[NL25-6max@Stars] Ühe mängija lugu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Lutzky
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1829

Re: Ühe mängija lugu

Algselt postitas timukasr
    Point on selles, et kui ma siksmäksi mängides rõvedat multitablemist ära ei lõpeta ja laudu vähemaks ei võta + mõtlema ei hakka, siis arvatavasti jään 25NLi toksima igaveseks. Yes I said it.
    FYFP

Comment

• timukasr
      Vana Tegija
      • Nov 2008
      • 1099

No kuule, ma rõvedalt ei multitablegi (12 lauda on normaalne). Tegelikult NL25s pole vaja sellist tuumafüüsikat, et seda biitimiseks on vaja ühel laual mängida.

Edit: selles mõttes on õige, et ma ei saa eriti sügavalt kätt analüüsida mängides seda. Üks pokkerimängija ütles, et ta enne iga sessiooni algust vaatab eelmise sessiooni käed üle. See on hea idee, sest sa vaatad, kuidas oleks pidanud mängima, vaatad vastase range, millal oleks pidanud foldima, callima jne. Selle tulemusena jäävad meelde taolised olukorrad ja järgmine kord suudad teha juba paremaid move.

Comment

• timukasr
        Vana Tegija
        • Nov 2008
        • 1099

Tänane sessioon oli lühike. Avasin ainult 9 lauda ja mängisin ca 340 kätt. Jooksin $15 alla EV, aga sellest hoolimata oli winrate +69bb/100. Kaks meeldejäävat kätt, millest ühte pean veel uurima, kuidas parem oleks mängida.

---

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 476327
        The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $26.25
        CO: $33.65
        BTN: $3.45
        Hero (SB): $35.80
        BB: $51.20

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with 7 7
        3 folds, Hero raises to $0.75, BB raises to $2.25, Hero calls $1.50

Flop: ($4.50) 8 9 6 (2 players)
        Hero checks, BB bets $2.75, Hero raises to $8.10, BB calls $5.35

Turn: ($20.70) A (2 players)
        Hero bets $13, BB calls $13

River: ($46.70) T (2 players)
        Hero checks, BB bets $27.85 all in, Hero calls $12.45 all in

Final Pot: $71.60
        Hero shows 7 7 (a straight, Six to Ten)
        BB shows A K (a pair of Aces)
        Hero wins $69.60
        (Rake: $2.00)

Vastane oli suht aggressive, lootsin flopis c/r poti endale saada, turnis mõtlesin, et on scare card ja riveris sai mõistus otsa, kindlasti oleks pidanud ise vist bettima. Too c/c liigutus oli imelik. Vastane suht kisendab, et tal on flush, aga noh mine sa tea. Preflop call, sest olime deep ja pidin ainult $1.50 callima (call 20 rule).

---

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 476335

BTN: $4.80
        Hero (SB): $25.00
        BB: $60.45
        UTG: $31.30
        CO: $44.35

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with 7 K
        3 folds, Hero raises to $0.75, BB calls $0.50

Flop: ($1.50) 8 T 3 (2 players)
        Hero bets $1, BB calls $1

Turn: ($3.50) K (2 players)
        Hero bets $2.20, BB raises to $6.25, Hero calls $4.05

River: ($16.00) 4 (2 players)
        Hero checks, BB bets $9.50, Hero calls $9.50

Final Pot: $35.00
        Hero shows 7 K (a pair of Kings)
        BB shows 6 6 (a pair of Sixes)
        Hero wins $33.30
        (Rake: $1.70)

Vastane oli jällegi suht aggressive ja supernova, miski pärast ei uskunud teda. Mõtsin, et tal võib siin olla Tx käsi. Riski oli ja selline play töötab ühel juhul kümnest, aga gg.

---

Comment

• timukasr
          Vana Tegija
          • Nov 2008
          • 1099

Huvitavam käsi ka, BB'l on mingi donk, kellel oli suur 3-bet ja mõtsin, et ta squeezib või midaiganes ja olen tast ahead (enda 4-beti pärast olen commited). Pärast riveri kukkumist oli sõimu ja nuttu palju:

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 481735

Hero (SB): $26.90
          dainino (BB): $26.95
          Macst (UTG): $29.00
          Mike Basta (MP): $15.50
          surfermom3 (CO): $29.95
          Dschingis68 (BTN): $28.60

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with T T
          3 folds, Dschingis68 raises to $0.75, Hero calls $0.65, dainino raises to $2.25, Dschingis68 calls $1.50, Hero raises to $8.75, dainino raises to $24.75, 1 fold, Hero raises to $26.90 all in, dainino calls $2.15

Flop: ($56.05) 9 6 5 (2 players - 1 is all in)

Turn: ($56.05) A (2 players - 1 is all in)

River: ($56.05) T (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $56.05
          Hero shows T T (three of a kind, Tens)
          dainino shows K A (a pair of Aces)
          Hero wins $53.25
          (Rake: $2.80)

See nädal NL25s:

Comment

• Owner85
            Klubi Liige
            • Aug 2009
            • 2146

iluzzz

Comment

• timukasr
              Vana Tegija
              • Nov 2008
              • 1099

Viimased 2-3 sessi on suht kehvasti läinud. Olen natuke liiga palju spewinud ning ilma tableninjata, mis tuleb välja ei hakkagi enam tööle, on raske multitableda. See tähendab, et arvatavasti langetan veits laudade arve ning kui asi niimodi edasi liigub, siis on limiidi langemine.

