Tere kõigile,
Esimene sissekanne:
See võis olla kuskil aasta+ tagasi kui sai tutvust tehtud pokkeri, kodumängudega ja netipokkeriga. Algul ikka playmoney peale, hetkel ei suuda selle saidi nime meenutada aga seal oli nii ringgame kui ka sng variante ja pangast sai alati raha juurde laenata
ajaviiteks oli lahe klõpsida
Triobet- üsna pea playmoney sait ära unustatud niing konto tehtud Triobetti. ehk siis freerollid, freerollid, freerollid!! Ajaviiteks sai ikka neid seal tagumas käia ja sente kontole korjatud. Täpset arvestust pole pidanud aga freerollidelt nii 5-6 final table kohta olen koju toonud(arvatavasti rohkem ;D). Sentidega omakorda micro sngsi ja DON-e tehtud, cashis üldjuhul kaotasin. Trio tipphetkel oli kontol pea 1k eeki ja mängisin 2,5$ 18men sngsi. Preflop rangest ja positsioonidest polnud veel kuulnud. Siiski aega oli(on) ja mäng hakkas rohkem huvitama ja tundus biiditav. aaga Cashouti ja halva runi tõttu läksin bustoks. Triosse olen teinud ka oma ainukese depo 100 eeki.
PartyPoker- trio bustos, leidsin: 25+25$ tasuta bankrolli võimaluse PPsse, pokkeriprod foorumi, Ranka preflop tabeli jpm. Algul sai uuesti sngsi proovitud kuid nüüdseks olen üle kahe kuu mänginud NL FR cashi. PT3 installitud ja cashgame tundus kõvasti lihtsam kui don-ide ja sngde mängimine. 17$ rolliga asusin mängima NL4 ja sain rolli kasvama. Tavaliselt multitablin 12 lauaga.
NL4: tagasihoidlik 3BB/100 aga tahab tulla

NL10: Põhjuse miks seda teemat kirjutama asusin leiab siit.

Eesmärgid:
-Kolida roll ümber tuppa kus rakeback
-Lähemal ajal jõuda NL25
-Võtta ette mõni raamat
-Postitada teemasse graphe ja hoida päevikut elus.
-Arendada mängu, eliniminimeerida vastased ja leakid :D
Tundub standart jutt, et edaspidi läheks rõõmsamaks! Edu laudades!
Esimene sissekanne:
See võis olla kuskil aasta+ tagasi kui sai tutvust tehtud pokkeri, kodumängudega ja netipokkeriga. Algul ikka playmoney peale, hetkel ei suuda selle saidi nime meenutada aga seal oli nii ringgame kui ka sng variante ja pangast sai alati raha juurde laenata
ajaviiteks oli lahe klõpsidaTriobet- üsna pea playmoney sait ära unustatud niing konto tehtud Triobetti. ehk siis freerollid, freerollid, freerollid!! Ajaviiteks sai ikka neid seal tagumas käia ja sente kontole korjatud. Täpset arvestust pole pidanud aga freerollidelt nii 5-6 final table kohta olen koju toonud(arvatavasti rohkem ;D). Sentidega omakorda micro sngsi ja DON-e tehtud, cashis üldjuhul kaotasin. Trio tipphetkel oli kontol pea 1k eeki ja mängisin 2,5$ 18men sngsi. Preflop rangest ja positsioonidest polnud veel kuulnud. Siiski aega oli(on) ja mäng hakkas rohkem huvitama ja tundus biiditav. aaga Cashouti ja halva runi tõttu läksin bustoks. Triosse olen teinud ka oma ainukese depo 100 eeki.
PartyPoker- trio bustos, leidsin: 25+25$ tasuta bankrolli võimaluse PPsse, pokkeriprod foorumi, Ranka preflop tabeli jpm. Algul sai uuesti sngsi proovitud kuid nüüdseks olen üle kahe kuu mänginud NL FR cashi. PT3 installitud ja cashgame tundus kõvasti lihtsam kui don-ide ja sngde mängimine. 17$ rolliga asusin mängima NL4 ja sain rolli kasvama. Tavaliselt multitablin 12 lauaga.
NL4: tagasihoidlik 3BB/100 aga tahab tulla

NL10: Põhjuse miks seda teemat kirjutama asusin leiab siit.

Eesmärgid:
-Kolida roll ümber tuppa kus rakeback
-Lähemal ajal jõuda NL25
-Võtta ette mõni raamat
-Postitada teemasse graphe ja hoida päevikut elus.
-Arendada mängu, eliniminimeerida vastased ja leakid :D
Tundub standart jutt, et edaspidi läheks rõõmsamaks! Edu laudades!

, 10
, 7
Comment