Back to the future [NL16 6max] @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • seep
    Grinder
    • Dec 2009
    • 698

Re: Jenny on the block

KKga ei ole alati kasulik minna all ini preflop. Ütleme nii, et sa oled BTN, 200bb deep, raised tavapäraselt, siis vastane reraiseb 30bb peale ja sul on vaja callida kas 26bb, või nuppe lükata. Antud juhul nuppude lükkamine oleks täiesti mõttetu. Ta callib sind flopis nkn maha, odavam on callida, kui A tuleb lauda siis alla anda, kui ei tule, siis peksta kõik välja mis vähegi võimalik. Kui tal siis on pocket ässad, no sitt lugu, ikka juhtub, aga see oli kindlalt odavam viis välja selgitada kui AI minna kohe!

Comment

• vinney
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 473

miks sa tal floppi lased näha siis? nonsenss

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas seep
        KKga ei ole alati kasulik minna all ini preflop. Ütleme nii, et sa oled BTN, 200bb deep, raised tavapäraselt, siis vastane reraiseb 30bb peale ja sul on vaja callida kas 26bb, või nuppe lükata. Antud juhul nuppude lükkamine oleks täiesti mõttetu. Ta callib sind flopis nkn maha, odavam on callida, kui A tuleb lauda siis alla anda, kui ei tule, siis peksta kõik välja mis vähegi võimalik. Kui tal siis on pocket ässad, no **** lugu, ikka juhtub, aga see oli kindlalt odavam viis välja selgitada kui AI minna kohe!
        See mõttekäik läheb minust natuke mööda. Ainuke asi, mida sa KK-ga kardad, ongi AA ning kui flopis A-d ei ole, siis oled AA vastu kuses anyway.
        Praegu lased sa ka AQ+ kätel floppi vaadata, kes ilma A-ta ära loobuvad ja A-ga edasi kõmmutavad.

minu low-level mõtlemise järgi on see move -EV. Võib-olla kõrgemates limiitides on see õigustatud, micros tasub otsused võimalikult lihtsad hoida.

Ja NL5-NL10 sa tavaliselt ei ole 200BB deep, kui sa just NL5-se 10ga sisse ei osta.

Comment

• seep
          Grinder
          • Dec 2009
          • 698

Ma arvasin, et 26bbne raise peaks olema ju piisavalt arusaadav, et tegemist on väga aggressiivse donkiga, kes nkn ei foldi oma AQ+.

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

Siis panedki ta preflopis ise surve alla. Kui tema 3betib 30bb siis sina kütad nupud otsa mitte ei mõtle KK foldimise peale. Ja kui ongi Ax ja A tuleb lauda siis alati on sul vähemalt 2 outi mida hittida :)

Comment

• seep
              Grinder
              • Dec 2009
              • 698

Seda küll, aga noh, ma järeldasin kõike seda ühest situatsioonist mis mul eile oli... Ma oleks peaaegu et nupud sisse lükanud 200+bb ja vastane sama deep. Õnneks vajutasin call nuppu ja lauda tuli A ning ma oleks räigelt suhkamisse saanud kui oleks AI läinud.

Comment

• jarlop
                FPP Pro
                • Sep 2009
                • 241

Re: Jenny on the swing of downswing!

Algselt postitas seep
                Seda küll, aga noh, ma järeldasin kõike seda ühest situatsioonist mis mul eile oli... Ma oleks peaaegu et nupud sisse lükanud 200+bb ja vastane sama deep. Õnneks vajutasin call nuppu ja lauda tuli A ning ma oleks räigelt suhkamisse saanud kui oleks AI läinud.
                i lol'd otsite sitta boardi koguaeg, et KK foldida? :D

Comment

• Ämmapets
                  Jube Noob
                  • Oct 2009
                  • 171

Hea rohi on tildi vastu see, et lükkad lauad kinni, tuled siia foorumisse ja loed, et on teisigi inimesi downswingi all kannatamas. Mul täpselt sama häda sel kuul, BR on vähenenud 60 prossa, kolisin isegi FT nl10-st nl5-te tagasi ja kosun vaikselt. Aga kusjuures siin jätkub kõik samamoodi. Kaardijooks on niru, actionit eriti ei saa. Pidevalt reraisetakse mu PF bette ja cbette flopil (ilma hea käeta foldin), millega vaikselt aga kindlalt raha kaob. Umbes tunnis korra-kaks tuleb mõnus kogu stäki kaotus oversetilt või tõmmatakse mast/rida kokku. Ja ofkoors ei tõmba mina mitte kunagi mitte midagi kokku.
                  Paar näidet:

Igatahes jube, lõppu ei näi tulevat. Pingutad meeletult, et paar taala kasumis olla, kui tuleb nt AA vs TT kaotus, kui tõmmatakse sett kokku ikka lõpetad sessi paar-kolm BI miinuses.

