[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Owner85
    Klubi Liige
    • Aug 2009
    • 2146

Re: Ranka - Nitttttttttttide Kunnnnnnnnnningas

võtab muigama :Dminu muda limiidiga kohe ei oskagi seisukohta võtta :o

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

unreal..

ma ei tohi seda teemat siin lugeda.. muidu juhtub nagu peale Estpatricku videosid vaadates.. blowin oma raha minema..

Comment

• AshrakWhite
        Grinder
        • Oct 2008
        • 666

Mjaaaa pole paha :D JJ pf shove ja 88 shoveb ka

päris sick :P juu siis microlimit antakse respecti ikka VÄGA palju :D

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas AshrakWhite
          Mjaaaa pole paha :D JJ pf shove ja 88 shoveb ka

päris sick :P juu siis microlimit antakse respecti ikka VÄGA palju :D
          See on imagote vaheline asi. Kui vastane teab, et ma squeezen lightilt siis mu ENAMUS ajast on mul käsi, millega ma ei kannata all-ini ära callida siis saab ta väga lightilt all-ini lükata. See ei ole tema poolt paha liigutus, kuna väga palju surnud raha on pangas + mu calling range on reeglina JJ+, AQ+ (sest ma ei saa squeezeda väiksemate kätega, väikeste taskupaaridega on kasumlikum multiway potis setmineda) ja 88-al minu range vastu on 39% equityt. Liida FE + surnud raha potis + 40% equityt + see, et ma ei saa enam lightilt teda squeezeda + tean, et ta ei ole nit === huuuuuuge profit.

Kui sellised junnid hakkavd vahelt cold-call shovema, siis tuleb
          a) avada oma squeeze valuerange (ise lasta squeeze 88+, AJ, isegi QK)
          b) lõpetada lightsqueezemine, kui sellised tolgused vahel

Varianti a) ei soovita, sest nii võite ise rohkem vigu teha.

Kui keegi ise kogu aeg jalgadel tatsab siis samamoodi shovege paaridega (sellises olukorras reeglina 22=88, isegi 22=TT) või veel parem, callige JJ+, AK. Eriti hea on, kui näiteks MP2 avab ja taga on 2-3 venda, kes kogu aeg squeezevad, siis on jube lihtne callida JJ+, AK+ ning kui tagant otsa pannakse saate heal juhul mõlemad vennad träpitud. Kui aga salakaval plaan perse läheb, siis sellised cold-callid aitavad sul mixida cold-calling range.

Eazy game aga tra winrate ei tõuse. Viimasel ajal tõusebki ainult vererõhk ja kõvaks läheb kuulmine... :(

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Lisaks veel niipalju, et light-squeeze on sitaks kasumlik liigutus ja seda saab hakata juba 2NL kasutama. Vastased peavad ainult õiged olema ning madalates limiitides funkab see veel paremini, sest nii kiirelt loobitakse AK ja isegi QQ maha.

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas ranka
              Lisaks veel niipalju, et light-squeeze on sitaks kasumlik liigutus ja seda saab hakata juba 2NL kasutama. Vastased peavad ainult õiged olema ning madalates limiitides funkab see veel paremini, sest nii kiirelt loobitakse AK ja isegi QQ maha.
              vastased peavad suht nitid olema? kes eriti ei calli 3 betti?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas pikk28
                vastased peavad suht nitid olema? kes eriti ei calli 3 betti?
                Täpselt nii. See, et nad tight on see esmatähtis ja squeele antakse reeglina rohkem respekti kui 3betile. Jälgida tuleb ka seda, et fishe ei oleks vahel, sest need keelduvad foldimast ning squeeze suurus peaks ka olema korrektne. OOP ma kasutan valemit, et squeeze suurus on 2 x praeguses potis olev raha ja squeeze suurus ei tohi ületada 15BB-d. IP-s ma panen reeglina 11-12BB-d, kui väga palju callereid siis ka 15BB-d aga mitte kunagi üle 15BB.