Otsustasin osta handhistoryt, nimelt 1 miljon HandHQ lehelt. Põhjus sellepärast, et tunnen, et see võib mind aidata. Kuna mu praegune volüüm on väga väike (heal juhul 10k kätt kuus), siis mul pole kunagi vastaste kohta erilist infot. Võiks ju vähem laudu mängida, et saada reade, aga huj viitsin ju. Usun, et need $20 on well spent. Tundub, et üldse ostetakse handhistoryt rohkem kui muidu, sest mu käed pidid tunni jooksul kohale jõudma, aga seda nad ei teinud. Suppordist öeldi, et neil on palju tellimusi ja kättesaamine hilineb veits (vb ka ajutine juhtum).

Täna jõudis ka pokerstars donkey, shark stressball, memory card reader ning kahed kõrvaklapid kohale. Donkey ning shark on nuts :D, eriti donkey. Stressball on ka mõnus, aga võiks olla veel pehmem (ju aja jooksul muutub), kõrvaklappe võtsin ühed nööp kõrvaklapid (kuigi mul on juba ühed kodus, tellisin need, sest väiksed kõrvaklapid lähevad suht tihti katki ja paremad maksavad nii palju) ja teised suured "DJ style" kõrvaklapid. Nood suuremad näevad suht coolid välja ja müra summutavad hästi, heli tundub ka normaalne. Vend suutis küll mingit nuppu vajutades selle kuhugi kuularite sisse lükata, aga töötavad edasi. Memory card reader esialgsetel andmetel ei tööta (vähemalt mitte ühe micro SD'ga).

Siin ka jaanuari kuu:

Comment

• timukasr
                Vana Tegija
                • Nov 2008
                • 1099

Re: [NL25@Stars] Ühe mängija lugu

Nonii, mõningad sessioonid tehtud ning mõned muljed.

Esiteks see miljonine database ei annagi sellist tulemust, mida soovitaks. Ikkagi on 2/3 mängijatest üsna võõrad. Pakun, et viga oli, et database oli kogutud ca nädalajooksul, kuid parem oleks kui see oleks kogutud näiteks kuu jooksul. Samas eks ta mu mängu on veits ikka muutnud. Flop cbet success on suuremaks läinud ja VPIP ning PFR tõusnud. WTSD ka veits tõusnud, sample hand pole muidugi eriti suur.

Veebruari kuu pole küll seni hästi läinud. Olen kohati mingit imelikku spewi liigutusi teinud, sest tahaks teha hero call vms, no see tuleks küll ära lõpetada. Ma ei tea millest see tuleb, aga ma pole elu sees enne nii palju actionit saanud kui ma viimased päevad olen. Kogu aeg hitin sette ilgelt drawil boardil ja siis on all-in mineks ning vastasel suht alati nuts, eks vahel saab fh ära tõmmatud, aga ainult 1/3 juhtudel. Suht tihti esineb ka overpair vs sette. Lisaks pole ma varem ise nii sitaks suck outte teinud. A'la JJ vs AA flopil või pre all-in ja siis tuleb riveris ära. Selelst hoolimata kipub roheline joon miinustesse justnimelt spewimise ja kehva kaardijooksu pärast.

Palju on küll ära teha. Vaatasin, et UTG ja MP range on mul sama ning overpairide maha viskamist peaks natuke üle vaatama.

Senine veebruar:

Midagi ka KK preflop foldijatele:

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG ($5.35)
                MP ($25)
                CO ($48.05) 22/15/6.3 - 3bet
                Button ($42.65)
                Opponendil ässad? (SB) ($44.70)
                BB ($30.65)

Preflop: Opponendil ässad? is SB with K, K
                2 folds, CO bets $0.75, Button calls $0.75, Opponendil ässad? raises to $3.25, 1 fold, CO raises to $12, 1 fold, Opponendil ässad? raises to $44.70 (All-In), CO calls $32.70

Flop: ($90.40) 5, K, 6 (2 players, 1 all-in)

Turn: ($90.40) 10 (2 players, 1 all-in)

River: ($90.40) 8 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $90.40 | Rake: $3

Results:
                Opponendil ässad? had K, K (three of a kind, Kings).
                CO had Q, Q (one pair, Queens).
                Outcome: Opponendil ässad? won $87.40

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

kui palju sul käteast showdownile lähevad? Mul sellega pidavalt miski probleem ning number ei taha kuidagi väiksemaks jääda kui 33 mis mu arvates on selgelt liiga palju.

