[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
    Kui ei võida tonni,
    siis ära jää jänni,
    mine parem vanni,
    või hoopis pane Tanni,
    muidu saad ise kanni.
    Isegi tasuta Chat GPT suudab paremini.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Rutiinipededele. Enne, kui meelest, siis paar rida kirja. Aga ei viitsi kirjutada :D Kustutasin pika kommi ära.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Tegelt siiski paari sõnaga. Kas see "unetuse" probleem ei pruugi tullagi sellest, et minnakse vägisi magama? Niipalju, kui mina neid rutiinivendi tean, siis kõikidel on täpselt sama probleem - mingid perioodid kurdavad, et magavad väga kehvasti, und ei tule ja üleüldse unekvaliteet halb.

Ise olen enda peal märganud, et magama tuleks minna siis, kui päriselt on uni, kuid mitte päris boheemilikult. S.t., et mingi ajadaatum peab ikka ka olema (näiteks kell 5 hommikul) ja isegi, kui sellisel juhul tuleb kella seitsmest ärgata, saab lõunase või õhtupoolikuse powernapiga selle tunnikese tagasi magada.

Olen täheldanud, et siis unekvaliteet läheb üliheaks. Kui ma enda näitel tooksin, et ma läheksin iga päeva kell X magama (näiteks kell 02.00, aga vahet pole, mis kell), siis on neid aegu, kus ei tule und ja vastupidiselt - mingil põhjusel hakkan ärkama liiga vara, kuid tean ja tunnen, et ei ole veel päris välja puhanud. Näiteks kell 2 magama ja juba kuuest uni läinud.

See viib taaskord mõttetu väsimuseni.

Kui aga lähen magama siis, kui uni tuleb, kuid näiteks mitte hiljem kui 5 hommikul ja sel juhul lihtsalt panen äratuse, et ma ei magaks päeva maha, siis on lõpptulemus hoopis parem.

Või teise näitena. Mul üks sõber. Kes läheb iga hommikul kuuest-seitsmest tööle (ise enda valik) ja ta on iga päev vähemalt kella kaheni üleval. Kui DayZ mängisime, siis olime isegi neljani üleval, kus ta magaski 2 - 3 tundi ja siis tööle (füüsiline töö, ehitusel ventilatsioonid). Aga standard ongi see, et üheni-kaheni on ikka alati üleval, ja sel juhul on juba ka kuuest hommikul tööl.

Mis on tema nipp? Peale tööd tuleb koju ja teebki tunnise uinaku. Ja keha sellega harjub. Kokkuvõttes säilib ikka "päevarutiin", kuid kaovad need "unetud" ööd, mis lihtsalt ajavad tilti ja lõpuks oled ikka väsinud või veel väsinum kui enne.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Siis, mis on veel jube hea. Kuna ma elan üksinda suures 5-toalises korteris, siis ühte tuppa olengi teinud sisuliselt töö - ja grinditoa, kus teen tööd, seinal telekas striimid mängivad, nurgas mõnus pikutamise koiku.

Peale kontoritööd, kui kodus õhtuti tööd teen tunnen, et tuleb unekas peal. Viskad korra pikali, et selga sirutada ja poole silmaga jälgid striimiga ning tuleb sekundiga uni peale. Kuid see pole selline tavaline uni.

See tuleb kiirelt, samas ülisügav, kuid lühike. Suigastad korra magama ja mitte kauaks. 5-20 minutit maksimum ja ärkad, ise-eneselikult. Peale seda oled ülivärske nagu oleks terve öö maganud.

Ma arvan, et ka see on üks "unetuse" valemi lahendus. Kuid siin on üks aga. Kui see unekas tuleb, siis tuleb kohe pikali visata. Vastasel juhul unekas kaob ja oled "maha maganud" võimaluse lühikeseks, kuid korralikuks ja sügavaks kosutuseks.

Ju sealt ka mõiste "powernap".

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Ma sellist silm vajub kinni head und näen ainult paar korda aastas, üldiselt tööl.

Minu ideaalne rutiin oleks 20+ tundi üleval ja 10-12h und aga nii ei saa tööl käia.

Aga mul on fibromüalgia kah mis ei lase magada
            Last edited by Kakahirmutis; 11.02.25, 11:09.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Ma sellist silm vajub kinni head und näen ainult paar korda aastas, üldiselt tööl.

Minu ideaalne rutiin oleks 20+ tundi üleval ja 10-12h und aga nii ei saa tööl käia.

Aga mul on fibromüalgia kah mis ei lase magada
              a mis rutiin sul oli siis, kui ainult pokker oli elu

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                a mis rutiin sul oli siis, kui ainult pokker oli elu
                Oligi, 20h+ üleval ja 10-16h magasin.

Keha nõuab ikka sama % jagu und, ja nii pea kõigil inimestel, see protsent kes vajavad alla 6h päevas und on tegelikult ime väike ja tekivad pikema ajalised tervise probleemid.

Enda näitel kasvõi eilne, magasin 4,5h ja tundsin end väga erksana aga trennis oli kohe tunda et jaksu on vähem, kuigi muidu võiks nagu mõelda et polnudki üle 4,5h und vaja et adekvaatne olla.

