[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: [200NL-600NL Heads-Up] Ranka pokkeripäevik, juuniks 1knl

Suve alguseni on vaid ca nädal jäänud. Mis on saanud sinu "Suveks NL1ks" plaanidest?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
      Suve alguseni on vaid ca nädal jäänud. Mis on saanud sinu "Suveks NL1ks" plaanidest?
      Juuniks oli. Seoses black fridayga tekkinud segadusest jääb ära. Esialgsete plaanide kohaselt kinnitan kanda 400NL. Quitisin isegi 600NL, sest 400NL-is saan tunduvalt rohkem actionit kui kuuesajas.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Hakkasin eelmine nädal Viljandi Folgi jaoks hotelle uurima teadmisega, et tõenäosus tuba saada on nullilähedane. Lõpuks sain sviidi üheks päevaks ning ütlesin, et kui keegi alt ära hüppab siis pikendage mu aega. Täna tuli kiri, et keegi tühistas broneeringu ja sain kenalt nädalavahetusesks sviidi. Ship it baby!

Peokunn hakkas juba jaanuari kuust hotelle bronnima aga ei saanudki, sest kõik välja müüdud. Milline luckbox olen! :)

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Lol ranka, sa oled ikka nii linna inimene. Kes siis Viljandi Folgi ajaks hotelli toa võtab. Folkima minnakse telgiga!
          Last edited by low-flow; 17.06.11, 12:31.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

maitea, ma eelmine aasta satusin esimest korda Viljandi folgile ja rohkem ma sinna ei satu, suht mõttetu, kõik kohad mingeid paadialuseid täis, iga kontserdi vms piletid olid rämekallid... jne.. igatahes tuttavad villased ütlesid mulle, et kui tahad päris ja normaalset folgi kogemust, siis tasub Viru folgile minna, sinna igasugu teismelised ja paadialused kokku ei tule.

Comment

• Godspeed_EJ
              Klubi Liige
              • Nov 2009
              • 3049

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              maitea, ma eelmine aasta satusin esimest korda Viljandi folgile ja rohkem ma sinna ei satu, suht mõttetu, kõik kohad mingeid paadialuseid täis, iga kontserdi vms piletid olid rämekallid... jne.. igatahes tuttavad villased ütlesid mulle, et kui tahad päris ja normaalset folgi kogemust, siis tasub Viru folgile minna, sinna igasugu teismelised ja paadialused kokku ei tule.
              Ega folk polegi trance meeste üritus.

Comment

• eyestabber
                Grinder
                • Feb 2010
                • 505

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                Folgiga paralleelselt toimub tegelikult veel väga mitmeid üritusi viljandis, ei tea kas just trance muusikaga, aga housei kuuleb küll. Ürituste korraldajad kasutavad olukorda ära, kus kord aastas on suured rahvamassid linnas.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

viljandi folk on selline üritus, kus võib ennast täiesti vabalt tunda ja chillida mõnuga. telk ftw.
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                    ega ma rääkinudki muusikamaitsest.. ma rääkisin õhkkonnast ja inimestest kes sinna jõudnud on.. btw ametlik statistika muideks näitab, et viljandi folgilt saadi kätte rohkem narkojoobes inimesi kui airport jamilt..

Comment

• taipupole
                      Lõpuboss
                      • Oct 2008
                      • 2181

Folk on ju hipide õllesummer, mis seal nii suurt üllatust nüüd on. Sama asi iga aasta ja puhata annab ikka.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                        Lol ranka, sa oled ikka nii linna inimene. Kes siis Viljandi Folgi ajaks hotelli toa võtab. Folkima minnakse telgiga!
                        Ei viitsi koomas peaga kuskil telklas koperdada. Vihmase ilmaga pasalombis magada ja kuskil ühispesulates pesemas käia. Sai seda teiselause jama tehtud omal ajal kaitseväes 9 kuud ja sellest mulle piisas. Või äkki low-flow peaks ütlema, et "hapud viinamarjad?", kuna endale hotellikohta ei saanud :)?

Comment

• low-flow
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1208

Ma ei läheks siis ka folgi ajaks hotelli, kui ma selle koha tasuta saaks. Poolumbses telgis kobaras magamine ja ühispesula on minu jaoks lahutamatud folgi osad, mida ei vahetaks millegi vastu. Osake sellest, mis teeb selle ürituse minu jaoks omamoodi eriliseks ja nauditavaks.

