Proovime siis uuesti, seekord ainult ja ainult HUSNG ja kui suudan olla kunagi edukas, siis ka HU cash. päeviku teen siia sellepärast, et hakata pidama distsipliini ja ainult seda. Püüan nüüd võimalikult vähe tilti minna ja arvan, et olen saanud päris korralikud õppetunnid oma miinus päevadest. Olen viimastel nädalatel oma mängu kõvasti arendanud, õppinud, analüüsinud, ja usun, et nüüd olen valmis alistama limiite kui suudan kinni pidada ühest lihtsast reeglist.
See reegel on STOP LOSS piiriks panen 4, või kui tuleb 3 kaotust ja 1 võit ja uuesti 2 kaoatust, siis on STOP grind vähemalt 2 tundi. ma ei tohi mõelda et see on cooler või BB ja hakata tagasi tegema neile. Teen pausi ja siis on need mõtted peast läinud. Limiidiks on hetkel 3eur HUSNG ja siteks Paradise poker. Loodan seal rolli kasvatada, ja siis rünnata Pokerstarsi kalakasvandust.
HEM arvestab selle 3eur turna mul kuidagi kallimaks mulle tundub, aga siin 1 mitte kõige ilusam graafik, kust jääb mulje, et ma ilmselt täis fish, aga pole lugu seda viga annab parandada:)

1 käsi kah kohe alustuseks.
Vastas üsna loose mängija, suht mängu algus ja esimest korda ta võtab selle liini, tavaliselt ma betin selle koha peal floppi aga mõtlesin, et ta nikuinii foldib siis ära sest sellel flopile väga raske pihta saada. Betin siis turni ja riveri lootes, et ta hitib tükikese A5s K5s vms, vähetõenäoline muidugi aga river sobib tema rangega päris hästi AJ, QJ, KJ, TJ, J9s, J8s+väiksed PP millest peame kartma ainult 55. Kõik on sees, ta ei limp 3beti kindlasti käega AJ. Olgu veel teada, et esimest korda on villain siin out of line.
Boss No Limit Hold'em Tournament - t15.00/t30.00 Blinds - 2 players - View hand 541612
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BB): t1770.00 M = 39.33
BTN/SB: t1230.00 M = 27.33
Pre Flop: (t45) Hero is BB with A
A 
BTN/SB calls t0, Hero raises to t90, BTN/SB calls t75
Flop: (t180) 8
8
3
(2 players)
Hero checks, BTN/SB checks
Turn: (t180) 5
(2 players)
Hero bets t135.00, BTN/SB calls t135
River: (t450) J
(2 players)
Hero bets t330.00, BTN/SB raises to t660, [color=red] Hero????
See reegel on STOP LOSS piiriks panen 4, või kui tuleb 3 kaotust ja 1 võit ja uuesti 2 kaoatust, siis on STOP grind vähemalt 2 tundi. ma ei tohi mõelda et see on cooler või BB ja hakata tagasi tegema neile. Teen pausi ja siis on need mõtted peast läinud. Limiidiks on hetkel 3eur HUSNG ja siteks Paradise poker. Loodan seal rolli kasvatada, ja siis rünnata Pokerstarsi kalakasvandust.
HEM arvestab selle 3eur turna mul kuidagi kallimaks mulle tundub, aga siin 1 mitte kõige ilusam graafik, kust jääb mulje, et ma ilmselt täis fish, aga pole lugu seda viga annab parandada:)

1 käsi kah kohe alustuseks.
Vastas üsna loose mängija, suht mängu algus ja esimest korda ta võtab selle liini, tavaliselt ma betin selle koha peal floppi aga mõtlesin, et ta nikuinii foldib siis ära sest sellel flopile väga raske pihta saada. Betin siis turni ja riveri lootes, et ta hitib tükikese A5s K5s vms, vähetõenäoline muidugi aga river sobib tema rangega päris hästi AJ, QJ, KJ, TJ, J9s, J8s+väiksed PP millest peame kartma ainult 55. Kõik on sees, ta ei limp 3beti kindlasti käega AJ. Olgu veel teada, et esimest korda on villain siin out of line.
Boss No Limit Hold'em Tournament - t15.00/t30.00 Blinds - 2 players - View hand 541612
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BB): t1770.00 M = 39.33
BTN/SB: t1230.00 M = 27.33
Pre Flop: (t45) Hero is BB with A
A 
BTN/SB calls t0, Hero raises to t90, BTN/SB calls t75
Flop: (t180) 8
8
3
(2 players)Hero checks, BTN/SB checks
Turn: (t180) 5
(2 players)Hero bets t135.00, BTN/SB calls t135
River: (t450) J
(2 players)Hero bets t330.00, BTN/SB raises to t660, [color=red] Hero????
5
Comment