Alaska HUSNG 22$-....FTP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Alaska HUSNG 22$-....FTP

FAAKKK.....JEEEEEEEE.....FAAAAAAAAAKKKK

Full Tilt No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t2515)
    BB (t485)

Hero's M: 41.92

Preflop: Hero is SB with 8, A
    Hero bets t2515 (All-In), BB calls t445 (All-In)

Flop: (t970) J, J, 7 (2 players, 2 all-in)

Turn: (t970) 8 (2 players, 2 all-in)

River: (t970) 7 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t970

Results:
    Hero had 8, A (two pair, Jacks and eights).
    BB had 7, A (full house, sevens over Jacks).
    Outcome: BB won t970

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Full Tilt No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t1600)
      Hero (BB) (t1400)

Hero's M: 23.33

Preflop: Hero is BB with 8, 5
      SB calls t20, Hero checks

Flop: (t80) 2, Q, 8 (2 players)
      Hero checks, SB bets t40, Hero calls t40

Turn: (t160) J (2 players)
      Hero checks, SB bets t80, Hero calls t80

River: (t320) 6 (2 players)
      Hero checks, SB bets t80, Hero calls t80

Total pot: t480

Results:
      SB had K, A (high card, Ace).
      Hero had 8, 5 (one pair, eights).
      Outcome: Hero won t480

99% viimaseaja vastastest on sellised. Neil pole mittemingit aimu, mida nad teevad ja miks nad seda teevad. Mul pole mingit aimu, mis neil käes on. Peaks olema nagu unistuste vastased? Ma olen nii übertiltis, et ma viskan varsti läpaka läbi akna. Esimest korda elus sõiman vastaseid. Mul ei ole raskusi nende võitmisega pikas perspektiivis, mul on raskusi oma vaimse tervise säilitamisega.
      esimene käsi, mina raise, calll!!!!!!! E ole ju võimalik esimest kätt ära visata. Mis siis showdownile jõuavad esimese käega...K2, 63o, Q3o, T4s...
      Ah ma hakkan parem jooma.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

nice hand sir.

Full Tilt No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1420)
        SB (t1580)

Hero's M: 18.93

Preflop: Hero is BB with 8, J
        SB calls t25, Hero checks

Flop: (t100) 8, A, 5 (2 players)
        Hero checks, SB bets t50, Hero raises to t150, SB raises to t400, Hero calls t250

Turn: (t900) 4 (2 players)
        Hero checks, SB bets t1130 (All-In), Hero calls t970 (All-In)

River: (t2840) K (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2840

Results:
        SB had 5, K (two pair, Kings and fives).
        Hero had 8, J (one pair, eights).
        Outcome: SB won t2840

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

mai on ikka mõnus kuu, rämedadbiidid hommikust õhtuni, mäng on nii koost lagunenud. Mul pole kunagi probleemi olnud saada ülithin valuet, niikui mingigi käsi on, makstakse kõik kinni, oskan õigel hetkel nõrkust näidata, vastase spewima panna, aga kui mängid sadu mänge niimoodi, et AA-ga saad blindid, sette ei näe kunagi, cbet pole kunagi for value, siis on A mängu raske teha. Aga midagi pole teha, HUSNG turbo on suure variatsiooniga mäng, olen hiljuti sama jama üle elanud, kui olukord muutub, siis mine 23o allin ja floppad neliku.

lõpupoole on EV joon otsaga alla, aga olukorrad on olnud sellised, et foldi ei leia kunagi, kui rahad sisse lähevad. Viimane kaotus: (sain ta enne allin, kui shovesin esimest korda KT 9bb ja ta leidis AK kohe mulle vastu.

Full Tilt No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 50/100 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t850)
          BB (t2150)

Hero's M: 5.67

Preflop: Hero is SB with K, K
          Hero bets t200, BB calls t100

Flop: (t400) 10, 8, 4 (2 players)
          BB checks, Hero bets t250, BB raises to t1950 (All-In), Hero calls t400 (All-In)

Turn: (t1700) 2 (2 players, 2 all-in)

River: (t1700) J (2 players, 2 all-in)

Total pot: t1700

Results:
          Hero had K, K (one pair, Kings).
          BB had 8, 10 (two pair, tens and eights).
          Outcome: BB won t1700

Comment

• $$$
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1072

Mine jookse üks kena ring värskes õhus ja liigu siis turbode pealt regular speedidele. GL

Soovitab härra tilt.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Proovisin just regspeedi, vastane minraises 100% pre, callis enamuse 3bettidest ja minu run on teada praegu...

