Timz in HUSNG (still in mud)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Timz in HUSNG (still in mud)

Riveri ma calliks kui maha tuleks A, K, J, 3, 5.

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Unreal run täna. Pm jumala tunne tekkis kui pärast seda kätt suutsin matchi võita.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t15.00/t30.00 Blinds - 2 players - View hand 573407
      The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t1515.00 M = 33.67
      BB: t1485.00 M = 33

Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with Q Q
      Hero raises to t75, BB raises to t225, Hero raises to t555, BB raises to t1485, Hero calls t930

Flop: (t2970) 6 9 J (2 players)

Turn: (t2970) 9 (2 players)

River: (t2970) 6 (2 players)

Final Pot: t2970
      Hero shows Q Q
      BB shows A A
      BB wins t2970.00

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Sai siis katsetatud järgmist limiiti, ja algus oli paljulubav. Mõne hetke pärast juhtus aga see mdia ma poleks oodanud sealt ilmaski. Vastased kes sattusid olid kõik järsku palju tugevamad ja agreesiivsemad ja tehti mulle jälle üks 4:0run. panengi mõned käed nüüd, et kas kuskil on foldi nupp õige valik?

Vastane on solid ja mängib OOP esimest korda niimodi, Bettis ühes käes second pair flop ja turn ning tsekkis riveri.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t25.00/t50.00 Blinds - 2 players - View hand 582271

BB: t1877.00 M = 25.03
        Hero (BTN/SB): t1123.00 M = 14.97

Pre Flop: (t75) Hero is BTN/SB with 6 J
        Hero raises to t100, BB calls t50

Flop: (t200) J Q 8 (2 players)
        BB checks, Hero checks

Turn: (t200) 7 (2 players)
        BB checks, Hero bets t100.00, BB calls t100

River: (t400) Q (2 players)
        BB bets t300.00, Hero calls t300

Jällegi solid vastane esimest kord teeb nii, tema OOP defend range on tight!

Boss No Limit Hold'em Tournament - t25.00/t50.00 Blinds - 2 players - View hand 582272

Hero (BTN/SB): t1520.00 M = 20.27
        BB: t1480.00 M = 19.73

Pre Flop: (t75) Hero is BTN/SB with 9 A

Flop: (t200) 6 6 T (2 players)
        BB checks, Hero checks

Turn: (t200) A (2 players)
        BB checks, Hero bets t145.00, BB raises to t390, Hero calls t245

River: (t980) 8 (2 players)
        BB bets t490.00, Hero calls t490

Järgmine mäng. Sama vastane, ühtlasi on juures ka note, et pot kontrollin turni insta donkab riveri.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t15.00/t30.00 Blinds - 2 players - View hand 582275

BB: t1460.00 M = 32.44
        Hero (BTN/SB): t1540.00 M = 34.22

Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with J A
        Hero raises to t75, BB calls t45

Flop: (t150) 5 A 7 (2 players)
        BB checks, Hero bets t100.00, BB calls t100

Turn: (t350) T (2 players)
        BB checks, Hero checks

River: (t350) K (2 players)
        BB bets t350.00, Hero calls t350

4 buy in-i, et uude limiiti püsima jääda, wish me luck!

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

esimene käsi preflop ma ei tõstaks agressiivse vastase vastu, edasi standard, riveri võiks isegi hea mängija vastu foldida, kuna ta valuebetib siin igat tugevamat J ja üldjuhul head mängijad ei calli tõmbeid ja ei donkbeti, kui missivad.

Teine käsi kindel cbet, board on kuiv ja Kx võib callida, kuna arvab, et sa Ax-ga sooviks odavat showdowni. Turnis loeb juba sinu image, Kui sul on tight image, kes paardunud boardil A high-ga järgi checkiks, siis siin ta bluffima küll ei hakka. Ühesõnaga on su käsi suht face up ja kui sa varem oled kah tihti check-call line võtnud tema vastu, siis valuebetib ta sind siin.

kolmandal ma paneks tõenäoliselt 2 barreli ja riveri call on standard.

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Teine käsi on minupuhul 50/50 pigem cbetin 76s kui A high antud vastase vastu tundus parem tsekkida, ja võita pot showdownil. Kas riveril on muidu pääsu või on ikkagi nõrgemaid käsi ka mida ta seal valuebetiks?

Kolmandas käes tahtsin trikitada natuke, kuna mul oli päris hea note, et tsekin turn bet ATC river, antud hetkel oli aga betsize nii kahtlane, et call tundus parim valik.

edit: Ilma on kindel dobble barrel seal, aga tundus, et lasen tal riveri bluffida kogu rangega kui tsekin endale meeldiva turni.
            Last edited by timz0333; 11.03.10, 14:31.

