[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: hotcocacola päevik, mitte blogi.

thnx guys, eks mõtlen. Samas, ega see sauna-vanni nugrabox kõige odavam lõbu pole. Mul paar nädalat aega otsustada, siis tõmban Iirimaale ja oleks hea ehitusrexid platsi lasta lol

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

veel lambijuttu coca päevikus, aga minuarust on tumeda pinna pealt pritsmeid palju paremini näha kui valgelt.

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        thnx guys, eks mõtlen. Samas, ega see sauna-vanni nugrabox kõige odavam lõbu pole. Mul paar nädalat aega otsustada, siis tõmban Iirimaale ja oleks hea ehitusrexid platsi lasta lol
        Loll oled peast? Ise pead kõrval passima kui tööd tehakse. Koguaeg. Sa ei kujuta ette, mida nad muidu perse keeravad seal. Rääkimata sellest, et nad üle **** teevad ja kokku hoiavad (nt jätavad hüdroisolatsiooni panemata, ei kasuta veekindlaid materjale vms), nad teevad ka põhimõttelisi ränku vigu, mida sa pärast parandama hakkad. Kui ma esimest maja ehitasin, siis vannitoaga seotud seigad, mis meeles on tänaseni:
        1) Saun taheti teha ilma ventilatsioonita. Väga veendunult seletati, et naabritel on ka, järelikult saab. Otsisin ise mingid standardid välja ja näitasin näpuga, et tuleb teha. Tehti. Naabril tulid saunalauad aasta hiljem maha niiskusest.
        2) Suur vann oleks mahtunud 2. korrusele vaid läbi trepiava. Vanni tellisin ise, arendaja pidi trepi tegema. Ükspäev lähen ehitusele - tüübid ehitavad treppi. Nad jõudsid plaanitust varem. Ma küsin, et kuidas vann siis üles saab. "Möh? Siis ei saagi". Uninstall trepile ja päev päästetud.
        3) Vannitoa põranda kalded olid väidetavalt kõik okei. Valasin ämbriga vett maha, osa kogunes kusagile nurka. "Aga siit saab ära tõmmata kummiharjaga". Käige perse, võtke üles ja tehke uuesti. Tehti.
        4) Kaitsmata lahtised pistikupesad vannitoas.
        5) Vanni installimisel otsiti vett seinast. Plaaditud sein lõhuti ära. Aga vesi pidi hoopis mujalt tulema. Rohkem neid plaate polnud ka, pidi kapi tagant välja lõhkuma mõne, et asendada.

Praegu ehitan ka maja Tartusse. Iga päev käib keegi kohal, Merkost on järelvalve. Ikka tuleb pidevalt mingeid debiilseid asju välja, millele ei tuleks. Täiesti ebareaalseid asju sealjuures. Kui oleks vähe vabamalt võtnud, oleks vist kuut kokku juba vajunud tänaseks. Ühesõnaga - ehitajad on ebausaldusväärsed või vähemalt peab seda eeldama kui nendega tegemist teha.

Comment

• tolmuahv
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 2502

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
          veel lambijuttu coca päevikus, aga minuarust on tumeda pinna pealt pritsmeid palju paremini näha kui valgelt.
          True that. Selleks ongi heledad plaadid, et katlakivi jms soolad näha ei jääks teravalt. Mul on vannitoas tume seinaplaat ja see oli viga.