Full Tilt No-Limit Hold'em, 21 Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1410)
              SB (t1590)

Hero's M: 23.50

Preflop: Hero is BB with A, A
              SB bets t80, Hero raises to t240, SB calls t160

Flop: (t480) 3, 10, Q (2 players)
              Hero bets t300, SB raises to t1350 (All-In), Hero calls t870 (All-In)

Turn: (t2820) 3 (2 players, 2 all-in)

River: (t2820) 5 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2820

Results:
              SB had 8, J (flush, Queen high).
              Hero had A, A (two pair, Aces and threes).
              Outcome: SB won t2820

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Äkki volüümi surve on mõjutanud? Ma ise avastasin, kui üritan suurt volüümi mängida, siis muutus mäng väga tuimaks ja kehvaks. Proovisin ka 2 tabelda katse mõttes, mis pool tildiga oli väga kehv -EV otsus. Nüüd võtsin aja maha ja ronisin rahuliku volüümiga nulli tagasi ja üritan jätkata samas vaimus. Tunne kergem ja usun, et korralik pluss tulekul, sest mul ju ülilihtne limiit võrreldes Sinu limiidiga.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

on ikka mõjutanud, aga tuleviku peale mõeldes ei saa 1 mäng 1h puhkust 1 mäng teha. Nagu $$$ soovitas, käin jooksmas ja proovin tervislikumalt elada, see on tegelikult väga suur probleem mul, et mõte ei tööta alati. Eile vahtisin ekraani ja nägin ainult kuidas coinflipid ära ei tule, aga seda, mida ta cr või 3 bet tähendas, ei osanud ma kordagi öelda, nagu hall udu oli ainult peas. vähe maganud, sitt toit. A game teen, siis käivad pidevad skeemid peas, kõik eelnevalt mängitud käed on meeles, kui mäng läbi saab, panen noted kirja ja suudan täpselt meenutada, milline oli board jne. Aga viimaselajal ei ole nii, ma ise arvan, et see on sellest, et alustasin trenniga uuesti ja tõmbasin veits üle.

Leidsin netist mingid lehed, kuidas mälu parandada, esimene asi, proovida stresssist lahti saada.

Ja see hea mõtlemisvõime on pokkeri juures tegelikult väga vajalik, mingi tasemeni saab muidugi tabelite ja standard movedega hakkama, aga mitte eriti kõrgemal.

Comment

• Char
                    Pokkerihai
                    • Sep 2009
                    • 1848

ma mängin ka husng ja voluum on täpselt 7 korda väiksem :) üritan mängida vähe ja kvaliteetset mängu teha

roi on 26,3 %

aga ma mõtlesin seda, et tuleviku suhtes, et mitte mängida rohkem vaid pigem tõusta kõrgematesse limiitidesse, et kui tulevikus päevas võita 1-2 100$ hu , siis on väga kõva sissetulek kokkuvõttes ju.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Algselt postitas Char Vaata postitust
                      ma mängin ka husng ja voluum on täpselt 7 korda väiksem :) üritan mängida vähe ja kvaliteetset mängu teha

roi on 26,3 %

aga ma mõtlesin seda, et tuleviku suhtes, et mitte mängida rohkem vaid pigem tõusta kõrgematesse limiitidesse, et kui tulevikus päevas võita 1-2 100$ hu , siis on väga kõva sissetulek kokkuvõttes ju.
                      Oleks see vaid nii lihtne. Maailma parimatel HUSNG mängijatel on ROI alla 10%, Olen näinud ühel mikrolimiidi bumhunteril 16% ROI üle suure sample, see tähendab seda, et iga 100$ mänguga teenid 6-7$, paar mängu päevas sind siiski ei toida. Standardid on 1000 mängulised breakeven jooksmised, kui teha 100 mängu kuus, siis lased terve aasta nullis.
                      HUSNG on vahe kõige hullema dongi ja parima käelugeja vahel niivõrd väike, 26% roi on lühiajaline ja pikas perspektiivis võimatu. Küll aga tähendab üks tiltshove seda, et selle vea likvideerimiseks tuleb 10 mängu lisaks mängida, et uuesti nulli saada.

kopin siia Hokiegreg blogist posti:, üldse on ta blogi päris hea motivaator ja õpetus, kuidas 20-30 mängijast 200-500 mängijaks saada.

"It would help if I wasn't running worse over the last 1.2k games than I have in my entire career, but what can you do. This variance is really making a man out of me, lol. I've always read on 2p2 that, "No matter how bad you are running, there will come a time where you run worse." I guess since I had played over 10k husng's without any extremely significant long-term runbad that I felt I had experienced the worst or that my winrate was so high that really long breakeven stetches couldn't happen to me. Not the case. I've never experienced anything like this and staying positive and motivated through the last 1k games has been really tough. It has made me a much harder worker, more realistic poker player, and probably overall just a better poker player. As much as it has sucked, I wouldn't take back this experience for anything."

Comment

• $$$
                        Vana Tegija
                        • Mar 2009
                        • 1072

Muidugi kõrgematel limiitidel võib volüümi vähemaks võtta, aga minu arust, see mida Alaska üritab on just õige. 22 dol pole limiit, kus 20 mängu päevas ei saaks hakkama. 100dol on veel limiit, kus leidub piisavalt fishe, et hea volüümiga lasta. Kõrgemal ma grindinud pole, kõigest mõned mängud, kui notega fish lauas istus jne.

Comment

• HU grinder
                          Vana Tegija
                          • Feb 2010
                          • 1002

Hey, Alaska,

ole nii hea ja anna see blogi link.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008