[ HUNL50 ] Toots_x crushing HUNL - powered by Codecci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Toots_x crushing HUNL - powered by Codecci
Need käed mis panid. 1 betiks turni ja C/F riveril
2 Tehku või kukerpalle preflop, see on HU ja ma lähen oma ässa või mutti hittima, rainbow flop ka veel, nii et iiizi shove
3 Standard, vastane kasutas oma bluff liini, et sind trappida, ei foldi ka seda.
Comment
-
Re: [ HUNL50 ] Toots_x crushing HUNL - powered by Codecci
Olen HU NL50 laudades võidelnud veebruari kuu algusest. Alguses oli väga scared money tunne kuna tegemist oli staketud rahaga ning kogemustepagas oli praktiliselt olematu.
Nüüd kui möödunud on pool kuud oleme Codecciga jõudnud teha 2 sessiooni mis on olnud väga innustavad ning õpetlikud. Pärast viimast sessiooni tunnen ennast palju kodusemalt ja julgemalt. Siiani püüan tähelepanu pöörata kvaliteedile mitte kvantiteedile.
Olen avastanud endal väga palju leake millele olen pööranud ühissessioone / käte analüüse tehes tähelepanu ning siinkohal suured tänud viitsimast ja arutlemast mkva'le, eddi'le, mcbethk'le ning loomulikult Codecci'le.
Comment
-
Re: [ HUNL50 ] Toots_x crushing HUNL - powered by Codecci
Nägin sind FT-s vastast ootamas. Korraks mõtlesin isegi paar bi annetada, aga ilmselt edge puuduks sinu vastu mängides ja kuna ma räiges miinuses sel kuul, siis matsin selle mõtte maha.
Edu!
Comment

Comment