flush, King high).
            Godmode had 9, J (full house, sixes over nines).
            Outcome: Godmode won t2000

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Lasknud nüüd 6$ järjest ja on ikka kerge limiit. Vastased on nii läbinähtavad. Kaasa aitab muidugi ka see, et iga kolmas käsi on KK. Kui mul on TT, siis vastasel on 99.
              52 võitu, 22 kaotust. 30bi plussi.
              Kuna pokker jääb lähiajal kindlalt ainult hobiks, siis enam raha välja ei võta. Vaatame, mis sellest 30$ teha annab.

Comment

• PokerDevil
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1177

Is niiiice!

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Hirm tuleb kohe peale kui lugeda su pokha karjääri viimaseid lehekülgi... Kui võitlesid selles Variatsiooni ke#is kas kordagi ei tulnud pähe minna tagasi reg speede mängima? Neid alistasid ju võimsalt ja seal ei pea väga fancy-t mängu tegema saab vabalt valuebettimise ja basic stiilidega hakkama. Veel soovitaks kaaluda toa vahetamist, vaadata mõni väiksem, kui roll uuesti tiba suurem.
                  Kus ei ole üldine tase nii tugev: /carbon/ultimatebet/paradise/Opoker/ Traffic on küll väiksem aga häid mängijaid ka vähem. Tean, et sind ründas EV kurat aga teinekord mõjub see mindsetile super hästi. GL ja loodame, et postitad varsti jälle 20$+ käsi.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

No raha mõttes on muidugi jama, aga vähemalt sain selgeks, mis on vaja, et olla suurelt võitev mängija kõrgetes limiitides. See ei ole strateegia tundmine, bankrollmanagemendi tundmine, vaid kümme erinevat asja kokku ja suur osa nendest ei ole raamatust või internetist õpitav. Lisaks veel pidev MÕTLEMINE, iga otsuse taga peab olema mõtteprotsess, migisugunegi analüüs, mis annaks pikas perspektiivis kõige suurema väärtusega tulemuse. Mõnel tuleb see loomulikult, mõnel suure vaevaga. Ma olen sellest varem kah kirjutanud, aga mul oli selle downswingi ajal pidevalt suured raskused mõelda oma otsuste üle. Näiteks allin preflop, mul A9, vastasel A8, flopis 8xx. Bad beat? Vaevalt küll. Effective stack oli selleks hetkeks 30bb ja see A8 oli tal täielikult bottom shoving range, selle shove callimiseks oleks vaja spetsiaalset metagame, minupoolset pidevat 3bet agressiooni, midagi sellist ma aga otsuse juures arvesse ei võtnud. Allin potid läksid küll kõik ühes suunas, seda ei saa salata, aga kui panna mõlema mängija handranged kokku selleks ajaks, siis minu otsused olid kindlasti -EV.

praeguseks olen allesjäetud 30$ kasvatanud 260$ peale, mängides 6-11$ mänge, aga ikkagi tunnen, et ei ole käimas see A.game, mida oleks vaja 55-100$ limiidis püsima jäämiseks. Seda /carbon/ultimatebet/paradise/Opoker varianti kaalun küll, bankrolli ehitamiseks vist siiski parem, kui stars ja tilt.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Lasin huvipärast viimased paarkümmend vastast 6-11$ HUSNGs sharkscopest läbi ja pilt on päris huvitav. Minuarust kõige parem alustajale mängijale rolli kasvatamiseks, enamus vastased ei tea absoluutselt, mida nad teevad. Bumhuntimiseks piisab täiesti esimesena lauda istumisest.

Comment

• PokerDevil
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1177

On $6-$11 võimalik bumhuntida? Suht välkkiirelt saavad täis. Proovinud mõne vennaga teha aga ei taba vaid närvi ajas. :D

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

sellesmõttes, et kui ise istud tühja lauda, siis võitva mängija vastu ei pea 95% mängima. Kui keegi juba istub ja sina liitud, siis võib juhtuda võitev mängija.

Comment

• g00000se
                            Vana Tegija
                            • Apr 2010
                            • 1047

Täitsa ulme tundub küll :O

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Re: Alaska HUSNG BUSTOLAND

Olen siin peale suuremat tiltamist teinud nüüd 11$ ja ilusasti üles tagasi roninud.

Kuna roll oli 22$ jaoks jällegi koos, aga fulltildi 22$ turbode suur variatsioon ei sobi mulle kõige paremini rolli ehitamiseks, siis otsustasin rolli Starsi kanda ja seal jätkata. Kandsin raha Moneybookersisse ja siis tuli muidugi jaanipäev ja hunnik sünnipäevi ja millegi pärast oli vaja igal võimalikul juhul MB kaart kaardimasinasse toppida. Niiet hetkel olen pokkeri kohapealt suht busto. Staket ei tahaks kah nuruma hakata, umbes 100$ vedeleb Partypokkeris, aga seal on uskumatult kõrge rake, niiet HUSNG seal ei ole mõtekas teha. Vist tuleb 6-max meelde tuletada, natuke proovisin, lauad on seal suht head.
                              Last edited by alaska; 27.06.10, 11:17.

Comment

• tafka31
                                Grinder
                                • Dec 2009
                                • 853

very nice graph!

Comment

Working...