Back to the future [NL16 6max] @ Stars
Collapse
X
-
Re: Jenny :)
Ma tean, et neid lingikogusi jms on palju. Soovingi just selliseid artikleid jms, mida sa just ise ka tunned, et see aitas kindlalt su mängule kaasa! :)Algselt postitas alaska Vaata postitust
Comment
-
pokertrixi vidod aitasid mind tohutult ja kindlasti 4 lauda max. Kui ise käes ei osale, vaatad, mida teised samal ajal teevad, näed ära, kes on parajasti tiltis, kes kaotas suure käe, kes võitis suure käe. 6max fishid mängivad väga palju ainult ühel laual ja nende puhul on suur tähtsus sellel, kuidas neil eelnevate käte jooksul läinud on. vpp-sid palju ei tule aga mäng areneb kiiremini.
Comment
-
-
seesama 6max sticky, millele ma viitasin...pokertrikz õigemini
Algselt postitas Lutzky Vaata postitustAntxxxxxxxxxx jõudsid ette, rsk, teema tegemisega ;D
Tasuta videod:
Hunnik strateegiaposte Micro levelile:
http://forumserver.twoplustwo.com/69...y-posts-98125/
HEM layout for 6max:
...ja seda fee raamatut ma hakkasin peaaegu vaatama, kuid ikkagi fixed limit ehk tundub kahtlane...
L.
Comment
-
Re: [NL5€ 6max] Jenny :)
18/15 on juba täitsa ok nit stiil, aga nii madalal võib veel loosem olla kuna vastased teevad väga palju vigu :)
Ma mängin hetkel kuskil 19/15 nl25 ja nl50. nl10 lasin aasta alguses starsis 22/18 üle paarikümne tuhande käe ja kuna seal postflop play mängijatel palju halvem kui nl50 siis bb/100 püsis stabiilselt ca 15
Comment
-
Re: [NL5€ 6max] Jenny :)
Kas liha või kala?Algselt postitas Jennifer Vaata postitustKas euro laudades on parem mängida päeval või õhtul?
Comment
Comment