Comment

• timukasr
                    Vana Tegija
                    • Nov 2008
                    • 1099

Mul on too number tavaliselt liiga väike, normaalne on ca 25 nagu ma olen aru saanud, aga hetkel on kuskikl 24 ümber ja w$@SD on 46.

Comment

• Jennifer
                      Pokkerihai
                      • Dec 2009
                      • 1503

Oh, lõpuks leidsin su blogi üles :D
                      Mõtlesingi, et kas sul nende käte ostmisest oli kasu või mitte. Nüüd siis tean :D

Comment

• timukasr
                        Vana Tegija
                        • Nov 2008
                        • 1099

Re: [NL25-6max@Stars] Ühe mängija lugu

Lugesin ühte artiklit multitablimise kohta ja see pani mõtlema. Seal oli, et multitablimine on hea, sest saab oma tunnitasu suurendada. Teine oluline sõnum oli millal võiks üldse multitableda:
                        1) kui suudad teha kiireid otsuseid (mida ma ka teen)
                        2) kui biidid limiiti

See pani mind mõtlema, kuida sma saaks üldse dollarit teenida, kui ma vb isegi limiiti ei biidi. Loomulikult ma võiksin areneda ka 13 tabledes ja hiljem tehes session reviewsi, aga kiirem ning mõistlikum variant on järgmised paar sessiooni teha 4-6 lauaga ning ikka biitida limiiti ja siis alles rohkem laudu lahti võtta.

Comment

• 0ttt
                          Õpihimuline Mängur
                          • May 2009
                          • 444

Algselt postitas timukasr
                          Lugesin ühte artiklit multitablimise kohta ja see pani mõtlema. Seal oli, et multitablimine on hea, sest saab oma tunnitasu suurendada. Teine oluline sõnum oli millal võiks üldse multitableda:
                          1) kui suudad teha kiireid otsuseid (mida ma ka teen)
                          2) kui biidid limiiti

See pani mind mõtlema, kuida sma saaks üldse dollarit teenida, kui ma vb isegi limiiti ei biidi. Loomulikult ma võiksin areneda ka 13 tabledes ja hiljem tehes session reviewsi, aga kiirem ning mõistlikum variant on järgmised paar sessiooni teha 4-6 lauaga ning ikka biitida limiiti ja siis alles rohkem laudu lahti võtta.
                          Jutt jumala õige aga endal tekkis küsimus, et mis hetkest aru saada kas biidid limiiti või mitte?

Comment

• timukasr
                            Vana Tegija
                            • Nov 2008
                            • 1099

Kui WR ja sample size on piisavalt suur. Kui ma arvan end biitivad limiiti piisavalt 6 lauaga mängides eks ma siis proovi rohkematega ja katse-eksitusmeetodil saan teada.

Comment

• seep
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 698

30k käe peale 8BB+/100 madalamates limiitides ja 5BB+/100 suuremates(NL100+). Peaks olema piisav sample, samas longrun heatereid on ka, aga need on liiga haruldased, et neid arvesse võtta.

Comment

• timukasr
                                Vana Tegija
                                • Nov 2008
                                • 1099

Vahepealsed sessioonid pole kõige paremini läinud. Jooksen suht palju alla EV ja enda mäng on kuidagi imelik. 6 lauaga mängimine tekitab minus isu 30/27 stiili mängida (ühes lauas oli mul 100 käe peale 40/37/3bet 21).

Positiivse poole pealt tegin provokeri sweat sessioni, mis oli suht fun. Olgugi, et mina kaotasin oma sessioonis ca $80 ($70 alla EV) võitis provoker suht palju. Meie mängu stiilid on suht erinevad, kuna ma olen miljon korda agressiivsem, provoker hakkas selle peale ka kohe agressiivsemalt mängima (drawsid ja cbette) ning ta viimasest graafikust vaatasin, et punane joon oli päris mõnusalt plussis. Tema mängust on mul ka nii mõndagi, mida õppida ja mõned asjad olen kõrva taha pannud ka. Näiteks peaks olema veits vähem agressiivne, et näha rohkem showdowni.

See sess, kus mina mängisin oli 5 suht kahtlast kätt, mida ma siia hiljem postitan.

1.käsi
                                Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 538194

MP: $33.55
                                CO: $29.65
                                BTN: $41.80
                                Hero (SB): $25.80
                                BB: $26.10
                                UTG: $30.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with 2 2
                                UTG calls $0.25, 2 folds, BTN raises to $1, Hero calls $0.90, 2 folds

Flop: ($2.50) 8 2 5 (2 players)
                                Hero checks, BTN bets $1.50, Hero calls $1.50

Turn: ($5.50) 4 (2 players)
                                Hero checks, BTN bets $3, Hero raises to $8.25, BTN raises to $39.30 all in, Hero calls $15.05 all in

River: ($52.10) J (2 players - 2 are all in)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Antud olukorras oli flopi check väga vale, sest board on draw heavy. Nagu mängitud oleks pidanud lihtsalt c/c turn ja c/c river (kui ei saa fh), sest c/r turniga ei pane kehvemaid käsi endaga callima.

Siin ka viimased sessid:

Comment

Working...