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

I love it when a plan comes together.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t25.00/t50.00 Blinds - 2 players - View hand 586601

Hero (BB): t1315.00 M = 17.53
              BTN/SB: t1685.00 M = 22.47

Pre Flop: (t75) Hero is BB with Q K
              BTN/SB calls t0, Hero raises to t150, BTN/SB calls t125

Flop: (t300) A A 8 (2 players)
              Hero bets t150.00, BTN/SB calls t150

Turn: (t600) 7 (2 players)
              Hero bets t350.00, BTN/SB calls t350

River: (t1300) 2 (2 players)
              Hero bets t665.00, BTN/SB calls t665

Rühin läbi raskuste alpide poole:)

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

tildi põletaja

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Suht vägevalt panevad need vastased...

Tüüp igakord kui ma limpisin minraises. Panin ta päris looselt AI mitu korda ja obv foldis kõik. Nüüd late games siuke call nojh, puhtad oudid on tal vähemalt.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t50.00/t100.00 Blinds - 2 players - View hand 600968

BB: t1415.00 M = 9.43
                  Hero (BTN/SB): t1585.00 M = 10.57

Pre Flop: (t150) Hero is BTN/SB with A 7
                  Hero calls t0, BB raises to t200, Hero raises to t1535, BB calls t1215 all in

Flop: (t2830) 2 A 4 (2 players - 1 is all in)

Turn: (t2830) 2 (2 players - 1 is all in)

River: (t2830) 7 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t2830
                  BB shows 4 5
                  Hero shows A 7
                  Hero wins t2830.00
                  Last edited by timz0333; 21.03.10, 11:11.

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Täna oli lõpuks ometi 1 solid päev selja taga HU pokkeris.

FTP 2$

Ja BOS 3e

Üks küsimus ka, vastane 3x oma buttoneid regulaarselt, ei ole väga LAG aga kolemest viimasest btnist 2 on ta 3x-ind. Kui õigesti mäletan siis cbet oli tal PSB. Floppi hittima minna on suht halb plaan, selline play peaks ok olema?

Full Tilt Poker No Limit Hold'em Tournament - t25.00/t50.00 Blinds - 2 players - View hand 601402

BTN/SB: t1610.00 M = 21.47
                    Hero (BB): t1390.00 M = 18.53

Pre Flop: (t75) Hero is BB with A 8
                    BTN/SB raises to t150, Hero raises to t1390, BTN/SB calls t1240

Flop: (t2780) K 9 4

Turn: (t2780) T

River: (t2780) 5

Päeval sai tehtud Provokeriga ühis sess ja põnev oli. Jooks oli vähemalt hea:D

Comment

• andu_andu
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 4050

http://photobucket.com/ please. äärmiselt ebamugav on su pilte vaadata.

3bet shove parim valik vist jah.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Tegin siis valmis oma HUSNG video. Loodan, et keegi annab asjalikku vastukaja.
                        Videos on mõned mööda rääkimised ja mõned lõpetamata laused, vabandan!

Usun, et ma ei mänginud väga halvasti ja siin see on 200mb suur.

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

Palju minuteid jam intu mängu umbes?

Edit. krdi megaupload sakib. Mul ei lase hetkel tõmmata seda.
                          Last edited by Provoker; 25.03.10, 17:12.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

kohe esimene käsi, K5c donkad välja limbi vastu mastitõmbega, ma nii ei teeks, mittemingisugust infot pole vastase kohta, mängu alguses püüaks potid väiksed hoida. selle limiidi vastane võib limpida jumal teab mida seal, AK AA, 23o. Proovi saada esimeste käte jooksul mingisugune info vastase kohta, enne kui tahad teda 2 barreliga foldima saada. Donkbet ei ole halb, aga ausaltöeldes saab täiesti ilma donkbettideta väga hästi hakkama. Samuti pane vähem, kui donkad, 30 näiteks, sul on tõenäoliselt parim käsi ja odavalt turni ja riveri nägemine pole sulle probleemiks.
                            Sa ütled, et A-ga ta oleks raisenud flopil, aga seda me ei saa mittekusagilt teada. Mõni microlimiidi donk ei raise mittekunagi näiteks.

AJ hästi mängitud, river shove 100%. Võid ka cbettida, see board ei ole paha.

K3 liiga marginaalne, ta ei foldi seal pocketeid, 6x, selline kodanik võib isegi A omada, ma võtaks showdown väärtuse ja checkiks maha.

J3 riveris me tahame A high käest calli saada ja pool potti on piisav. Mina ei näinud riveriks midagi, mida me biidime. Sul on TPNK ja saad paardunud boardil reraise riveris, sul peab väga bluffi image olema, et seda saaks callida. Missest et minraise oli.

