Vilkari at triobet

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vilkar
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 1290

Re: Vilkari grindi päevik at triobet nl 4 moving on soon nl 10

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
    Jaa mulle tehti starsis sama... Q high flop with 2 clubs ja mul oli QQ sain flopil nupud sisse ja vastane näitab 2c3c ja turn andis vanale kohe masti ja redraw ei tulnud ära :(
    tean tean , tänane märgusõna võiks üldse RIVER olla , ma ei taha teada kui palju kordi ma olen ees olnud ja 2-3 oudised riverid lendavad... masendav...

täna rake hooratud korralikult ja tulemus - 25.. euri ja istun 210 peal Bankrolliga...

nop doomswitch ikka... 200 peale jäin täna ja -35 halb halb.... magama ära ha homme uus päev...
    Last edited by vilkar; 10.06.10, 21:30.

Comment

• vilkar
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1290

nja täna siis grindisin 3 tundi ja kasum +4 ... ei tea kas peaks õnnelik olema ..... vist mitte... olin juba rahulikult +13 kasumis ja ühes lauas 250bb deep ehk 10+ eurot ja leian AA teen standart 3xbb raise saan 3 beti , millele lükkan 4 beti otsa... mida calliti flop tuli XX5 (2 ruutut) , checkisin flopi ja selle peale sain raise otsa , mida ootasingi siis surasin oma stacki sisse allin, sest teadsin et olen ees seal selle venna vastu kelle statid 12/11 ja kelle ranges mingit kahtlast kätt polnud... siin juures mainin ära et ka tema oli 250 bb deep , well flopil saime stacki sisse ja turn X river J ja hallelujaa vana näitab JJ ....

peale seda jama lükkasin lauad kinni ära sest mingi kajaka tilt tuli peale ja ei suutnud eanm seal nende dalpennidega mängida....

õhtul kodus vaatan uuesti mängu üle seni puhkan mõistust ja taastan mindseti...

rõvedalt keevitatakse riverisse... skilzor...
      Last edited by vilkar; 11.06.10, 13:38.

Comment

• SALSABOY
        FPP Pro
        • Jun 2010
        • 287

Re: Vilkari grindi päevik (ehk kuidas ma ennast Bahamale grindin :D )

Graafik alates 25 maist:
        [URL=http://img808.imageshack.us/i/peale25maidked.jpg/]

Graagikul pole viga, ilusti ikka ülespoole. Paistab, et jooksed ka üle EV joone, nii, et ei tohi kurta ega ?

Edu ka minu poolt

Comment

• vilkar
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1290

Re: Vilkari grindi päevik at triobet nl 10

nii jõudsin siis nl 4 oma BR 300 ajada ja kerge turna cash aitas ka 36,90 euri mille vahepeal sain 1 päev ( turna oli 3k gtd turbo 6 max buy in 2.50+0,25 ja 19 koht sealt)

panen siis oma esimese korralikuma sessi ka üles kuigi kõiges 700+ handi aga 4 lauaga ma seda tegin ja natuke ikka + kuigi vahepeal tiriti ikka kokku mingi jama ja paar kätt mängisin natuke üle...

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• vilkar
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 1290

Algselt postitas rainer Vaata postitust
            jälle see ''j2pe'' olen :D
            olen näinud imo callid või limpid liiga palju ... good luck igatahes

Hetkel siis eesmärk NL 10 beatida ja nl 20 bankroll 600 euri kokku iehitada ja edasi liikuda seda sooviks juba augustiks saavutada või hiljemalt septembriks, ehk õnnestub ka mõni turna vahepeal eks näib.
            Last edited by vilkar; 16.06.10, 18:06.

Comment

• vilkar
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1290

Re: Vilkari grindi päevik at triobet nl 10

kuna eile oli suht pask päev -7 bi nl 10 trios ja midagi ei pidanud siis karma võlg oli niivõrd suur, et otsustasin mõne 180 mani teha starsis kus mul oli 20 daala mingite freekatega jäänud... ja tuli hit ära 499 daala :P

peakski nüüd trios rolli välja võtma ja starsi üle kolima aga eks vaatab veel

Comment

• vilkar
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1290

Re: Vilkari grindi päevik at stars nl 25

Kuna starsis sain BR normiks siis otsustasin, et kolin starsi üle ja teen nüüd nl25-te (triobetis ei viitsi enam mängida...)

esimene lühike sess lõpes +35

panen paari päeva jooksul mingeid graphe ka siia, loodan parimat.

Comment

• seep
                  Grinder
                  • Dec 2009
                  • 698

(Y) good luck!

Comment

• vilkar
                    Klubi Liige
                    • Jul 2009
                    • 1290

nih tegin esimese pikema sessi nl 25 (4 lauda) ja 900+ kätt ning tulemus +22

aluguses kyll sain kohe KK vs KK üle ja miinus 25, sest flush tahtis riveris kokku tulla ....

jooksen korralikult alla EV... aga lõpus mäng sujus ja kaardid pidasid

grahpe siis selline:

Comment

• vilkar
                      Klubi Liige
                      • Jul 2009
                      • 1290

paneme siia ühe hea grindimise loo ka:

täna ka huvitav run olnud... 33 vs AA flop 3X8 turn A river 8 nupud läksid sisse riveris ja jee maja vs maja beat...
                      Last edited by vilkar; 10.08.10, 13:46.

Comment

• vilkar
                        Klubi Liige
                        • Jul 2009
                        • 1290

Re: Vilkari at triobet

niih pole ammu midagi kirjutanud....

Oktoobris sai MadisVeryga stake tehtud ja edeneb normilt teen trios nl 10 vaikselt :P
                        Varsti panen mõne graafiku ka siis :)

Comment

• vilkar
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1290

Sissekande tekst: Osalen 14.12.2010 algusega kell 19:00 toimuvatel TrioBeti bloggerite freerollil.

Comment

• vilkar
                            Klubi Liige
                            • Jul 2009
                            • 1290

kindel pauk on see et mul pole mõtet satikaid mängida ... viimased 4 korda olen jäänud bubble ja nendest kolmel korral rämeda COOLERIGA,... WELL DONE TRIOBET... niuhjaaa ausalt

viimane piiska karikasse oli triobet live satikas kus oli 6 alles ja blindid 300-6000 betin 1200 ning stack leader laseb allinn ma snapp callin ning nätab 23s muidugi sai flopist flush draw ja riveriisse imes kokku ... ning 2 kohalt langesin 6ndana faking hallelujaaa TILT ´pluss 1 ja lauad kinni

Comment

Working...