[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Müür eile blogisse uuenduse teinud - juuli kokkuvõtte. Hakkan lugema. Väga hea, et enne Mallukat ja Pärtelpoega sai loetud. Siis juba nii öelda kõva põhi all.
    lugesin ka ära, ikka jooki ja jooki ja veel kord jooki. Kas niimoodi saabki kuulsaks tänapäeval, kui palju jooki ? .d

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Ma väldin enamjaolt eesti meediat ja igasugu eesti youtube kanaleid jne, paljusi "kuulsusi" ma ei tunneks äragi

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Ma väldin enamjaolt eesti meediat ja igasugu eesti youtube kanaleid jne, paljusi "kuulsusi" ma ei tunneks äragi
        Siis pole imestada, et miks Leitsi ära ei tunneks

Ma ei tea milline Leits välja näeb aga kui kuskil mind ära tunneb võib õlut küsida küll :)
        60bb/100 võitja siiski, mis on minu teada maailmarekord.

E: Täpsustuseks, et see oli üle väga suure sample, 100K+ heads-upi kätt.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Siis pole imestada, et miks Leitsi ära ei tunneks

60bb/100 võitja siiski, mis on minu teada maailmarekord.

E: Täpsustuseks, et see oli üle väga suure sample, 100K+ heads-upi kätt.
          Ma arvan kui Leits endale malluka naiseks võtab siis küll mu naine räägib kes see Leits on :D

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Ma arvan kui Leits endale malluka naiseks võtab siis küll mu naine räägib kes see Leits on :D
            paistab , et meil palju ühist. Ma olen ka kursis tänu naisele kõige kuumema kõmuga. Muidu ei teakski ntx kes see mallukas on.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Eks ma siis hakkan juba taipama, kellest Pärtelpoeg ja Mallukas oma saates räägivad. Õigemini sealsed "naised" saadavadki lugusid oma "meestest" :D

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Mati jälle bubble. Natuke kahju hakkab tast. Seekord muidugi sai lõpuks liiga ka bubbles kui AA vs 77 ei pidanud, kuidas samas enne seda taaskord nittis ja sealt sai tripli hea õnnega. Muidu oleks pidanud juba varem kaabut näitama.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Mati jälle bubble. Natuke kahju hakkab tast. Seekord muidugi sai lõpuks liiga ka bubbles kui AA vs 77 ei pidanud, kuidas samas enne seda taaskord nittis ja sealt sai tripli hea õnnega. Muidu oleks pidanud juba varem kaabut näitama.

Mati võiks sulle oma käed saata kot-st (vist saab gg-s turniiri kaupa linnukesed eraldi panna,mis käsi tahad),saaks võrrelda ,kes ülim satika pro-nagunii ta mängib ka viimseni neid kaasa

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Issand, kuidas mulle meeldivad sellise jooksuga algused. Lihtsalt kümmekond kätt, päevanorm täis, kinni ära.

GG Poker - $0.50 NL (6 max) - Holdem - 6 players

MP: $34.50
                    CO: $59.03
                    BTN: $50.00
                    SB: $51.96
                    Hero (BB): $50.00
                    UTG: $45.02

SB posts SB $0.25, Hero posts BB $0.50

Pre Flop: (pot: $0.75) Hero has K K

fold, fold, CO raises to $1.25, fold, SB raises to $5.50, Hero raises to $9.75, fold, SB calls $4.25

Flop: ($20.75, 2 players) 3 8 4
                    SB checks, Hero bets $5.83, SB calls $5.83

Turn: ($32.41, 2 players) 2
                    SB checks, Hero bets $34.42 and is all-in, SB calls $34.42

River: ($101.25, 2 players) 8

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

GG Poker - $0.50 NL (6 max) - Holdem - 6 players

SB: $49.50
                    BB: $57.78
                    UTG: $51.23
                    MP: $98.71
                    Hero (CO): $53.40
                    BTN: $40.67

SB posts SB $0.25, BB posts BB $0.50

Pre Flop: (pot: $0.75) Hero has K A

fold, fold, Hero raises to $1.50, BTN raises to $5.25, fold, fold, Hero raises to $12.25, BTN raises to $37.50, Hero raises to $53.40 and is all-in, BTN calls $3.17 and is all-in

Flop: ($82.09, 2 players) 6 7 K

Turn: ($82.09, 2 players) 9

River: ($82.09, 2 players) J

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Esimeses käes muidugi võib olla 3B-sizingus viga, sest vastasel on setminemiseks isegi oddsid olemas. Iseasi, kas ta seda taipas. Kui taipas, on minu poolt viga. Kui mitte, et ka QK ja AQ nii mängib, siis tema poolt viga.