Näiteks: 100NL

UTG raise 3, CO call, SB fold, sa BB. Pot on hetkel 3+3+1+0.5 ehk 6.5 ja siin ma panen 2 x potis oleva raha ehk 13BB peale, mis on suht ideaalne summa. Oleks ma Button siis ma paneks miski 10-11BB-d, mitte rohkem.

Comment

• dener89
                  Grinder
                  • Mar 2009
                  • 625

Ranka millal 5 tärni asemel 6 tärni saab näha?

Comment

• -andres-
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4546

Algselt postitas dener89
                    Almost never, kvaliteet on parem kui kvantiteet.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas dener89
                      0.52 VPP-d saab käe kohta 600NL, kui ei table selecti. Kui selectiks, siis peaks vähem laudu mängima, mis tõstab küll VPP-de arvu käte kohta aga mängiks vähem käsi tunnis ja kokkuvõttes teeks sama. Nii see selleks. 1,000,000 VPP-d vaja aasta jooksul, mis teeb kuu kohta 1,000,000/12=83,333 VPP. Kuna ühe käe eest saab ainult 0.52 VPP, siis tuleb kuus mängida 83,333/0.52=160,256 kätt. Aastas on 365 päeva ja 12 kuud, mis teeb kuus keskmiseks päevade arvuks 30.42 päeva. Seega päevas tuleb mängida 160,256/30.42=5268 kätt.

Ma ei tea, kuidas HEM'is keskmist arvutada aga normaal laudades keskmiselt peaks olema ca. 65 kätt tunnis ja kui mängida näiteks keskmiselt 12 lauda, siis see teeb tunnis 12 x 65 = 780 kätt. Ja nii mängides peaks IGA PÄEV mängima 5268/780=6.75 tundi. See on juba liig, mis liig. Ok mängime 16 lauda ja arvan, et rohkem tunnis mängida ei saa, kui mängiks ainult 600NL ja normal speed laudu, siis tunnis mängiks 16x65=1040 kätt, mis teeks 5h päevas mängu. Seda juba hea motti korral saaks mängida, nagu töönädal - 35h nädalas.

Aga ok vaatame pilgu reaalsusesse.

See nädal olen mänginud 40.55 tundi ja selle aja sees teinud ainulet 25k kätt. Kogu aeg olen mänginud niipaljudes 600NL laudades, kus saada on ja see tähendab, et 160k käe täis saamiseks läheb ikka päris rohkem vaeva.

Ühesõnaga, kui SNE-ks tahaksin saada (mida ma suudaks teha küll), siis peaksin 24 tablema ja võtma juurde teisi limiite (400NL). Aga kuna ma tahan liikuda üles, üles ja veelkord üles ning igasugu SNE vip tasemed ja muud värvilised viled on teisejärgulised siis ei hakka oma mängu raiskama sellise jura pärast.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kui keegi tahab SNE-ks saada, siis seda tuleb teha PLO-s, sest seal saab VPP-sid rämedalt. Vaadake, kuidas mameace raket maksab ja rakebacki saab või näiteks sven21 mänginud 21k käsi ja selle aja sees plekkinud 3k raket.

Sven21 1/2 PLO SH tulemused: 16,591 kätt ja $2425 raket maksnud, mis teeb käe kohta $2425/16,591=$0.1462 raket. 100,000 käe kohta on $14,515.36 raket, mis on ikka ulme summa. Iga kord nähakse floppi, tihti capitakse rake ära ja PLO-s peaks käe kohta vpp-sid julmalt tulema. Üleüldse ei saa aru, miks käiakse veel fixed limitis omale punne tegemas, selleks on tänapäeval PLO, mis on tunduvalt lõbusam mäng ka.

