[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [100NL-600NL Heads-Up] Ranka pokkeripäevik, juuniks 1knl.

Oh, mis värskendavat ja samas emotsioone ning vanu negatiivseid tundeid äratavat und nägin. Lihtsalt WOW, ei ole ennem sellist kogemust tundnud.

Vot ei mäletagi, mis aastatel ma tööl käisin aga see oli see aeg kui just hakkas majandustõus Eestis. Pärnus selline 7000 kroonine palk oli üks kõvemaid. Unes nägingi seda kui taaskord tööl käisin ning oli selline sügis-talvine aeg, kus ilmad väga räämas. Lõpetasin tööd, kirusin kui nõme töö ning läksin koju. Kuna oli tollal (ja on tõenäoliselt siiani) oli vahetustega töö:
    1. vahetus. 23:00 - 06:00 (kõige parem)
    2. vahetus: 06:00 - 14:00 (ka OK)
    3. vahetus: 15:00 - 23:00 (kõige hullem, sest nii on garanteeritud, et sa oled pm. 24h tööga hõivatud, sest kui jõuad koju saad kell 01:00 magama, ärkad seal heal juhul 11.00, sööd ja mammutad ning lähedki tööle)

Lõpetasin siis just kolmandat vahetust ning olin kodus. Oli vaja veel minna ema juurde, tollal autot ei olnud ja see oli miski 2km tee. Asjade pakkimine, närvitsemine ja siis kodust muti juurde minek oli ikka piin, sest teadsin, et homme vaja JÄLLE tööle minna. Ema juures meenus, et täna kümnes kuupäev, et palgapäev ning checkasin pangakontot ja oi näedo ligi palk üle tulnud. 6700 kopikatega.

Siis emaga vaidlesin, et ma ei lähe enam tööle, et pokkeriga teenin tunduvalt rohkem. Ema ikka ütles, et näed sellest tuleb rohkem kasu kui kahju. Ütlesin, et hull oled w? et see teenitud 6700 krooni on veel rohkem "mänguraha" minujaoks kui pokkeriga teenitud. Sellega uni lõppes.

Üles ärgates oli ikka väga hea tunne, et ma ei käi tööl ja meenusid need vanad "närvilised" ajad, mis olidki juba ununemas. Annab väga palju motivatsiooni taaskord hoida lähedasemt suhet pokkeriga. Teine külg oli siis palk. Kui nii mõelda, siis tollast 7000 krooni oli isegi siis üpriski lihtne (tegelt lithsam kui praegu aga mängisin väiksemaid limiite) teenida - kõigest $700. Tõsi, siis kui ma töölt ära tulin (täpselt siis algaski masu) sain juba 11-12k kätte, isegi kui saaksin 20k (mis peaks juba tänapäeval suht OK palk olema???) siis seda raha pokkeriga teenida on tunduvalt lihtsam.

No ei saa öelda, et see on pokkeris lumme kusta ja nüüd raha tuleb või vastupidi, et tööl käimine ongi "mõttetu". Päris nii see ei ole. Tean, et osadele ei sobi pokker ja on samasugused närvipuntrad ning ei teenigi seda 20k eeke täis (pokkeris on mu minimaalne mõõt vähemalt €2k euri aga see selleks) ning teeniksid tööl käies palju rohkem. Tean ka neid, kellele meeldib oma töö ja lähevad igapäev hea meelega tööle, ometi ei saa nad ka miski hirmsat €10k palka vaid ikka sellsit, millega ära elavad ja jääb nats üle ka.

Olen isegi tööpeale mõelnud, et kui peaks midagi juhtuma. Tegelt on neid töid, mille ma koheselt vahetaks pokkerivastu ning käiks väga hea meelega sellisel tööl ja ma ei pea selle all silmas tööd, kus saab €10k. Nope, kaugelt sellest aga ameti/suunitluse jätan enda teada.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Kallas Vaata postitust
      Bustoland ootab koguaeg uusi liikmeid =) .
      Kaugel sellest. Soovitan ka teistele hoida HU jaoks min buy-inid arvel ehk kõikide laudade buy-inid. Näiteks kui mängid 100NL, 200NL ja 400NL siis buy-inid on $100 + $200 + $400 = $700. Lisa juurde miski üks kõige suurema buy-in ala $300, mis teeks $1000 rolli.

