Litsid, raisk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • makz
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2009
    • 428

Re: PLO PRO

Olen vist veidike hiljaks jäänud selle küsimusega, aga kas sa oma projekti viisid ellu juba mõne mikromängijaga?

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Algselt postitas makz
      Olen vist veidike hiljaks jäänud selle küsimusega, aga kas sa oma projekti viisid ellu juba mõne mikromängijaga?
      Algusjärgus alles asi, aga uuel aastal peaks asi hoogsamalt käima minema.

Comment

• makz
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2009
        • 428

Selge pilt. Kui asi toimib ja tõesti mingi raha eest coachima hakkad, siis oleksin asjast väga huvitatud!

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Mõtlesin teha ühe hea ja ilusa ning ehk natukene pika aga see eest õpetliku aasta kokkuvõtte, aga kuna Ranka ei luba, siis see jääb tegemata:

http://foorum.pokkeriprod.com/index....html#msg144196

Ei viitsi Starsi kirjutada ning neid vanu käsi sisse importida. Isegi arvuti juba veits HEMi pärast koomas ja ei usu, et need käed mulle midagi juurde annaks.

Head vana aasta lõppu kõigile ja ei tasu kõike surmtõsiselt võtta!

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

ole muss

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Njah, NL-100s shoti võtmine vist polnud nii väga hea mõte:

Ilus aasta algus.

Head uut aastat!

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

See oli muidugi ka nuts lubadus:

http://foorum.pokkeriprod.com/index....html#msg145198

Comment

• vapsik
                  Klubi Liige
                  • Apr 2009
                  • 5462

Algselt postitas Vapsik
                  Jään ikkagi Starsi, kuna sain reload boonuse kätte ja Starsi support on lihtsalt ülinuts.

Igastahes esimesel millalgi tahtsin vaadata, kas on võimalik veel Eesti panka cashouti teha. Oli küll ning koheselt panin cancel cashout, aga millalgi hiljem avastasin, et mul ei ole võimalik enam reload boonust saada.
                  Igastahes saatsin supporti kirja ning mingi tobe rootslane saatis suht midagiütleva vastuse ja lingi promoreeglitele. Selle peale läksin veits närvi ja saatsin uue kirja ning sain juba natukene asjalikuma vastuse, aga seal öeldi, et cancel cashout läheb ka cashoudi alla ning boonust ma ei saa.
                  See rikkus kohe tuju eriti ära ning tegin kohe MB-sse paar cashouti, et paaril inimesel aidata boonuseraha arvele saada. Eelmisele suppordi kirjale olin vahe peal mingi üsna pettunud olemisega kirja saatnud ning peale pikka vaikust tuli sealt ka eile hommikul vastus, et see cancel cashout tõesti ei oleks lugenud ning oleksin pidanud supporti kirjutama ning support oleks manuaalselt selle boonuse käima lükanud, aga kuna tegin MB-sse cashoudi siis enam boonust ei saa. Selle kirja peale olin jälle üsna löödud ning saatsin kohe vastuse, et nende support ise oli öelnud, et ma boonust ei saa ning MB-sse tegin peale vastuse saamist cashoudi.
                  Täna hommikul sain uue kirja ning mingit depot ega midagi ei nõutud ning boonus oli jooksma pandud + vahe peal teeninud VPP-d olid ka sisse arvestatud.

Ehk siis lühidalt öeldes on Starsi support ikkagi tasemel + ei tasu kohe alla anda ning ei tasu igasugu asja katsetada.

Vahe peal olin Starsis üsna pettunud ning oli plaan sealt minema kolida tuppa, kus saaks mõne mõnusa boonuse, aga kuna boonus jookseb, siis tuju on hea ja suure tõenäosusega kuhugi liikuma ei hakka.

Comment

• seep
                    Grinder
                    • Dec 2009
                    • 698

Nice! Stars parem hoiab sinusuguseid rakemasinaid sees ;D

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas Vapsik
                      Jään ikkagi Starsi, kuna sain reload boonuse kätte ja Starsi support on lihtsalt ülinuts.

Igastahes esimesel millalgi tahtsin vaadata, kas on võimalik veel Eesti panka cashouti teha. Oli küll ning koheselt panin cancel cashout, aga millalgi hiljem avastasin, et mul ei ole võimalik enam reload boonust saada.
                      Igastahes saatsin supporti kirja ning mingi tobe rootslane saatis suht midagiütleva vastuse ja lingi promoreeglitele. Selle peale läksin veits närvi ja saatsin uue kirja ning sain juba natukene asjalikuma vastuse, aga seal öeldi, et cancel cashout läheb ka cashoudi alla ning boonust ma ei saa.
                      See rikkus kohe tuju eriti ära ning tegin kohe MB-sse paar cashouti, et paaril inimesel aidata boonuseraha arvele saada. Eelmisele suppordi kirjale olin vahe peal mingi üsna pettunud olemisega kirja saatnud ning peale pikka vaikust tuli sealt ka eile hommikul vastus, et see cancel cashout tõesti ei oleks lugenud ning oleksin pidanud supporti kirjutama ning support oleks manuaalselt selle boonuse käima lükanud, aga kuna tegin MB-sse cashoudi siis enam boonust ei saa. Selle kirja peale olin jälle üsna löödud ning saatsin kohe vastuse, et nende support ise oli öelnud, et ma boonust ei saa ning MB-sse tegin peale vastuse saamist cashoudi.
                      Täna hommikul sain uue kirja ning mingit depot ega midagi ei nõutud ning boonus oli jooksma pandud + vahe peal teeninud VPP-d olid ka sisse arvestatud.

Ehk siis lühidalt öeldes on Starsi support ikkagi tasemel + ei tasu kohe alla anda ning ei tasu igasugu asja katsetada.

Vahe peal olin Starsis üsna pettunud ning oli plaan sealt minema kolida tuppa, kus saaks mõne mõnusa boonuse, aga kuna boonus jookseb, siis tuju on hea ja suure tõenäosusega kuhugi liikuma ei hakka.
                      Väga ilus pokkerimuinasjutt - õnneliku lõpuga ja puha...

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas pastilaa
                        Väga ilus pokkerimuinasjutt - õnneliku lõpuga ja puha...
                        Täitsa tõsijutt on see, mitte mingi muinasjutt.

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Ilus ikka.

Comment

• vapsik
                            Klubi Liige
                            • Apr 2009
                            • 5462

10 käega -8BI. Haige värk.

Comment

• Firzen
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 605

Algselt postitas Vapsik
                              10 käega -8BI. Haige värk.
                              Üks Omaha paljudest võludest - Swingid võivad olla meeletud ja tulevad ette hoiatamata.

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Algselt postitas Firzen
                                Üks Omaha paljudest võludest - Swingid võivad olla meeletud ja tulevad ette hoiatamata.
                                :) eks ta nii on

Comment

Working...