[ HUNL50 ] Toots_x crushing HUNL - powered by Codecci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Toots_x crushing HUNL - powered by Codecci

Algselt postitas Dzuu
    Codecci, NL100 - NL1000, kus kõige rohkem bume kohtab? Sest nl100 võrreldes nl50, tundub nagu nl100 polegi bume :/
    Mis ise arvad? Obv mida väiksem limiit seda rohkem bume. Aga suurim vahe imo on NL200 ja NL400 vahel - varem suutsin ma Pacificus ainult NL200 mängides ka mingi 15K kätt kuus kokku saada, nüüd midstakes (NL400-1000) mängin 5 saidil ja saan kuus 20-25K. NL200 viimane superfishine limiit.

Comment

• Dzuu
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 445

Algselt postitas Codecci
      Mis ise arvad?
      No loogiliselt, mida väiksem, seda rohkem, aga küsisin sellepärast, et äkki dongile meeldib kõva action ja läheb lammutab parem kuskil nl400, kui nl100

Comment

• totaldonk
        Grinder
        • Dec 2009
        • 914

Algselt postitas Dzuu
        No loogiliselt, mida väiksem, seda rohkem, aga küsisin sellepärast, et äkki dongile meeldib kõva action ja läheb lammutab parem kuskil nl400, kui nl100
        Jõuluvanu kohtab vast igal levelil. Peab lihtsalt õnne olema, et neid leida õigel ajal õigest kohast.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas totaldonk
          Jõuluvanu kohtab vast igal levelil. Peab lihtsalt bumhunt skilli olema, et neid leida õigel ajal õigest kohast.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Kuidas PTRi eelne bumhunt välja nägi?

Comment

• Toots_x
              Õpihimuline Mängur
              • Sep 2009
              • 320

Üks täna mängitud käsi mille üle olen jäänud pikemalt mõtlema, kuidas on minu üldine liin ning bet-sized?

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
              FullTiltPoker
              2 Players
              Hand Conversion Powered by weaktight.com
              Stacks:
              SB AgentOrange oo7 $55.50
              BB Hero $52.40

Pre-Flop: ($0.75, 2 players) Hero is BB K Q
              AgentOrange oo7 raises to $1, Hero raises to $5, AgentOrange oo7 calls $4
              Flop: 9 2 Q ($10, 2 players)
              Hero bets $6.50, AgentOrange oo7 calls $6.50
              Turn: 8 ($23, 2 players)
              Hero bets $16, AgentOrange oo7 raises to $32, Hero goes all-in $40.90, AgentOrange oo7 calls $8.90
              River:K
              ($104.80, 2 players, 1 all-in)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• timukasr
                Vana Tegija
                • Nov 2008
                • 1099

Raske on seda öelda kõrvalvaataja jaoks. Kui vastane on fishine ning teeb trikke (suur AF, callib 3-bette lightelt), siis nh. Vastasel juhul on turn üsna kehv kaart ja tal võib ka olla mingeid imelikke kahte paare, sette, ülekaarte. Samas turnis b/f on suht mõttetu, sest potis on niigi palju dollarit.

Comment

• mcbethk
                  Bännitud
                  • Oct 2008
                  • 687

wp imo turnil bettides foldi pole.

Comment

• Toots_x
                    Õpihimuline Mängur
                    • Sep 2009
                    • 320

Algselt postitas Codecci
                    Käe kohta - preflop vastane avab $1.5 ja sa 3betid $5, converteri kala lihtsalt?
                    Kohandasin HH formaati foorumile vastuvõtlikumaks, kustutasin ilmselgelt liiga palju.
                    Vastane avas $1.5

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Käe kohta - preflop vastane avab $1.5 ja sa 3betid $5, converteri kala lihtsalt? Kui jah, siis wp. Kui vastane väga nitine ei ole siis sellisel boardil ma ei foldi TP2ndK pmst kunagi.

Comment

• Toots_x
                        Õpihimuline Mängur
                        • Sep 2009
                        • 320

Küsimus: - Kui suur peaks olema minu 3bet kui minu standard $1.50 avangule tehakse minraise $2.50.
                        a) Teha 3bet $5, mis on standard OOP $1.50 avangule
                        b) Muuta oma 3bet bet-size ning teha ~$8 bet

[EDIT]
                        Küsimus: - Kuidas käituda vastastega kes IP limbivad?
                        Kuidas mängiksite kui 10nest IP olukorrast on villain teinud 4 korda 3x raise ning 6x lihtsalt callinud.

Reade pole kuid tundub, et villain mängib 'hit to win' stiilis.

BB: $0.50
                        SB: call $0.25 [ $1]
                        BB: ???

