Re: Facepoker! NL 25 FR @ Stars
Nii Eelmise kuu volüüm jäi väga väikseks.
Õnneks olin hiiteris ja enam ei pea NL10 nühkima vaid on väga korralik roll NL25 jaoks.
+ turnadelt 300$
Eesmärgid:
NL 50 ei näpi ennem , kui on selleks limiidiks koos 50BI.
Detsember 100K kätt.
Saavutada PlatinumStar tase.
Kuna käin ka tööl siis ,et 100K kätt kokku ajada pean vabadel päevadel tõsiselt tegelema sellega ja kuni vanaaasta lõpuni ei puutu alkoholi.
Eile peale tööd alustasin selle kuuga ja hetke graph selline:
Natuke tegin ikka välja regidele ja viskan ka paar sitasti mängitud kätt siis ,et endal häbi oleks.
Vastane: 11/7/ 4,5 120 käe kohta
Flopil oleks võinud leida foldi? Või oleks pidanud flattima ja vaatama mida ta turnil teeb?
OOP suht raske mängida seda kätt aga tagantjärgi vaadatuna oleks võinud niti vastu flopi reisi peale foldima.
Turnil olin kindel ,et sai Top Pairile pihta, panin ta Ax käe peale , seega well played?
Vastane 19/12/3.3 190 kätt
Üks ilusaim käsi ka eilsest sessist.
Nii Eelmise kuu volüüm jäi väga väikseks.
Õnneks olin hiiteris ja enam ei pea NL10 nühkima vaid on väga korralik roll NL25 jaoks.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
+ turnadelt 300$
Eesmärgid:
NL 50 ei näpi ennem , kui on selleks limiidiks koos 50BI.
Detsember 100K kätt.
Saavutada PlatinumStar tase.
Kuna käin ka tööl siis ,et 100K kätt kokku ajada pean vabadel päevadel tõsiselt tegelema sellega ja kuni vanaaasta lõpuni ei puutu alkoholi.
Eile peale tööd alustasin selle kuuga ja hetke graph selline:
Natuke tegin ikka välja regidele ja viskan ka paar sitasti mängitud kätt siis ,et endal häbi oleks.
Vastane: 11/7/ 4,5 120 käe kohta
Flopil oleks võinud leida foldi? Või oleks pidanud flattima ja vaatama mida ta turnil teeb?
OOP suht raske mängida seda kätt aga tagantjärgi vaadatuna oleks võinud niti vastu flopi reisi peale foldima.
Turnil olin kindel ,et sai Top Pairile pihta, panin ta Ax käe peale , seega well played?
Vastane 19/12/3.3 190 kätt
Üks ilusaim käsi ka eilsest sessist.

, A
, 2
, Q
9
8

Comment