HARRYAHVEN 6MAX NL10NL20

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: harry ei saa hakkama

AQs pane ikka reraise sisse ja kui callitakse siis sellises flopis ma üldiselt lähen broke! AK insta fold riveril või juba turnis. Ckminraise ja seejärel nupud on ju nuts!! QQ PF nuppude sisse ajamiseks peab hea riid olema, et vant on tiltis või muidu agrofish, kes üle 30 käe oodata ei kannata lauas. Kuna vastas oligi mingi sinnapoole tegelinski siis 50-50, ma võibolla foldiks ikkagi. QJo - no pole sõnu. PF fold, Vinqubatorile olid easy money ju, ta on ikka tuntud regular. Kui tema re-raiseb siis QJo on fold kiiruse peale.

Algselt postitas volde
    Oi oi harry.

Sa oled ulme callingstation ning maksad oma lambi käega liiga palju riveril välja.
    Mina arvan et see su põhi leak, sa ei suuda foldida oma cräppi.
    Ja siis ma tahan küsida kas sa ole kuri minu peale vms, miks sa alati tahad minu vastu mängida??
    Samad sõnad!
    Harry minu arvates kunagi väga ammu kui trios veel mängisin siis nägin sind ka seal ja kui õigesti mäletan siis sai sind ikka tühjendatud suht korralikult või vähemalt meenub, et sinu vastu sai ikka käsi oodatud. Sest pidevalt kui mina raisesin siis sa ju lausa pidid ka potti sisse fishima:D Mingi aeg suutsid kannatlik olla aga siis oli aeg hakata bluffima ja muid sigadusi tegema:P

Kui nüüd aga pokker on põhisissetulek ja soov primas fullringi mängida, tule unibeti. Seal on full ringi laudu küllaga. Ja tee omale põhitõed selgeks, millega PF raiseda, RAISET CALLIDA ja re-raiseda! Ära drawi, las teised teevad sinu eest seda.

Comment

• Muusik
      Õpihimuline Mängur
      • Dec 2008
      • 378

kui sa juba pealkirja kirjutad et sa ei saa hakkama siis sa ei saagi

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

no veel ei saa jah normaalselt, a vaikselt hakkab looma, kõvasti tightimaks võtnud.

Comment

• harryahven
          Pokkerihai
          • Dec 2009
          • 1964

nii, lõpuks jõudis siis kohale, et olin ikka täis donk. olen palju lugenud, mängida ei ole eriti saanud, sest jõulumöll venis maru pikale. täna tegin sessi. statid paranenud kõvasti 13/10 umbes ja 3bet tõusnud. ise viimased vähesed päeva kui mängind, mänguga ülirahul, väga stabiilsed päevad. lõpetasin sessi just, viskan graffi üles. olen tagasi starsis, fr ikka minu teema. pole seal kaua mänginud ja pidin vahepeal cashoutima - jõulud jne. nüüd olen teinud veidi nl10, see graff ka nl10 oma. aasta lõpuks vaja saada goldiks uuesti ja roll võiks nl25 grindimiseks täis saada..

vb nüüd mõned nädalad ei kirjuta, üritan kõvasti grindida ja vaatan kuidas mu uus mängustiil vastu peab. tänud kõigile, kes mingit tarkust jaganud..

Comment

• oitarvi
            Vana Tegija
            • Jan 2009
            • 1231

Pane statsidest ka pilt.

Comment

• harryahven
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1964

ise ei oska nagu neid statte eriti lugeda, niiet kõik mis vigane, öelge välja. ja äkki on jälle kerge hiiter majas, kui BB/100 nii kõrge?
              kindlasti on kasu ka sellest, et mängin 50bb min, fast laudades, kus on kõvasti mugavam ning shortide pärast ei pea põdema.

ei saa rohkem käsi panna, läpakas oli nädalakese välismaal ning mängisin ilma HEMita.

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

nojah, selge hiiter, kütsin ühe sessi otsa veel. siin siis päeva graff: +10.8 BI

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Re: harry asjad

Head tight statid, et mängida käsi ainult for value; alustuseks väga hea! Aga Agg ja Agg% tunduvad natukene madalad. Aga need ei pruugi vead olla, sest turnis ja riveris ei ole tõesti mõtet NL10s lammutada kui kätt pole. Igaks juhuks küsiks, et palju sul cbet flopil on? Agg% ja Agg tänavate kaupa võiksid ka üle vaadata. Neid state vaata natukene suurema sample peale kui 2000 kätt.

EDIT: Räägime me ikka fullringist?
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• harryahven
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1964

jepjep. fr ikka. flop cbet on 76, a kuidas nagu mängida, et Agg ja Agg% tõuseksid, mis neid täpsemalt mõjutab?!

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Agg Factor (ratio) = (bets + raises) / calls
                      Agg Frequency (percentage) = (bets + raises) / (total actions) * 100%

Callid natuke liiga palju ehk, aga kui töötab, siis miks mitte.

Comment

• harryahven
                        Pokkerihai
                        • Dec 2009
                        • 1964

ook, rohkem fold/raiseda?

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Jah see on tavaliselt parem aga tuleb ka osata vastast ja boardi lugeda. Vahest on call paremgi. Tubli töö igatahes!

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Algselt postitas harryahven
                            ook, rohkem fold/raiseda?
                            Täpselt nii, aga ära midagi drastiliselt muutma hakka, sest sul praegu asi toimib; lihtsalt tea, et võib olla kohti, kus agressiivsem olla.

Comment

• seep
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 698

Olles lugenud statistika analüüsi juhendit, siis WTSD% võiks olla paar % väiksem, ehk umbes 25. Ja W$SD% võiks olla kas 45 ja 48% vahel või 52 ja 55% vahel. Kui linki soovid, küsi! Ei viitsi täpselt selgitama hakata, aga võin, kui vaja.

Aga üldiselt tubli töö! Jätka samas vaimus! ;D

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Ärge ajage Kevin Malone segadusse, sest sample on siiski liiga väike ja sellised kõikumised on normaalsed.

Comment

Working...