BB hoiab näiteks:
                        J7o, A2s, KQo

Comment

• eddi
                          Vana Tegija
                          • Oct 2009
                          • 1200

Algselt postitas Toots_x
                          Küsimus: - Kui suur peaks olema minu 3bet kui minu standard $1.50 avangule tehakse minraise $2.50.
                          a) Teha 3bet $5, mis on standard OOP $1.50 avangule
                          b) Muuta oma 3bet bet-size ning teha ~$8 bet

me küll juba rääkisime sellest, aga räägin avalikult ka siin oma arvamuse :P
                          mina teen kindlasti nii nagu on variant B.
                          ja seda enam, kui vastane on siuke, kes teeb seda minraise nii tihti (nagu ka see vend tegi, kui ma railisin)

Comment

• eddi
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1200

Algselt postitas Toots_x
                            [EDIT]
                            Küsimus: - Kuidas käituda vastastega kes IP limbivad?
                            Kuidas mängiksite kui 10nest IP olukorrast on villain teinud 4 korda 3x raise ning 6x lihtsalt callinud.

Reade pole kuid tundub, et villain mängib 'hit to win' stiilis.

BB: $0.50
                            SB: call $0.25 [ $1]
                            BB: ???

BB hoiab näiteks:
                            J7o, A2s, KQo

pacificus enamus fishid limbivadki, selle mul lähebki nii hästi nendega seal. ma enamus kordadest checkin järgi ja loodan hittida. OOP hakkan ma reisima (kui villain limpis) alates AT, KQ jne ja siis ma reisin 4x mitte 3x
                            kui sa mõtlesid seda. ehk siis sinu käest tõstaksin ainult KQ. isegi A2 checkin järgi lihtsalt

nendega ei olegi mitte midagi, kui peab flopis hittima, las limbib.

Comment

• Tohman
                              FPP Pro
                              • Aug 2009
                              • 297

Ma ise panen OOP 5xbb, IP 3xbb

Comment

• Toots_x
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2009
                                • 320

Turnil bettida ning calli saades riveril c/f? Kui turnil vastane oleks 2/3 betinud, easy fold?
                                Ax teeb kiirelt call/re-raise. Riveri bet pointless sest 6x, 4x seda nagunii kinni ei maksa.

Vaadates läbi vastase silmade, suure tõenäosusega oleksin any Ax turnis betinud, ning riveril vbeti teinud. Kui ta näiteks hoiaks käes Q9, K9 kas ta foldiks teades, et turni check A peale peegeldab nõrkust?
                                Q9, K9 ilmselt calliks turni mis tähendab seda, et tuleks tulistada second barrel, kuid semi-bluff sellisel boardil???.

-------------------------------------------------------------------

1-2 kätt tagasi olin just tagasi võitnud ühe suurema pot'i ning eeldasin, et vastane võib olla natukene tiltis. Arvestasin, et villain võib hakata agresiivselt mängima ning suuremaid potte veelgi enam bluffida.

Callisin 3bet'i ning rangeks määrasin AT+, KQ, KJ, TT+
                                Flopi re-re-raise AI peale välistasin 99, QQ, KK, AA sest eeldasin, et nende kätega tahab ta saada valuet ka turnis ja riveris ning ei püüa mind flopis ära hirmutada.
                                Turni raise on ilmselgelt liiga väike, kuid sellel hetkel panin $12 sest selle callimisel oleks jäänud piisav stack, et turnil kogu raha sisse saada, uskusin, et olen ees juhul kui K, J, 9, 5 lauda ei tule.

Villain näitas agressiivsust pre-flop (3bet) ning flopis leadis ning minu re-raise sai omakorda raise. Oleksin pidanud leidma fold'i? Samas, callida jäi ainult $10.75.

----------------------------------------------------------------------------------------

Villain'ile meeldisid pot-sized bet'id olenemata tänavast, eelnevalt olin täheldanud sama käitumist mitmel korral. Foldisin mitmeid kordi flopil pot-size betile sest ei tahtnud madalaima paariga või runner-runner backdoor teab millega turni ja riverit vaatama minna.

Standard - SB 3x raise, BB call, BB check, SB 4xbb raise, BB call- turn chekc, river BB pot-size bet.
                                Olin riverist saanud omale TPMK ning callisin maha, villain näitas madalt paari ning võitsin pot'i.
                                Samuti oli valmis callima flop'i ning turni õhuga või madalaima paariga.

Flop'i callil eeldasin et tal võib olla Qx, 7x, 5x või ATC pmst. Turni tuleb J mis annab mulle 2.pairi enamvähem kickeriga, vastane checkib ning pean oma seda küllalt heaks, et sellisel boardil veel kord bet'ida.

Villain callib ning lauda tuleb , flush-draw'le tõmmati kriips peale, bet ning villain bet'is täpselt POT'i. Meenutasin tema eelnevaid käsi, korralik overbet + note, et võib käituda nii ATC, madala paariga või busted draw'iga...
                                Otsustasin callida ning näidati kolmikut.

Küsimus: Kas oleksin pidanud foldima arvestades panuseid ja boardi või tegin õieti, et usaldasin oma note'si ning callisin põhinedes readile.

-----------------------------------------------------------------------------

Ei teagi nüüd kas mängisin ise ääretult valesti või lihtsalt täna polnud minu päev.

Comment

Working...