[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Collapse
X
-
-
-
Re: hotcocacola päevik, mitte blogi.
lihtsalt mainin, et kui tal on auto (sest ta ostis mingi mercedese nende EPT turniirirahade eest vist nii palju kui aru olen saanud) ja kehtivaid lube ei ole, siis tal on selle autoga sõitmine (ise juhtimine täpsemalt) keelatud. LE rikkumine oleks selline asi isegi kui auto on sinu nimele kirjutatud aga sul kehtivad juhiload puuduvad. võib-olla te teete nalja nende lubade tegemise teemadel (lubade ostmine on ka keelatud) aga kui ei tee, siis lugege LE täpsemalt. seal selge sõnaga öeldud, et keelatud on lubadeta sõitmine.Last edited by pokkerisheriff; 12.12.11, 02:10.
Comment
-
-
Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitustlihtsalt mainin, et kui tal on auto (sest ta ostis mingi mercedese nende EPT turniirirahade eest vist nii palju kui aru olen saanud) ja kehtivaid lube ei ole, siis tal on selle autoga sõitmine (ise juhtimine täpsemalt) keelatud. LE rikkumine oleks selline asi isegi kui auto on sinu nimele kirjutatud aga sul kehtivad juhiload puuduvad. võib-olla te teete nalja nende lubade tegemise teemadel (lubade ostmine on ka keelatud) aga kui ei tee, siis lugege LE täpsemalt. seal selge sõnaga öeldud, et keelatud on selline asi.(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
-
+1Algselt postitas numnuts Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Mingu otsi mõni muu thread, mis on nagu logiseva uksega välipeldik. Coca päevik pole see koht.Last edited by con; 12.12.11, 04:44.
Comment
-
lol mille peale te nii kibestunud olete et igakord peate sheriffi postitustest draama tegema?
Comment
-
Sama siin. Tegelikult ma sooviks, et see oleks level, sest tõesti ei tahaks siit planeedilt ära kolida....Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustNüüd ma olen 100% kindel, et see on level ja kui ei ole siis i don't want to live on this planet anymore.
srsly.
Comment
TC
Comment