ed HU blog (recovering from bustoland)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: ed HU blog

Ma alla 50-100$/tund ei viitsiks...

Comment

• Madis Very
      Bännitud
      • Aug 2009
      • 2951

on Baked !!!

Comment

• eddi
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1200

Algselt postitas Madis Very
        on Baked !!!
        valetad :D

Comment

• eddi
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1200

http://www.pokerhand.org/?4909827 AA vs QQ. one got quads, guess who :D

Comment

• Madis Very
            Bännitud
            • Aug 2009
            • 2951

Algselt postitas eddi
            valetad :D
            never ;D

Algselt postitas eddi
            http://www.pokerhand.org/?4909827 AA vs QQ. one got quads, guess who :D
            Lol, hea crackimine :D ! Kohe näha, et tänane päev tuleb super +is :D

Comment

• Owner85
              Klubi Liige
              • Aug 2009
              • 2146

super nuts AA crackimiseks ;D

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

yes!!! profit -$200 (today) :( kõikide vastasega sain tänase päeva jooksul hakkama v.a üks v**djas, kellele läks kogu mu päevakasum ja sellest ka edasi.
                no täies callib 8high flopi käega 9high (kicker 4) ja muidugi ei jää see 9 riveris tulemata ja jällegi tsau 1BI
                sain turniga 2 top paari, mõtlesin, et võit mu käes päris kindlalt ja silmad läksid kohe särama kui nägin et ta läks all ini ja siis kui märkasin et river on TÄPSELT kaart ta auku moodustades talle rea oli mu reaktsioon :o :o :o midagi sellist, jällegi üks BI läinud jne.
                :'( :'(
                õnneks tildiga mul probleeme ei teki ja lähebki nüüd terve öö/hommik grindimisele.

Comment

• eddi
                  Vana Tegija
                  • Oct 2009
                  • 1200

oh vitto kuidas sai nüüd mängitud alles. kuna praegusel kellaajal on raske 2 heads up lauda kiiresti lahti saada siis avasin natuke ka FR laudu ja isegi ka SH.
                  läks hästi, 200$ kahjumist jäi alles ainult 40 ehk siis enamus kahju on parandatud.
                  nüüd kohvi juua pesus käia ja kooli, yes!! :-*

aga mul nüüd üks küsimus. näiteks praegu mul BR 900$ aga pokertracker näitab novembrikuu kasumit 1,124$ (br ise vähem kuna olen ka natuke välja võtnud) nüüd see imelik osa. vahepeal oli mul BR (eile) 1100$ peal pacificus ja pokertracker näitas siis ise mingi 1200$. nüüd viimasel ajal olen koguaeg kahtlustanud, et ta jätab millega arvestamist vahele äkki või mis teema on, oskab keegi öelda?
                  mul tundub, et ta on mingi kahjumi välja jätnud või midagi on ta ära unustanud

Comment

• tdx
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 768

mulle ka mulje jäänud, et pacificus on mingi kamm, kuu lõikes summad nagu ei klapi.

Comment

• eddi
                      Vana Tegija
                      • Oct 2009
                      • 1200

Njah, peab järgmine kuu ka siis kirjalikult alguse ja lõpu paberile kirja panema...

Comment

• mcbethk
                        Bännitud
                        • Oct 2008
                        • 687

PT3 ongi paras sitt, kui pätsifikus mängisin sis pani kuu lõpuks ikka paari $k-ga mööda :D :D Nd ostsin HEM-i mis on minuarst ikka kordades parem

Comment

• Madis Very
                          Bännitud
                          • Aug 2009
                          • 2951

Algselt postitas mcbethk
                          PT3 ongi paras ****, kui pätsifikus mängisin sis pani kuu lõpuks ikka paari $k-ga mööda :D :D Nd ostsin HEM-i mis on minuarst ikka kordades parem
                          Krt, ma mõtlen pidevalt kas ümber vahetada aga ei suuda ikka :D.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas eddi
                            oh vitto kuidas sai nüüd mängitud alles. kuna praegusel kellaajal on raske 2 heads up lauda kiiresti lahti saada siis avasin natuke ka FR laudu ja isegi ka SH.
                            läks hästi, 200$ kahjumist jäi alles ainult 40 ehk siis enamus kahju on parandatud.
                            nüüd kohvi juua pesus käia ja kooli, yes!! :-*

aga mul nüüd üks küsimus. näiteks praegu mul BR 900$ aga pokertracker näitab novembrikuu kasumit 1,124$ (br ise vähem kuna olen ka natuke välja võtnud) nüüd see imelik osa. vahepeal oli mul BR (eile) 1100$ peal pacificus ja pokertracker näitas siis ise mingi 1200$. nüüd viimasel ajal olen koguaeg kahtlustanud, et ta jätab millega arvestamist vahele äkki või mis teema on, oskab keegi öelda?
                            mul tundub, et ta on mingi kahjumi välja jätnud või midagi on ta ära unustanud
                            Vahest jätab mõne käe vahele (Pacificu viga).

Comment

• eddi
                              Vana Tegija
                              • Oct 2009
                              • 1200

yee, kuldstaatus käes pacificus :D täna hommikul just sain. jäin küll sessiga 1bi võrra kahjumisse aga pole hullu

Comment

• eddi
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1200

http://www.pokerhand.org/?4917196 ATo vs X. miks ma seda kätt välja tõin, küll te ise näete kui floppi vaatate ;D päris kena, kahju et ma makstud ei saanud ainult.
                                turnis callisin, kuna see bet pot to flop oli tal standard, slowplayisin, lootes, et ta saab turnis endale full house'i, mida aga ei juhtunud.

ja siis see käsi http://www.pokerhand.org/?4917204 A 5 vs Q 2
                                täiesti lõpp :D ainuke loogiline põhjus ta mängimisele on see, et ta vist arvas endal flushi olevat kuna see mis ta turni ja riveril teeb, see pole normaalne. tildis ta ka ei tundunud olevat.

muidu bankrolliga iseenesest läheb päris hästi. eks kuu lõpus postitan tulemused.
                                lootsin first-deposit boonuse ka ära avada, aga ei tule vist välja... :( 28. novembrini aega (e 4päeva) ja vaja veel 900punkti kokku ajada, mis iseenesest heads upis väga raske pole aga siiski 4 päevaga NL30 - ei.

tra no võimatu seda avada lihtsalt. saatsin ka neile kirja, et äkki saaks ikka mingi osa kätte sellest boonusest ja nende vastus oli "no, but you can try our high stakes tabeles to clear the bonus" :-X :-X tüüpiline kasiinoettevõte

Comment

Working...