Tõenäoliselt 100NL on sulle "nac" play money, 200NL on regular money ja 400NL on veits scared. Kui 100NL kaotad $1000 siis on ilmselge tilt sul aga kuna raha ei ole enam arvel ei saa mängida. Kui kaotad $200NL 5BI siis ka kindlalt tilt ja raha pole arvel siis ei saa mängida. Kui $400NL, kus nats scared money kaotad 2.5BI ehk busto siis lihtsalt ongi hea lõpetada.

Väga hea stop loss meetod, pead sunniviisilselt vastase quitima ning selle aja sees jõuad juba maapeale tulla.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

irw.. polegi sellist bankroll managementi kohanud :-D

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          irw.. polegi sellist bankroll managementi kohanud :-D
          No HU-s sa hoiad ju enamus rolle laiali. 50NL-200NL sellist probleemi ei teki aga kui mängid juba 200NL-600NL (3 limiiti on OK) siis juhtub nii, et kuskil 60-70% ajast saad actionit 200NL, 20% ajast 400NL ja 10% ajast 600NL. Enamus saite laseb avada limiidi kohta 3 lauda. 200NL, 600NL ja 400NL ehk kokku 200 + 600 + 400 = 1200. Kuna enamus actionit on ikkagi väikestes limiitides aga päris 2BI ei viitsi mängida siis hoian reeglina kuskil 2-3k arvel. Millega oled pm "overrolled", sest enamus actionit saad väikesemates limiitides ja kui kaotad ikka üle 5BI siis enam sa head mängu ei tee.

Kokku jälgid HU jaoks kuni 200NL 20BI reeglid, 400-600NL 50BI reeglit ja 1000NL+ 100BI reeglit. 600NL jaoks teeb see 30K, saidi kohta hoiad 3k arvel ja saad hodia raha kuni 10-nel erineval saidil, praktikas aga hoiad elus 2-5 saiti, mitte rohkem. Siis ise valid, kas suurendad oma saitide rolli, hoiad raha e-walletite peal/pangas või paned sukasäärde peitu.

Kui peaks juhtuma, et ühel pool bustoks lähed siis mõnel teisel kontol oled ikka duublis saad rahasid liigutada või võttak ohe otse e-walletist ning pärast kuu lõpus, alguses, kindlaks määratud päeval kõik kontiod ära võrdsustada.

Comment

• SNOOPDOGG
            Julm Donk
            • Aug 2010
            • 42

Üsna hea meetod imo :D

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

+1 meetodile. Huvitav on see, et pole sellest varem kuulnud.

btw, osta Sony Ericsson Xperia X10 !!!! See liiga valuetown telf!
              Hind ca 450€.

info @ http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Poo...y-ericsson/x10

edit: ma pikalt uurisin, millist telefoni osta, aga otsustasin jätta nokia ja iphonei mängust välja, sh HTC, sest viimane on imo kole ja nõme, lol. Ei ole siiamaani ükski hetk kahelnud enda ostus!
              Last edited by hotcocacola; 24.04.11, 01:55.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                +1 meetodile. Huvitav on see, et pole sellest varem kuulnud.

btw, osta Sony Ericsson Xperia X10 !!!! See liiga valuetown telf!
                Hind ca 450€.

info @ http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Poo...y-ericsson/x10

edit: ma pikalt uurisin, millist telefoni osta, aga otsustasin jätta nokia ja iphonei mängust välja, sh HTC, sest viimane on imo kole ja nõme, lol. Ei ole siiamaani ükski hetk kahelnud enda ostus!
                loogish jul. telefoni ostan kohe!

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

lol, vana snap-called:

Poker Stars $1/$2 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1289311
                  DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): $408.45
                  BTN/SB: $180.55

Pre Flop: ($3.00) Hero is BB with A 9
                  BTN/SB raises to $8, Hero calls $6

Flop: ($16.00) A 2 K (2 players)
                  Hero checks, BTN/SB bets $8, Hero calls $8

Turn: ($32.00) 7 (2 players)
                  Hero checks, BTN/SB checks

River: ($32.00) T (2 players)
                  Hero bets $22, BTN/SB calls $22

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma ei tea, kas mul on actioni saamisega downswing aga alates black fridayst Stars/FTP/Bodog on kõige mõtetumad saidid. Täna üle 12h lauad lahti olnud ja actionit saanud ainult 300 käe eest ja enamus trafficust (üle poole) olen saanud Ipoker ja OnGame.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Ka mul on BDGis probleeme actioni saamisega...:(, varem oli actionit küllaga ning 99% vastastest olid usakad, ala Boston vms :(

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Mängisin 400NL 50BB lauda. Vend tuli $120 sisse ja paari käepärast läksime preflop allin. Minu AJ vs tema 79o. Muidugi võitis. Siis tegi hirmsa jooksa, tsipa tiltasin ka ning sai oma stacki $1100 peale ja kadus. Olin päris tiltis. FTP-s bustisin miski teise ogara venna 400NL-is ära ja sain päeva break-even.