Comment

• kollane
            Pokkerihai
            • Nov 2008
            • 2031

Saan aru miks vanamehel ehituses tööd nii palju. Teeb alati väga korralikult, nagu endale.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
              Loll oled peast? Ise pead kõrval passima kui tööd tehakse. Koguaeg. Sa ei kujuta ette, mida nad muidu perse keeravad seal. Rääkimata sellest, et nad üle **** teevad ja kokku hoiavad (nt jätavad hüdroisolatsiooni panemata, ei kasuta veekindlaid materjale vms), nad teevad ka põhimõttelisi ränku vigu, mida sa pärast parandama hakkad. Kui ma esimest maja ehitasin, siis vannitoaga seotud seigad, mis meeles on tänaseni:
              1) Saun taheti teha ilma ventilatsioonita. Väga veendunult seletati, et naabritel on ka, järelikult saab. Otsisin ise mingid standardid välja ja näitasin näpuga, et tuleb teha. Tehti. Naabril tulid saunalauad aasta hiljem maha niiskusest.
              2) Suur vann oleks mahtunud 2. korrusele vaid läbi trepiava. Vanni tellisin ise, arendaja pidi trepi tegema. Ükspäev lähen ehitusele - tüübid ehitavad treppi. Nad jõudsid plaanitust varem. Ma küsin, et kuidas vann siis üles saab. "Möh? Siis ei saagi". Uninstall trepile ja päev päästetud.
              3) Vannitoa põranda kalded olid väidetavalt kõik okei. Valasin ämbriga vett maha, osa kogunes kusagile nurka. "Aga siit saab ära tõmmata kummiharjaga". Käige perse, võtke üles ja tehke uuesti. Tehti.
              4) Kaitsmata lahtised pistikupesad vannitoas.
              5) Vanni installimisel otsiti vett seinast. Plaaditud sein lõhuti ära. Aga vesi pidi hoopis mujalt tulema. Rohkem neid plaate polnud ka, pidi kapi tagant välja lõhkuma mõne, et asendada.

Praegu ehitan ka maja Tartusse. Iga päev käib keegi kohal, Merkost on järelvalve. Ikka tuleb pidevalt mingeid debiilseid asju välja, millele ei tuleks. Täiesti ebareaalseid asju sealjuures. Kui oleks vähe vabamalt võtnud, oleks vist kuut kokku juba vajunud tänaseks. Ühesõnaga - ehitajad on ebausaldusväärsed või vähemalt peab seda eeldama kui nendega tegemist teha.
              :D

kuhu kanti maja teed? hakkad tartu rexix?

Comment

• tolmuahv
                Klubi Liige
                • Feb 2009
                • 2502

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                :D

kuhu kanti maja teed? hakkad tartu rexix?
                Tammelinna. Ei hakka, vanematele ehitan.

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

Ziljonär.

Comment

• LuuK
                    Vana Tegija
                    • Dec 2008
                    • 1138

ma ei kujuta ette mis mehed need olid kes nii ehitavad, vbolla mingi tartu special (õde käis tartus ülikoolis, elas iga aasta erinevas korteris ja kõigis tuli veevärk üle käia, et kasutuskõlbulik oleks) või buumiaegne "ma bannen güprogit", endal sellele alale spetsialiseerunud firma tegi ja ei ühtki kaebust.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

90% liht-ehitajatest kahjuks ongi sellised "spetsid". Buumi aja viljad - iga vend, kes akudrelli juba oskas kasutada, tegi oma firma. Haamriga mehest sai töödejuhataja. Nüüd on rahabossidel vaja taas reaalselt tööd teha ja ei taha väga õnnestuda...

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

+1 pastilaale

istusin uude plohu lauda ja nägin eelmise matchi vestlust:

levinhostar: fck u?
                        3J55: gg
                        levinhostar: win pot
                        levinhostar: hit n runner
                        3J55: that is correct
                        3J55: now i mute you
                        3J55: gg

lol

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                          Loll oled peast? Ise pead kõrval passima kui tööd tehakse. Koguaeg.
                          So true. See oleks sama hea kui usaldada oma bankroll Arnis Vähi kätte samal ajal kui ise Iirimaal oled.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

eino, päris suva lambi Zenjat ei võtaks never tööle. Mul oli üks inimene juba välja valitud, aga ta mainis, et see aasta kõik ajad täis...fml, seega lükkan vist asja edasi :D

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Kes keelab teil tööle võtta mõnda korralikku spetsialisti? Eriti idiootne on kõrval passida 24/7 imo

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

No obv ma ei lase suvalist tonti enda korterisse, kellele annan 10€ tööraha päevas vms.
                                Ma olen kindel, et kindlasti saab tublisid ja häid ehitajaid palgatud. Küsimus on hinnas..

Comment

Working...