Owner85-Nl100FR

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Owner85
    Klubi Liige
    • Aug 2009
    • 2146

Re: -Myst- alustamas grindimist starsis...

mudas on ikke fishe palju ;D kõige lahedam on kui hemi näitab juba sinivaala märki siis oota kätt ja kütta nuppe!

paar head foldi,paar halba bluffi ja mõned suckoudid tõmmati minu vastu aga üldiselt läheb normilt!
    statsid 15/12/7
    Ja kuldsed sõnad on ikka et bluffida ei tasu mudas,kui teed prf ja flopis ei hiti ja teed c-beti ja ikka callib ära siis targem on alla anda sest fish enam seal alla ei anna ja üldse on neil Ax-Kx nuts hitib flopis siis kickerit ta enam ei vaata vaid surub nii kuis jõuab

Comment

• Owner85
      Klubi Liige
      • Aug 2009
      • 2146

totaalne BS,top pair crakitakse top 2hega,top 2 obv kolmikuga ja kui ma saan selle sitase masti siis river kingib talle ju maja,ükski pocket paar ju flopist abi ei saa vaid vastane saab oma top pairi oopis,päeval ei ole vist hea mängida -3bi (Y)

Comment

• Owner85
        Klubi Liige
        • Aug 2009
        • 2146

1100 kätt ilusat jooksu ja siis 400 põrgulist,pauk oli see kui 2hel laual AK ühel AA ja TT korraga,TT tõid 4$ ja teised 3 kätt obv -20$ kokku,pocket pair flopist ju never abi ei saa,no üks sai ;D ja paardus nelikuks,aga see selleks,siis mingi nitistunud pederast otsustas et ta slowplayb mudas(Y)minu vastu töötas kuna oli 2 top pairi ja temal obv 99 ja flopist leidis veel ühe,sessi lõpuks ikka + aga jah,sülitame üleõla ja homme keevitame edasi!

Comment

• Owner85
          Klubi Liige
          • Aug 2009
          • 2146

ja jälle,+3bi ja siis 4 seti purustati,kokku võtte 1000 käe kohta -1bi,õudne

Comment

• Owner85
            Klubi Liige
            • Aug 2009
            • 2146

Sai siis väike sess tehtud kus lendasin -3bi kolinal sest kaart lihtsalt ei pidanud,sng-des suutsin oma cashi - välja grindida 6est sngs,4jas finaal lauda!

Comment

• Owner85
              Klubi Liige
              • Aug 2009
              • 2146

Seletage palun mulle starsi river ära,sest see on total BS mis toimub!

Comment

• Owner85
                Klubi Liige
                • Aug 2009
                • 2146

Andke nüüd valu statside peale ;D

Comment

• AshrakWhite
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 666

tagant positsioonidelt võib rohkem avaneda ja laiemat ranget mängida. saad päris palju potte kätte.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

emm.. ilmselgelt ei tea sa positsioonidest mitte midagi.. kõikidelt positsioonidelt mängid siis samade kaartidega? alustame sellest et EP pealt pead olema väga tight.. ranka tabel kindlasti abiks... võige loosem pead olem BTNi ja CO pealt.. ja väga tight SB pealt..

lisaks kui mängid FRi siis 17% vpip on liiga loose.. ehk mängi vähem igasugu broadway kaarte ja suited gabbereid jms asju.. ma praegu suht kindel, et mingi KJs tüüpi käed lähevad sul EP positsioonidest ka openraiseks, kui tegelt peaks foldima.. liiga aggro oled ka.. tahad kõiki koguaeg kätelt maha tõsta? won showdown 40% ehk kaotad üle poolte näitamisele läinud kaartidest? halb.

enivei.. positsioonimäng selgeks teha.. EP ja MP ja blindidelt tightimaks!

Comment

• AshrakWhite
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 666

Algselt postitas Rage
                      emm.. ilmselgelt ei tea sa positsioonidest mitte midagi.. kõikidelt positsioonidelt mängid siis samade kaartidega? alustame sellest et EP pealt pead olema väga tight.. ranka tabel kindlasti abiks... võige loosem pead olem BTNi ja CO pealt.. ja väga tight SB pealt..

lisaks kui mängid FRi siis 17% vpip on liiga loose.. ehk mängi vähem igasugu broadway kaarte ja suited gabbereid jms asju.. ma praegu suht kindel, et mingi KJs tüüpi käed lähevad sul EP positsioonidest ka openraiseks, kui tegelt peaks foldima.. liiga aggro oled ka.. tahad kõiki koguaeg kätelt maha tõsta? won showdown 40% ehk kaotad üle poolte näitamisele läinud kaartidest? halb.

enivei.. positsioonimäng selgeks teha.. EP ja MP ja blindidelt tightimaks!
                      + 1 nitile.

Comment

• Owner85
                        Klubi Liige
                        • Aug 2009
                        • 2146

Tänud vastuste eest!Loll komme on Axs käega 80% kuskil limpida et flopi näha,BB väärtuses,mitte raise callides,positsioonid on sassis jah,eks õpin veel alles :)

Comment

• Owner85
                          Klubi Liige
                          • Aug 2009
                          • 2146

Niih,pokah sai uuesti läbi töödeldud ja meeldetuletatud,leak suht suur ikka,blindidelt ja EP;MP edaspidi premium käed,CO ja BTN võin enam vähem sama range edasi lasta,kuidsiiski paar% range koomale võtta pole vist paha!

Comment

• Owner85
                            Klubi Liige
                            • Aug 2009
                            • 2146

Sai siis ära tellitud,The Theory of Poker raamat ja huviga ootan seda mõnusat ja õpetlikku lugemist,kust saab loodetavasti abi,nõkse ja näpunäiteid

Comment

• Owner85
                              Klubi Liige
                              • Aug 2009
                              • 2146

Tegin just 20FPP turbo NLHE,kaart pidas,stack ca 40k olin top 3mes,esimene situatsioon olin BB blindid 1000/2000,käes pocket 99 small stacker lükkas AI oma A4s ca 4k,insta call OBV et flopiga mast,turn andis mulle 9 aga ei aidanud,siis irvitas mulle näkku,võtsin venna careeri lahti -2k $ - big skiller,stupid donk,siis AK vs A5 flop xx5 ja turn 5 ja anted ja blindid sõid ja kui olin 8k peal oli pocket 88vs Q5 ja turn Q ja bye!

Comment

• Owner85
                                Klubi Liige
                                • Aug 2009
                                • 2146

Juhhu,sõnum tuli,et raamat on kohal,insta riide ja sanga,ning sajaga selveri postkasti muukima ;D

Comment

Working...