Aga jõudu!

Comment

• flipmachine
                    Pokkerihai
                    • Jul 2009
                    • 1857

Algselt postitas Ämmapets
                    Hea rohi on tildi vastu see, et lükkad lauad kinni, tuled siia foorumisse ja loed, et on teisigi inimesi downswingi all kannatamas. Mul täpselt sama häda sel kuul, BR on vähenenud 60 prossa, kolisin isegi FT nl10-st nl5-te tagasi ja kosun vaikselt. Aga kusjuures siin jätkub kõik samamoodi. Kaardijooks on niru, actionit eriti ei saa. Pidevalt reraisetakse mu PF bette ja cbette flopil (ilma hea käeta foldin), millega vaikselt aga kindlalt raha kaob. Umbes tunnis korra-kaks tuleb mõnus kogu stäki kaotus oversetilt või tõmmatakse mast/rida kokku. Ja ofkoors ei tõmba mina mitte kunagi mitte midagi kokku.
                    Paar näidet:

Igatahes jube, lõppu ei näi tulevat. Pingutad meeletult, et paar taala kasumis olla, kui tuleb nt AA vs TT kaotus, kui tõmmatakse sett kokku ikka lõpetad sessi paar-kolm BI miinuses.

Aga jõudu!
                    that´s my life ! +1

Comment

• StripPoker
                      Grinder
                      • Sep 2009
                      • 609

Downswing is overrated!

Kui oled tiltis siis oledki downswingis... see on ettekääne! Mindsetis on asi, mitte kalbades kaartides. KK AI on selline kahe otsaga asi minuarust ja ei ole ma isegi veel 100% otsustanud kas "to AI või not to AI". Ehk mingi 60/20 donki vastu ei ole probleemi kui seda teha aga niti vastu saad ikka enamus kordadest AA ninaette. UUrin õhtul oma u 100k viimase käe kohta KK AI teemat lisaks.

Comment

• muhkLionu
                        Grinder
                        • Jan 2009
                        • 522

Algselt postitas StripPoker
                        Downswing is overrated!

Kui oled tiltis siis oledki downswingis... see on ettekääne! Mindsetis on asi, mitte kalbades kaartides. KK AI on selline kahe otsaga asi minuarust ja ei ole ma isegi veel 100% otsustanud kas "to AI või not to AI". Ehk mingi 60/20 donki vastu ei ole probleemi kui seda teha aga niti vastu saad ikka enamus kordadest AA ninaette. UUrin õhtul oma u 100k viimase käe kohta KK AI teemat lisaks.
                        +1

vaadake või seda NL 5 regulari - graafik poole miljoni käe peale:

Miks ei ole temal downswinge, õnnesärgis sündinud või?

Ei, lihtsalt sel vennal on mindset ja enesekontroll paigas.

Comment

• zyxxx
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 453

Algselt postitas muhkLionu
                          +1

vaadake või seda NL 5 regulari - graafik poole miljoni käe peale:

Miks ei ole temal downswinge, õnnesärgis sündinud või?

Ei, lihtsalt sel vennal on mindset ja enesekontroll paigas.
                          Millest sa järeldada, et tal downswinge üldse ei ole olnud? Pool milli on nii suur käte arv, et väikse graafiku peal näedki ainult ühtlast tõusu.

Comment

• muhkLionu
                            Grinder
                            • Jan 2009
                            • 522

Algselt postitas zyxxx
                            Millest sa järeldada, et tal downswinge üldse ei ole olnud? Pool milli on nii suur käte arv, et väikse graafiku peal näedki ainult ühtlast tõusu.
                            Ma järeldan seda võrdluses oma graafikuga. mul pole küll veel pool miljonit kätt koos, aga sellegi poolest.
                            Teiseks, graafikult on näha, et peaaegu nelja kuu peale on halvima päeva tulemus -18$. Ei kõla just downswingina.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas muhkLionu
                              Ma järeldan seda võrdluses oma graafikuga. mul pole küll veel pool miljonit kätt koos, aga sellegi poolest.
                              PTR graafikud on timeline ehk ajalised. Kui kaks inimest kogevad 60,000 downswingid ja üks neist mängib 10,000 kätt päevas ja teine 3000 siis esimesel on downswinig pikkus 6 päeva aga teisel 20. Seega PTR'i timeline graafikuid ei ole mõtet võrrelda.

Comment

• subtiiter
                                Julm Donk
                                • Jan 2010
                                • 53

Algselt postitas zyxxx
                                worst day -$18, sellest piisab ma usun

Comment

Working...