Et endal sihti silme ees hoida, siis mõtlesin kajastada progressi ka siin päevikus. Vast annab natuke lisamotti ja saab ikka tehtud.
Niipalju siis sellest. Igatahes VPP-d said täis ja eesmärk täidetud. Detsember sai selline:
Koos RB ja milestone hitiga 9K$ jämedalt.
Jaanuaris maksimum 6 lauda up to nl600. Näis, kaua vastu pean niimoodi. 3 viimast sessi olen 6 tablenud 200-400 ja tunne on hea. Olen teinud selle paari tuhande käe jooksul regide kohta selliseid avastusi, mida poleks 12-15 tabledes kunagi arvatavsti tähele pannud. Statsid on samuti muutunud tänu sellele, varem 16/13, praegu 21/17.
Formatiga seoses osad käed kadunud ja aasta tulemused viskan uuel astal, kui olen viitsinud starsist käed küsida ja sisse importinud. Arvan, et koos RB-ga vast 60K$ tuleb ära.
Imo katsu järgmiseks aastaks nimi ära vahetada vähemalt Kotkas100000-ks. Kui viitsid siis võiksid jah aasta graphi/tulemused limiitide kaupa ka panna. :) GL!
Imo katsu järgmiseks aastaks nimi ära vahetada vähemalt Kotkas100000-ks. Kui viitsid siis võiksid jah aasta graphi/tulemused limiitide kaupa ka panna. :) GL!
TY, homme-ülehomme vast viitsin tegeleda sellega.
Uus aasta ok alanud ja jookseme hästi. Loodame head jätku.
Mis oli preflop action ja kui deep mäng on ju täiesti puudu.
Kui mõtled note kohta siis novelli ei ole ju mõtet kirjutada. Selline note annab sulle ilusa info fishi kohta ja 100bb julged alati TPGK bustoks minna flopis.
Selle note juures oluline minu jaoks see, et mis tähendab ck-min raise. Tavaliselt märgin ka stacki sügavuse, see kord ei viitsinud.
Action järgmine: pre fish avas, ma 3-bettisin, btn coldcallis, fish callis. Flopil võtsin riski ja ck coldcallijale ette, andes talle monsterrange. Ja läks plaanitult - btn bettis, fish callis, hero raises ja lõksid stackid flopist sisse. Flopil ck ette, et vältida olukorda, kus ma betin, btn raiseb ja fish lööb vedelaks ja foldib.
Pikkade notedega olen tähele pannud, et ma ei jõua neid käe ajal läbi lugeda selliselt, et sealt vajalik välja selekteerida. Osadel regidel romaan kirjas, aga käe ajal sittagi tolku ei ole sellest reaalselt. Peaks tegelikult need pikad noted eraldi läbi töötama millaski ja olulise välja võtma ja paari iseloomustavasse lausesse profilli kirja panema.
Pikkade notedega olen tähele pannud, et ma ei jõua neid käe ajal läbi lugeda selliselt, et sealt vajalik välja selekteerida. Osadel regidel romaan kirjas, aga käe ajal sittagi tolku ei ole sellest reaalselt. Peaks tegelikult need pikad noted eraldi läbi töötama millaski ja olulise välja võtma ja paari iseloomustavasse lausesse profilli kirja panema.
Täpselt nii. Ma viimasel ajal olengi hakanud nii notema, et panen olukorra kirja ja siis caps lockiga taha mõned üldistavad sõnad, a-la: "olukord - KEERAB RIVERIL SD VALUE BLUFIKS" vms.
Ma kunagi kirjutasin päris palju notesid ja hiljem mõtlesin, et kuu jooxul ehk 2 korda kellegi vastu otsuse tegemisel kasutan neid notesi reaalselt, seega stampisin notide tegemise ajaraiskamiseks.
Kõlab imelikult, kuid ausalt öeldes tunnen ma esimest korda elus, et ma mängin tõeliselt pokkerit. Vahepeal on tunne, et isegi 6 lauda on palju. 3-4 on paras et jõuaks kõiki käsi käsi jälgida ja KÕIK otsused viimseni läbi mõelda et teha enda jaoks parim otsus.
Comment