Pakun puusalt: on positsioonilt aktiivsem, kaitseb blindi enam, barreldab ise rohkem, regidele ei anna kohe alla.
Vähemalt mulle on jäänud silma, mille kallal võiks tööd teha - st praeguseks hetkeks, siis juba areng toimunud/toimumas
Pmst ütles raudtee kõik ära. Agressioon on võti. Varasemast 1,5 agrofactorist sai 3,5. 3bet/4bet ja cbet näitajad ka pmst topelt suurustega võrreldes varasemaga.
Vaatan et sa NL5 pole biitima saanud. Ma ise küll veel NL2 praegu, aga arvan et väga suurt vahet pole neis limiitides ja kui huvi on siis võta ühendust, võin mõned näpunäited anda. Esimene kord tasuta!
NL5 sai vandalaril külas käidud. Ning NL50 on üks väga purjus peaga mängitud HU sessioon suvalise regsi vastu, kes ownis mind nii jagu jaksas. NL2 coaching oleks päris hea mõte iseenesest.Võtan ühendust. Redskurf, jep, praegu olen lasknud öösiti kella 23-6.00 vahel.
Ma hakkasin crushima just siis kui Cbet läks 60% pealt 40% peale ning agg factor 2.5 pealt 1.2 peale :D
Ainuüksi nende stattide muutumisest ei saa midagi järeldada, kui Sa neid statse valedes spottides arendad, siis võivad need kõikide võitjate avg järgi täiuslikud ka olla, aga kasu pole ikka. Mõtlema peab laudades natuke lihtsalt and that's it.
Kas nõuandjaks oli eestlane või Eesti kodakondsust mitteomav isik ?
Mängid täisajaga ?
Ilusad tulemused, edu. Tekitab kadedust ja motiveerib õppima. Endiselt on võimalik.
Nõuandja eestlane. Mängin täisajaga. Pokkeris on kõik võimalik.
Kuu lukus. Viimati mängisin laupäeval ja see sess ajas üsna tilti. Krt, kool läheb üha keerulisemaks ja see nädal olen põrunud kahes eksamis - peab vist lõpuks õppima hakkama. Vana pea ei võta enam kinni kõike nii hästi, kui võiks.
Ootan jätkuvalt, millal ma ükskord kuu lõikes üle EV jooksen :P. Reedel alustan taas grindiga.
Omal on ka kool kinni hoidnud üsna pikalt pokkeri kõrvalt. Eksameid on 1 jäänud vaid õnneks ja selle kauplesin ka suve peale, kui lauad võiks sitemad olla.
Comment