Teises käes fish. Koht, kus tead, et pärast tema tehtud 5beti erilist lootust ei ole, sest just see betsizing tell kisab selle järgi, mis tal, kuid no ei suuda loobuda ja loobumine tõenäoliselt oleks ka viga, sest aeg-ajalt sealt muud muda käes ka on.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Mati võiks sulle oma käed saata kot-st (vist saab gg-s turniiri kaupa linnukesed eraldi panna,mis käsi tahad),saaks võrrelda ,kes ülim satika pro-nagunii ta mängib ka viimseni neid kaasa
                      Ma olen ta mängu näinud küll ja tean, miks ta pileteid saab. Sest enamik ei oska sitakaid mängida, eriti Eesti sputnikutel, kus nitinaute sitaks.

Olen tihti näinud, et bubbles või bubble teine suur stäkk hakkab 3bettima, samas openfoldib SB-d BB-le, olles ise üle kahe korra suurema stäkiga. See on monsterviga.

Tegelikult tuleb openshoveda any2, sest BB ei saa callida. Seega 90% ajast saab blindid ja muutub veel suuremaks ning väikesed veel väiksemaks. Ülejäänud 10% ajast, kui saab callitud, siis on ikka 30-40% equity ja võidu korral on käes bubble + monsterstäkk. See tagab 100% ajast pileti, kui any2 shoveda.

Siit jõuamegi teise veani - suured stäkid hakkavad nittima, et "oh mul pilet kindel", mis viib selleni, et turniir hakkab venima ja suurstäkk muutub ka väikestäkiks. Need on ajad, kus Coinid saavadki oma piletid kätte.

Eilsel näitel. Kui Coin oleks natukenegi võidelnud alguses ja soomlane oleks olnud väikestäkk, siis poleks Coin pidanud üleüldse muretsemagi pileti pärast. Aga kuna tema jäi väikeseks, muutus tema sihtmärgiks. Lauas olin mina oma 40BB stäkiga. BB-l oli 16BB, ja teisel sommil 10BB ja matil alla 10BB.

Ilsmelgelt ma shoven any2 ja taktikaliselt, kui ma olin SB ja coin buttoni jälle foldis (mis on ka räige viga), openfoldisin ma strateegiliselt BB-le, kellel võis olla 15-16BB.

Seda seepärast, et anda BB-le kui ka UTG-le aimu, et esimene sihtmärk on Coin, siis UTG ja BB võib end kindlalt tunda, et ärgu mind kunagi calligu - ma ei lase tal väikeseks jääda.

Seega elimineerin koheselt mängust ühe vastase ja päris olulise osa equity, et meile kahele (mulle ja BB-le) pilet kindlustada. Samuti kui BB openshoveb, siis ma tean, et tal on piisav equity, et Coin ära tappa ja teda ma maha ei calli. Mõistate? Mängus on neli vastast, kuid suur stäkk saab ühe koheselt neist välja võtta ja nii garanteerida vähemalt kahele piletid. Massiivne EV.

Toda nii öelda softcollusioni peaks natuke tundma, mis tagab ka edu. See on umbes sama, kui bubbles on shortstack all-in, siis tšekitakse kogu laud maha, isegi hea tava kohaselt stonecold nutsiga, sest sellest võidavad kõik.

Seega Coinile soovitus ongi - võitle natuke vastu. Mingeid HH-sid siin vaadata pole. Samas ei ole tal vaja seda teha, kui niiöelda satikate bubbles suured ei oska oma stäkke kasutada, niikaua ka saadakse pileteid 0.5BB pealt.

Salafoorumisse juba postitasin, kuid postitan ka siia, et illustreerida oma pointi, kuidas isegi 0.5BB pealt saadakse pilet, kuna lauas olevad suured stäkid ei oska oma stäkki kasutada ja seetõttu ootavad, kuniks turka läheb kaugele ja jäävad ise ka shortieks.

Siin on näide, et kuidas kõik on nitid ja reaalselt lõpuosa otsustab kaardijooks. h3ldem3diilahil, Juhal, Baskteboy on teinud kuskil päris suuri vigu.

Sama turniir jätkub, Mati on 0.1BB peal.

Saab tagasi 2.4BB peale ja kui nüüd vaadata stäkke, siis on kõikidel täpselt sama. Lisaks Juha ja basket on ära kuivanud.

Samalt turniirilt sai Mati pileti. Kuid nüüd vaadake vigu. Basket ja Juha olid küll suured, aga lõpuks jäid ikka väikeseks, sest tehti monstrumvigu.

Äkki Mati mingi ime läbi loeb seda posti. Siis vähemalt on mingi areng ja pole enam temast nii kahju. Või, kui keegi loeb, kes Matit tunneb, siis suunake Mati seda siia lugema :) See post on Matile ja ainus ning ainus põhjus, miks ma tegin selle posti avalikult, mitte ei postitanud salafoorumisse.

Comment

• Mati1995
                        Julm Donk
                        • Aug 2024
                        • 45

lugesin läbi. Mati olen.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                          lugesin läbi. Mati olen.
                          Krt kasutajanimi reetis juba enne kui lugesin ,tere mati .

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ranka vaata nüüd,et sa nagu tupic ei hakka kurvastama. Andsid kõik saladused välja,järgmisena regularid hakkavad jälitama :) :)

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Tere Mati!

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

:D

Comment

Working...