Ja mida pikemalt unevõlas oled seda hullemaks läheb, käisin kuude kaupa üle päeva 24h tööl nii et magasin ainult tartu bussis ja väiksed 30 min uinakud siin-seal. Kohe ei saanud arugi aga tegelikult lõhkusin räigelt tervist.
                Last edited by Kakahirmutis; 11.02.25, 11:48.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Ma olen isegi magamsie pealt grindimise ära õppinud. Väsimus tuleb peale. Keeran siruli. Tõmban lauad suureks ja nii poolunises olekus mängin. Saab küll max 2-3 lauda mängida. Kui isegi unne jääb, siis pirin aitab, kui ootab su kätt...

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                    Ma olen isegi magamsie pealt grindimise ära õppinud. Väsimus tuleb peale. Keeran siruli. Tõmban lauad suureks ja nii poolunises olekus mängin. Saab küll max 2-3 lauda mängida. Kui isegi unne jääb, siis pirin aitab, kui ootab su kätt...
                    Tuleb meelde kunagi 18 aastasena käisin ühes kohas tööl ja pidin kruvima mingi 10k kruvi päevas mingitesse plaatidesse, jäin magama aga käsi käis nagu edasi, lihtsalt ärgates nägin et plaat oli igatepidi täkkeid täis ja kruvidele pihta ei saanud :D

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Keda huvitab, siis TPS liiga kell 20 hakkab, password cupid.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Loen mina seda artiklit ja imestan:

Samas, kui väga aus olla, siis no eriti ei imesta ka, sest see on ootuspärane. See, kuidas ERR kirjutab Vance'i kõne, ei ole isegi moonutus, vaid pigem saab öelda seda valetamiseks.

Kõik, kes selle kõne ära kuulasid, teavad, et Vance sisuliselt ütles, et EL on Nõukogude Liit, kus ei ole demokraatiat! Pooled on vahetunud, kui Külma sõja ajal "õigete poolel" olevad riigid on ise muutunud räigeks NL-iks. Seda öeldi otse, konkreetselt näkku. Ilma kaunite sõnadeta.

Ja mida teeb ERR? Moka otsast paar sõna ja teise osa miskitele X-i säutsudele, kus tehakse kogu kõne maha, et hoopis USA on see paha ja vastik.

ERR-i ülesanne oleks kogu see kõne võtta kokku lühidalt ja lisaks see kõne transkribeerida, et oleks kõigile kättesaadav, sõna-sõnalt. See kõne oli väga tähtis ja andis mõista, mida tulevik toob ja tulevik toob seda, et kui see sotsialism ei lõppe, siis pole mõtet USA-ga arvestada ja meie, kes me oleme Venemaa naaber, peaks seetõttu olema väga mures.

Aga ERR seda muret ei näe, vaid pigem õigustab sotsialismi ja praegust korda, mis on nüüd lagunenud.

Idioodid!

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            No ongi ju NL! Ainsa erinevusega, et seda NL-i on päriselt valinud ka inimesed, kuid nüüd hakkab see lagunema. Lagunemist takistatakse ja seda päris avalikult - nagu näiteks "tulemüüri poliitika" (välistatud koostöö teatud erakondadega) ja meedia mõjutamine.

Meedia mõjutuse puhul võiks kirjutada täpsemalt. Näiteks Politico, AP ja teised said otserahastust USAID-ilt, ja sellega sai ka Eesti pihta - kõik mäletame Prigožini ja Mart Helme "skandaali". See skandaal tuli otse Politicost ja Politco oli USAID (USAID on USA välisabi agentuur) rahastatud. Lisaks, kas on juhus, et kui Trump lõpetas USAID rahastuse ja Politico ei suutnud sel kuul enam palkasid välja maksta? :)

Ja muideks. Miks sa seda avalikult välja ei julge öelda, et EL kõlab küll nagu NL? Kui see pole level ja päriselt, siis ikka kas on need vabadused....

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Türa. Ma ei saa. Paljudel on aega seda kõne kuulata ? Keda huvitab? Väga väheseid!!! Ja ERR ei tee nii tähtsast asjast pikka transkriptsiooni.

Ma ei liialda, kui võiks öelda, et eilse kõnes öelduga NATO kui ka EL lagunes ning meie ERR-il on pohhui. Olgu ei saa väita, et lagunes, aga anti mõista, et see laguneb, kui muudatusi ei tule ja ameeriklaste peale pole mõtet loota, kui sama triangel jätkub.

Häbi! Orjariigimeedia truult teenib ikka veel lõpuni isandaid. Vähemalt niipalju saab ERR-i õigustuseks öelda, et lojaalsuse üle kurta pole - teenivad truult kuni viimase hingetõmbeni. Vähe on selliseid.

E: Käitume nagu Portugal, et pohhui - see Prantsusmaa ja Hispaania meile midagi ei tee.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Oda ava mu silmi sellel portugali asja pealt,või anna lugemist. Kõlab põnevalt
                                Edit: ma söön lusikast ja ei viitsi ise otsida

Comment

Working...