Re: flipmachine aka Maamees otsib interneti
Alguses oli nii
aga 2 käe pärast oli nii ( Sama vastane )
Tänaseks on cashiga ühelpool ..peaks littima veel boonuse tõttu ,kuid ei jaksa. Lasin üliagrot stiili vähemalt enda kohta 2x agrom..päeval kui alustasin mängimist, sisendasin iseendale,et kui tuleb miinus siis tuleb, aga mina proovin selle üliagro stiili ära. 13.5/10.5/6/4.32- Nende statidega on elus esimest korda mu NON SD joon plussis . Näis mis 3-4päeva pärast ehk 15-20k käe pärast on.
Alguses oli nii
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
aga 2 käe pärast oli nii ( Sama vastane )
Tänaseks on cashiga ühelpool ..peaks littima veel boonuse tõttu ,kuid ei jaksa. Lasin üliagrot stiili vähemalt enda kohta 2x agrom..päeval kui alustasin mängimist, sisendasin iseendale,et kui tuleb miinus siis tuleb, aga mina proovin selle üliagro stiili ära. 13.5/10.5/6/4.32- Nende statidega on elus esimest korda mu NON SD joon plussis . Näis mis 3-4päeva pärast ehk 15-20k käe pärast on.
, 9
, 7
(three of a kind, sevens).
. Aga kasum on 3BI ..võiks olla rohkem, eks neid väljatõmbamisi oli teisigi, kuhu raha kadus ..korra suutsin isegi riverisse quadsi imeda. Ma mängin muidu FTP-s.. proovisin mõned tuhanded käed ps-is... noo ei suutnud, koht ise grindimiseks vastukarva mulle.

Comment