Aga eks igaühele oma, meeleolukat folkimist! :)

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Nats noliferite juttu kah.

Absoluutselt kõige ebaõiglasem mäng on Civilization Revolution. Kui võtad kõige raskema taseme siis ilmselgelt ei ole programmeerijad suutnud "head strateegiat" välja mõelda ning tuimalt on vastastele sisse kodeeritud räige eelis. Kõige enne "barbarite külad" - ma pean vähemalt 2 või 3 lahingut maha pidama ennem kui küla suudan ära vallutada - vastased (arvuti) vallutab ära ühe korraga.

Defense ja attack on täiesti ebaolulised. Kui mul 3 tanki armeed ja vastasel kaitses üksikud tankid (eelis on 50% või rohkemgi) juhtub tihti nii, et vastane teeb sulle ära või kui on vastupidi, et mul armee kaitses ja ta tuleb rünnakule, kus mu defense mitu korda suurem kui ta ataack siis võidab ära.

Linnadesse ilma "skillita" sisse ei näe aga kui sul ei ole ühtegi kaitset linnas, vastasega on rahu siis ta teab täpselt, et sul linnas kaitset ei ole või kaitse on nõrk ning tuleb vallutab su ära. Täpselt samamoodi on iga muu rünnaku puhul. Ta teab, msi sul on linnas ja siis oskab vastavalt ründe teha, ometi linna näevad ainult "scout" oskustega armeed.

Arvuti saab sult igasugu asju 'nõuda', et rahu tuleks sina ei saa midagi. Sa saad valida kas rahu või mitte ning heal juhul võivad nad paar senti pakkuda, lol.

Õnneks olen 2 x läbi teinud ka kõige raskemaga aga ei soovita seda mängu kellegile. Mängu idee on hea aga rigged faktor nii suur, et ei kõlba koerapersegi. Võrgus mängimise võib kohe ära unustada, sest see on nn. turnbased mäng nagu male ja kui vastane uimab siis stallib alati aja lõpuni.

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

kas sellistes mängudes ei ole nn kivi-paber-käärid süsteem? Et alati on mingi väeosa efektiivsem teatud liiki väe vastu. Või ei ole nn live võitlemist üldse?

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Nats noliferite juttu kah.

Absoluutselt kõige ebaõiglasem mäng on Civilization Revolution. Kui võtad kõige raskema taseme siis ilmselgelt ei ole programmeerijad suutnud "head strateegiat" välja mõelda ning tuimalt on vastastele sisse kodeeritud räige eelis. Kõige enne "barbarite külad" - ma pean vähemalt 2 või 3 lahingut maha pidama ennem kui küla suudan ära vallutada - vastased (arvuti) vallutab ära ühe korraga.

Defense ja attack on täiesti ebaolulised. Kui mul 3 tanki armeed ja vastasel kaitses üksikud tankid (eelis on 50% või rohkemgi) juhtub tihti nii, et vastane teeb sulle ära või kui on vastupidi, et mul armee kaitses ja ta tuleb rünnakule, kus mu defense mitu korda suurem kui ta ataack siis võidab ära.

Linnadesse ilma "skillita" sisse ei näe aga kui sul ei ole ühtegi kaitset linnas, vastasega on rahu siis ta teab täpselt, et sul linnas kaitset ei ole või kaitse on nõrk ning tuleb vallutab su ära. Täpselt samamoodi on iga muu rünnaku puhul. Ta teab, msi sul on linnas ja siis oskab vastavalt ründe teha, ometi linna näevad ainult "scout" oskustega armeed.

Arvuti saab sult igasugu asju 'nõuda', et rahu tuleks sina ei saa midagi. Sa saad valida kas rahu või mitte ning heal juhul võivad nad paar senti pakkuda, lol.

Õnneks olen 2 x läbi teinud ka kõige raskemaga aga ei soovita seda mängu kellegile. Mängu idee on hea aga rigged faktor nii suur, et ei kõlba koerapersegi. Võrgus mängimise võib kohe ära unustada, sest see on nn. turnbased mäng nagu male ja kui vastane uimab siis stallib alati aja lõpuni.

Mitu tundi Sinu ööpäev on ranka, et jõuad veel selliste asjadega tegelda.

Comment

Working...