chrosmos
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: chrosmos´e pangarulli ülesehitus
:) edu
aga see lõik: "A ja ühtegi cashouti ei tee enne, kui olen middle stake mängudes regular." pole vast küll kõige õigem mõte. Kui hästi hakkab minema, siis tuleks ennast "premeerida" ka vahel. (ka "Poker Mindset" soovitab seda)
-
palju su rull on hetkel NL10 jaoks (paari päevaga nl25 tõttu küsin :D)
Comment
-
Kiiresti võib bustolandi ka jõuda, pole see NL 25-te jõudmine midagi nii lihtne. Oleneb jooksust ja palju sa paari päeva jooksul mängid ;DAlgselt postitas chrosmosmittepiisav, seepärast loodangi kiiresti jõuda ohtuma bankrolli piiresse
Aga edu sinna jõudmisel :)
Comment
-
olen harjunud biitima NL50. kahjuks üritan NL10s teha samasugu liigutusi, mis NL50 läbi lähevad. NL10 fold equity tihti puudub, seega peaksin vältima 3barreleid ja ainult valuetama toppairiga mankisid.
Comment
-
NL10 ja viimane laud, mida eelmine õhtu mängisin:
paremal käel suva sakslane. ühe korra sain seti tema TP vastu (stäck siia). siis tegi limbi bvb, sai flopis low rea, ma nuts rea (stäck siia). ja sakslane muutus jõuluvanaks e. instatilt. kui millalgi mitme tunni pärast ära läks, olid lauas kolmel vennal, mina sealhulgas, 50-60 stäckid.
Nl25 läheneb :o
Comment
-
ok hakkasin 8 table´ma. proovin tunnitasu suurendada. 4 lauda tundus natuke igav juba. natuke tundus, et kõik otsused polnud parimad, aga põhiliselt tuli bad beate muidugi. prooviks kasumisse uuesti järgimise sessiga.
Comment
.
Comment