33 on liiga kuiv flopp, kui tal on K, saad actionit niikuinii, kui ei ole, saad vähemalt cbeti jagu raha. Sa alguses donkasid ja arvasid, et nüüd saad kergemini calli, aga mulle tundub, et nende first level thinkerite vastu tuleks vastupidi mõelda, donkbetbluff ei õnnestu, järgmine kord tee seda veel hullema saastaga. Siis nad mõtlevad, ahaa, tahad mind nüüd träppida, ega ma loll ei ole...fold...

9Td call on standard aga donkbet jällegi halb. Kuna ma ise kunagi ei donkbeti raisetud pottides, siis ei oska kommenteerida väga, aga üldjuhul näeb vastane seda kui nõrkust, eriti kui seda tihedalt teha. Sa muidugi teed seda ka nutsiga, aga husng mäng on siiski liiga lühike, et endale mingisugust keerukat imaget looma hakata. Check/fold, next hand. Pealegi on tal kombeks slowplayda (444 händ), niiet sellise mängija vastu peaks kindlaks tegema ka tema cbet range. Kui ta häid käsi slowplayb, siis flopis saad sa palju potte maha võtta raisega, kui ta järsku cbettib.

AK ...kuna sa donkbet/foldid palju, siis ta usub tõenäoliselt, et häid käsi sa ei beti ja Q8Q boardil, kui sa ei cbeti, siis hiljem sa enam callida ei saa, kuna ta alla Q seal raha sisse panema küll ei hakka. niiet proovi maha checkida ja kui beti saad, siis easy fold.

K8 perfect.

A2s, donkbet väga hea arvestades imaget, turn tuleks callida kui sa teist barrelit ei pane, raise on liiga tugev.

A2o limbitud, A flopis kui sa just panid 77 ja vastane sai teada, et see on tugev, siis seekord beti midagi muud, mingi standard pool potti näiteks, või potsize, ta ei usu A ja võib huvitavaks minna.

78o limp, ok, bet ok, me ei võida seda kätt 8 high-ga.

QT ma ei ole kätt lõpuni vaadanud, aga ta esindab jälle väga kitsast ranget, nagu seekord kui flush maha tuli ja me foldisime, niiet ma seekord calliks maha riveri. OK. nüüd on meil solid read.

45 shove, meh, timingtelli ma ei näinud, et oleks mingi väga kahtlane limp olnud, niiet foldequiti oli huge. Kuna sa alles shovesid, siis ma olen tähele pannud, et kohe otsa shovemine koos väikese mõttepausiga saab palju respecti. Jälgida muidugi, et ta ei trapiks, näiteks mõttepaus+limp.

KK perfect.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

teine mäng.

Jällegi sama teema, esimene käsi ja kohe väga suur pott. Kui flopp callida, siis edasised callid olid ok, aga ma ei calliks floppi esimene käsi.

98d ma vist ei craiseks kui ta cbetib vaid calliks, jällegi mängu algus ja väga imelik vastane(22 käsi). allin flopist pole muidugi viga, aga tõenäoliselt coinflip ja meil on suurem edge tema vastu.

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust

Panen endale siia märtsi eesmärgid kah mis on küll tagasihoidlikud, aga mulle piisavad.
                                1. Mängida vähemalt 100 husng, loodan rohkem, aga aega niivõrd vähe.
                                2. ROI 14+
                                3. Õppida anlüüsida Õppida postitada käsi saada head vastukaja.
                                4. Olla aktiivne teiste HUSNG mängijate teemades ja vastata postitatud kätele.
                                5 Võtta vähemalt 5 buy in shot järgmisessse limiiti.

Edu mulle!
                                Kõigepealt tänud Alaskale hea info sisuka posti eest.

Nii, aeg siis teha kokkuvõtteid porisest märtsist, tuleb tõdeda, et porisse ma endiselt jäin...

1.Mängida 100 HUSNG boss media - Pass
                                2. ROI 14+ on Fail, komentaariks veel juurde ROI kena 0 boss medias ja see, et FTP ROI on 15, kusagil 60 mängu peale pole üldse oluline.
                                3. õppida...: Selle üle olen suht uhke ja kindel Pass olen vaadanud nii videosid tuuseldanud 2+2 kui ka saanud ise hakkama videoga.
                                4. Olla aktiivne foorumis. Jällegi kerge Pass arvestades ajanappust olen piisavalt aktiivne.
                                5. Shot sai võetud, aga kahjuks ebaõnnestunult.

Panen nüüd 2 graafikut kuu lõikes ja nende alla tänase päeva 1/5 runi suuremad käed.