Comment

• vennike
                          Pokkerihai
                          • Mar 2009
                          • 1958

Algselt postitas ranka
                          Kui keegi tahab SNE-ks saada, siis seda tuleb teha PLO-s, sest seal saab VPP-sid rämedalt. Vaadake, kuidas mameace raket maksab ja rakebacki saab või näiteks sven21 mänginud 21k käsi ja selle aja sees plekkinud 3k raket.

Sven21 1/2 PLO SH tulemused: 16,591 kätt ja $2425 raket maksnud, mis teeb käe kohta $2425/16,591=$0.1462 raket. 100,000 käe kohta on $14,515.36 raket, mis on ikka ulme summa. Iga kord nähakse floppi, tihti capitakse rake ära ja PLO-s peaks käe kohta vpp-sid julmalt tulema. Üleüldse ei saa aru, miks käiakse veel fixed limitis omale punne tegemas, selleks on tänapäeval PLO, mis on tunduvalt lõbusam mäng ka.
                          PLO läheb vääääga keeruliseks kui laudu on rohkem kui mingi 8. FLHE saab 24 lauaga hakkama.. olen ise proovinud.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas vennike
                            PLO läheb vääääga keeruliseks kui laudu on rohkem kui mingi 8. FLHE saab 24 lauaga hakkama.. olen ise proovinud.

Ütleme, et mängida $2/$4 ja $1/$2 PLO-d, siis peaks keskmine olema 0.98 VPP-d käe kohta. 1,000,000 VPP saamiseks tuleb mängida 1,040,000 kätt, mis teeb ca 2900 kätt päevas. Ma ei oska öelda mitu kätt PLO-s tunnis saab aga tundub ,et 6max mängudes ca. 80 kätt.

Kui mängida 6 lauda, siis saab 480 kätt tunnis siis tuleks 6 tundi päevas, kui 8 lauda siis 4.5 tundi päevas. Vähemate laudade pluss on see, et alati on laudu võtta, iseasi, kui hea mängutase siis on :)

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Re: Ranka - Nitttttttttttide Kunnnnnnnnnningas ehk BokkkeriStaaaar

Ok aitas kahh. Täna sai tehtud väga pikk sess, millest pool jäi eilseses. Eile 10.62 tundi ja täna 4.49 tundi. Eile jäin 2.5k miinusesse ja täna 3.1k plussi (2 väga suurt suckouti olid ka), mis viis midn tagasi $10k lähistele.

Kokku olen see kuu läbi krõbistanud 48.85 tundi, mis on väga hea tulemus aga samas väntsutanud mu aju ikka isuga. Toss on väljas ja seetõttu tõmban vist nädala otsad kokku. Kerin kohe magama, 16:00 üles, poodi viina järgi ning uputan järgmised 24 tundi oma mured viinasisse ära. Sinna sisse jääb tõenäoliselt ka homegame - korraldan vist esimest korda oma kodus kodumängu või siis lähen Keiss'i juurde, eks näib, kuidas doominokivid kukkuma hakkavad.

Soovin kõikidel head ja edukat nädalavahetust ning tõenäoliselt kohtume laupäeva õhtul, kui tipsis ranka paar kildu viskab ning pühapäeva hommikul ülikoomas peaga foorumisse lendab ja arusaamatus keeles mõned luuletused kirjutab.

Enne, kui hambaid pesema lähen ja tule surnuks teen siis viskan ka väikese video:
                              [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RlM5JQazs5Y[/youtube]

Comment

• daljoh
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1032

Re: Ranka - Nitttttttttttide Kunnnnnnnnnningas ehk BokkkeriStaaaar

See teema võiks vabalt kuuluda ka nt sellisesse ala foorumisse nagu Küsi pokkeri Prolt.
                                Igaljuhul väga hea lugeda ja uusi asju saab juurde....ranka kui midagi uut kirjutad no nt midagi teoreetilist....siis ole hea ja viska juurde kas sobib ka nt micros-limiidis kasutada.

Comment

Working...