muhkLionu muljetamised

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muhkLionu
    Grinder
    • Jan 2009
    • 522

Re: muhkLionu muljetamised

TopShark'i maikuu SNG live graafik:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Võid proovida mängida sedasi, et Sa preflop pmst mitte kunagi ei calli, v.a 22-JJ kuna setmine on probably micros ikka väga profitable.

Ning kui saad reraise, siis QQ call ning KK AA reraise, AK võib vabalt foldida.

Siis peaxidki Su statid olema umbes 12/10 ja see on Nuts

Ning NL10'sse minnes laudu vähemaks ja kõva table selection.

Comment

• ok2aa
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 1903

klge mis jama te siin soovitate? AK võid ka open shoveda ja näitad ikka kasumit. pf mäng on savi, postflopis teed midagi väga valesti.

Comment

• kroko_till
          Jube Noob
          • Jan 2009
          • 121

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
          Võid proovida mängida sedasi, et Sa preflop pmst mitte kunagi ei calli
          Nii automaatseks ei saa ka mängu ajada, natuke peab kupli all ikka mõttetegevus ka töötama. Kui ees on 6 limpi ja ma buttonil 67s, siis foldin? Panen suure raise? "Mitte kunagi" on siin ikka päris äärmuslik ma arvan.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Ei ole siin äärmuslikku midagi, küsimus on lihtsalt omal elu lihtsamaks tegemises. Kui postflop on nõrk, siis ei ole vaja 67s'iga ronida postfloppi üxkõik, mis tingimused Sul preflop loodud on. Kuna minu soovitatud strateegiaga on Sul peaaegu alati postflopis initsitatiiv või lihtsalt väga tugev käsi mänguks, siis on postflop otsused enamasti suht lihtsad ja kerge kasumit näidata.

ok2aa on Tark mees, aga micro limiidid on Tema jaoks kauge minevik. Kui oled micro mängija, siis probably on rohkem võitlemisi distsipliini ja tildiga kui pokkerioskustega. Kuna micros tekib iga aja tagant koht, kus saab suurelt eesolles rahad sisse, siis ei ole vaja taga ajada thin valuet. Seega tuleb endal elu teha võimalikult lihtsaks ja selle lihtsuse võti on preflop mängus.
            Last edited by RudiTurbo; 11.05.10, 14:44.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas kroko_till Vaata postitust
              Nii automaatseks ei saa ka mängu ajada, natuke peab kupli all ikka mõttetegevus ka töötama. Kui ees on 6 limpi ja ma buttonil 67s, siis foldin? Panen suure raise? "Mitte kunagi" on siin ikka päris äärmuslik ma arvan.
              ei ole äärmuslik, ma NL10 ja NL25 mängisingi nii, et callisin ainult 22-88, kõik ülejäänud käed foldisin või raisesin.

Comment

• muhkLionu
                Grinder
                • Jan 2009
                • 522

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                ... aga micro limiidid on Tema jaoks kauge minevik...
                Microliimidi mängija peab paraku jah oma mõistusega olukorrast välja tulema, ega siin kelleltki nõu saada eriti ei ole ju.

Need andekad, kelle arvamus maksaks, on ammu juba kõrgematel levelitel ja sealsed tõed microtasemel ei tarvitse olla enam optimaalsed.

Nende nõu aga, kes on juba pikalt mikrolimiite mänginud... , kui nad nii head on, miks siis siiani micros?

Aga vot sellise NL10 microginderi soovitusi tahaks küll kuulda, kuidas on võimalik variatsiooni vabal 6-maxi mängida:

Comment

• Jennifer
                  Pokkerihai
                  • Dec 2009
                  • 1503

Ma tahaks ka teada! :)

Comment

• timukasr
                    Vana Tegija
                    • Nov 2008
                    • 1099

250k kätt ja variatsioon ei paista välja maby? Kindlasti aitab ka ainult oma kaartide mängimine.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

mismõttes nõu ei ole saada? kui sa vähegi viitsiksid asja süveneda, siis saab ainuüksi siit foorumist nõu, nii et tapab.
                      Mina sain võitvaks suuresti tänu Vapsiku paarile nõpunäitele ning oligi vsjo. tuleb ise ka muidugi mõelda, mitte kühveldada -5bb/100-le 100k kätt. see on ikka mega donkine.
                      ja miks ma micros pesitsen on sellepärast, et kannan iga kuu vähemalt 1200-1500 daala välja eluolu sunnil. Kui üks kuu super kuu paugutan, küll ma siis ka mikrost kunagi välja ronin.
                      aga muidugi olen ma tegelikult ka keskpärane multitabler, mitte midagi muud.
                      üritad midagi aidata, siis saad ikka panniga vastu molu.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Mnjah, viimasel ajal peidetakse oma saamatus selle taha, et targemad ei anna foorumis õigeid vastuseid. Kuni NL25ni (50ni?) peaks abistajaid küll ja küll jaguma.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• muhkLionu
                          Grinder
                          • Jan 2009
                          • 522

Tegin NL10 6-max-is ühel laual 130 jaotust.

tulemus: -35$

lauas olid kõik enam vähem sellised keskmiste stattige nii 25/21 saja käe peale, erilist tighte polnud ja fishe peale minu ka mitte.

kolm otsustavat jaotust, kuhu igas 1 buy-in kadus:

Sai nagu üritatud agressiivsemalt peale lennata, aga...
                          Kas on tegemist cooleritega, või oli võimalus kusagil pidurdada ja päästa mõned dollarid?

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

su 3beti suurus suckib (eriti teises käes, kus oled OOP). buttonil võid teha väiksema 3-beti (kuigi ma paneks 0.90-0.95). OOP peaks 3beti suurus olema veits suurem potist.

Comment

• ristijeesus
                              Klubi Liige
                              • Oct 2009
                              • 2533

Esimese käe kohta paneks siia paar lauset balugawhale raamatust "Easy game": Before we go any further, though, we need to be clear about that a raise on a monotone board usually means an extremely strong hand. People don’t bluff boards like these—they’re way too likely to have smashed the preflop raiser equity-wise.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

3ndas käes on parem raiseda floppi, et saaks teada kus oled.
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...