BOS:

FTP:

Ja tänased käed.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t100.00/t200.00 Blinds - 2 players - View hand 616583

Hero (BTN/SB): t925.00 M = 3.08
                                BB: t2075.00 M = 6.92

Pre Flop: (t300) Hero is BTN/SB with 2 J
                                Hero raises to t925, BB calls t725

Flop: (t1850) 6 5 Q (2 players)

Turn: (t1850) 9 (2 players)

River: (t1850) 8 (2 players)

Final Pot: t1850
                                Hero shows 2 J
                                BB shows 9 K
                                BB wins t1850.00

Boss No Limit Hold'em Tournament - t50.00/t100.00 Blinds - 2 players - View hand 616585

Hero (BB): t914.00 M = 6.09
                                BTN/SB: t2086.00 M = 13.91

Pre Flop: (t150) Hero is BB with T Q
                                BTN/SB raises to t2086, Hero calls t814 all in

Flop: (t1828) 4 4 A (2 players - 1 is all in)

Turn: (t1828) A (2 players - 1 is all in)

River: (t1828) 9 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t1828
                                Hero shows T Q
                                BTN/SB shows T K
                                BTN/SB wins t1828.00
                                See vastane oli väga loose ja mu leht jooksis masendavalt vb kehva call siiski.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t100.00/t200.00 Blinds - 2 players - View hand 616589

BB: t1980.00 M = 6.60
                                Hero (BTN/SB): t1020.00 M = 3.40

Pre Flop: (t300) Hero is BTN/SB with 7 6
                                Hero raises to t1020, BB calls t820

Flop: (t2040) Q 4 3 (2 players)

Turn: (t2040) K (2 players)

River: (t2040) T (2 players)

Final Pot: t2040
                                BB shows 9 J
                                Hero shows 7 6
                                BB wins t2040.00

Mul oli suht tight image ma ei tea kuidas nii light call tuli.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t50.00/t100.00 Blinds - 2 players - View hand 616592

Hero (BTN/SB): t1630.00 M = 10.87
                                BB: t1370.00 M = 9.13

Pre Flop: (t150) Hero is BTN/SB with K T
                                Hero raises to t200, BB calls t100

Flop: (t400) 2 5 7 (2 players)
                                BB checks, Hero checks

Turn: (t400) T (2 players)
                                BB bets t300.00, Hero raises to t600, BB calls t300

River: (t1600) 2 (2 players)
                                BB bets t570.00, Hero calls t570

Final Pot: t2740
                                Hero shows K T
                                BB shows 6 4
                                BB wins t2740.00

Ilmselt turn missplay, mul salvestatud ka see mäng, eks vaatab.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t15.00/t30.00 Blinds - 2 players - View hand 616594

Hero (BTN/SB): t1500.00 M = 33.33
                                BB: t1500.00 M = 33.33

Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with Q 9
                                Hero raises to t75, BB calls t45

Flop: (t150) 8 A 7 (2 players)
                                BB checks, Hero bets t100.00, BB raises to t450, Hero calls t350

Turn: (t1050) K (2 players)
                                BB bets t975.00, Hero calls t975

River: (t3000) 8 (2 players)

Final Pot: t3000
                                Hero shows Q 9
                                BB shows 8 7
                                BB wins t3000.00

Vaieldamatu lemmik täna.

Nüüd mõni ilusam pilt ka.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t25.00/t50.00 Blinds - 2 players - View hand 616600

Hero (BTN/SB): t1030.00 M = 13.73
                                BB: t1970.00 M = 26.27

Pre Flop: (t75) Hero is BTN/SB with 3 6

Flop: (t200) 7 Q 5 (2 players)
                                BB checks, Hero checks

Turn: (t200) J (2 players)
                                BB checks, Hero bets t125.00, BB calls t125

River: (t450) 4 (2 players)
                                BB checks, Hero bets t320.00, BB calls t320

Final Pot: t1090
                                Hero shows 3 6
                                Hero wins t1090.00

Turn bet ja obv shut down kui ei hiti, läks õnneks, ainuke käsi ka täna.

Boss No Limit Hold'em Tournament - t25.00/t50.00 Blinds - 2 players - View hand 616602

BB: t1140.00 M = 15.20
                                Hero (BTN/SB): t1860.00 M = 24.80

Pre Flop: (t75) Hero is BTN/SB with 8 A
                                Hero calls t0, BB checks

Flop: (t75) 3 A K (2 players)
                                BB checks, Hero checks

Turn: (t75) J (2 players)
                                BB bets t100.00, Hero raises to t300, BB calls t200

River: (t675) 3 (2 players)
                                BB checks, Hero bets t800.00, BB folds

Final Pot: t675
                                Hero wins t700.00

Kesine kuu Kokkuvõttes, aga on ka hullemaid olnud.
                                GL kõigile.

Comment

Working...