Siis vaatasin youtubes videos ja järsku ohoo, sama vastane tagasi. möödunud oli miski tunnike või nii. Ikka sama stäkk ja sama lauad. Mängisime ning kuniks juhtus see käsi:
                        Poker Stars $2/$4 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1291659

Hero (BB): $624.00
                        BTN/SB: $649.75

Pre Flop: ($6.00) Hero is BB with A K
                        BTN/SB raises to $16, Hero raises to $48, BTN/SB calls $32

Flop: ($96.00) 7 3 3 (2 players)
                        Hero checks, BTN/SB bets $80, Hero calls $80

Turn: ($256.00) A (2 players)
                        Hero checks, BTN/SB bets $200, Hero calls $200

River: ($656.00) K (2 players)
                        Hero checks, BTN/SB bets $321.75 all in, Hero calls $296 all in

Tuju jälle laes.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Aa täna juhtus tore asi ka, mida on ennemgi juhtunud aga kuna pole "kahjusid" olnud ei pööranud tähelepanu.. Sama vastane. Toimus järgnev käsi:

Poker Stars $2/$4 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1291661

Hero (BB): $324.00
                          BTN/SB: $956.25

Pre Flop: ($6.00) Hero is BB with K 9
                          BTN/SB raises to $12, Hero calls $8

Flop: ($24.00) 9 7 9 (2 players)
                          Hero bets $16, BTN/SB raises to $56, Hero calls $40

Turn: ($136.00) 4 (2 players)
                          Hero checks, BTN/SB bets $78, Hero raises to $168, BTN/SB folds

Siis kirjutan notet, et 9794 laual ja vaatan, et krt time, ma button ja jkäes KTo ning vajutan raise nuppu. Aga oh üllatust raisesin $79 peale, sest noteboxist 979 läks betsliderisse, kuna highlight bet amount oli peale pandud. Muidugi vastane shoves, ägisesin ja foldisin. Võtsin koheselt selel maha ning samuti hiire scrolli.

Käsi:
                          Poker Stars $2/$4 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1291663

Hero (BTN/SB): $469.50
                          BB: $810.25

Pre Flop: ($6.00) Hero is BTN/SB with T K
                          Hero raises to $79, BB raises to $810.25 all in, 1 fold

Final Pot: $158.00
                          BB wins $158.00

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ja ei saa mainimata jätta FTP supporti. Küsisin, et kus raha on. Tuli standard mail, et töötame ja delayd jne. Siis replysin, et eieieie poisid, et kus mu raha on. Tuli sama maili koopia. Siis küsisin, et kas Te üldse kirju loete? Tuli jälle sama kirja koopia, et rahad on safe, töötame ja delayd. Siis küsisin uuesti, et KAS TE LOETE KIRJA SISU IKKA KA W? ning selle peale tuli neljas mail:

Nii kägaras. Tundub, et support lahti lastud ja miski bot vajutab seal standard replyga kirju vastu.

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Mind huvitab miks näiteks need pokkeritoa supporti isikud kunagi täisnime ei oma- ikka on mingi Pedro, Havier, Huanita vms.

Comment

• low-flow
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1208

Krt, ma teadsin seda, FTP "support" ongi tegelikult botmail, mis saadab standardvastuseid. See seletaks päris hästi seda, miks kunagi kirjades ühelegi minu spetsiifilisele küsimusele ei vastata. Raudselt on mingi süsteem, mis tuvastab kirja pealkirjast või esimesest reast mingi lause ja kui seal leidub teatud fraas siis saadab vastavateemalise automaatvastuse. Kes ei usu, saatke mingi standard küsimus a la kui suur on teie toas rakeback või mida iganes ja kirjutage kusagile kirja sisse lause, et kui inimene selle kirja läbi luges, siis kirjutage kusagile vastusesse "Mulle ei vastanud bot" (või mis iganes kood sõna/lause). Ma olen kindel, et 9-l juhul 10-st te seda koodi vastavas kirjas ei näe.

Comment

Working...