Skrufsteri päevik (NL5)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Skrufsteri BR Loomine

Algselt postitas antnx
    Oi oi oi 20/9 on halb. Pead rohkem raisema preflop ja vähem callima!
    Miks 20/9 halb on?

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

1) Palju valuet jääb saamata
      2) 6maxis tuleb korjata blinde rohkem ja need saab kätte raisedes
      3) Rohkem raisedes teame me paremini kus me oma käega asume flopil
      4) Vähem exploitable
      5) Ei ole nii kerge käe peale panna

jne jne

Comment

• Skrufster
        Julm Donk
        • Jul 2009
        • 56

Algselt postitas camu
        Imo on paardund boardil Flushiga hulluks minemine suht halb moove.
        Tal ol riveril ainult potisuurune bet callida ja see shove oli taotluslik kuna ma olin üsna kindel, et ma ees olen ja arvasin, et ta mind Jx ära callib , aga läks sedamoodi siis seekord.

Ja selle VPIP ja PFR suure vahe kohta. Ma lasin ühe üsna pika sessi, kus nende vahekord oli 21/15 vms, aga no ei toitnud. NL5s callitakse ime asjadega ära ja käte peale on ikka sama raske inimesi panna. Minule vähemalt tundub, et rohkemate floppide vaatamine liigselt palju raisemata ning käe ära ootamine on NL5s õige taktika.

Hetkel aga jätan vähemalt natukeseks 6Max ning üritan FR veel. Roll hetkel 85$

Comment

• daljoh
          Vana Tegija
          • Feb 2009
          • 1032

ma ei saa sellest loogikast aru väga....et mängin NL2-5 ja siis vastased teevad ime calle ja on täielikud lambad.....ja siis kui ma mängin ABC pokkerit ning ei tule ja ei tule siis muutun ise samasuguseks kui kõik ülejäänud ja mängin sama moodi lollisti....

Ma ikka üritan microdes ABC pokkeri 100% ideaalseks lihvida...mitte bluffida ja mingit ulme mängu mitte teha....ja siis kui peaks üles liikuma siis hakkan arvestama sellega et vastased on rohkem kogenenud ning mõtlevad mängijad ning nende vastu hakkan mingit tricky playd tegema....

v on mu loogika vale?

Comment

• Skrufster
            Julm Donk
            • Jul 2009
            • 56

Algselt postitas daljoh
            ma ei saa sellest loogikast aru väga....et mängin NL2-5 ja siis vastased teevad ime calle ja on täielikud lambad.....ja siis kui ma mängin ABC pokkerit ning ei tule ja ei tule siis muutun ise samasuguseks kui kõik ülejäänud ja mängin sama moodi lollisti....

Ma ikka üritan microdes ABC pokkeri 100% ideaalseks lihvida...mitte bluffida ja mingit ulme mängu mitte teha....ja siis kui peaks üles liikuma siis hakkan arvestama sellega et vastased on rohkem kogenenud ning mõtlevad mängijad ning nende vastu hakkan mingit tricky playd tegema....

v on mu loogika vale?
            No kuidas ma samasuguseks muutun, see on selge liialdus ju. Ma ei hakka sul auku rea drawga AI minema või bottom pairiga riverini välja callima. See "samasuguseks muutumine" ning VPIP ja PFR vahe on mul suur ilmselt sellepärast, et eelistan võibolla liiga tihti siis väikeste pocketite ja suited connectoritega lihtsalt callida raisemise asemel.

Comment

• daljoh
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1032

aa ei ega ma ei mõelnud just sind selle muutumise all....aga üldiselt on nii....'
              endal ka...just siis kui mingi lammas callib maha mingi hullusega ja hitib on nutsi :D
              siis kipun ka lolliks minema vahel ja hakkan saastaga mängima....

aga tõmba oma mängu siis tightimaks lihtsalt....

Comment

• antnx
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3102

Jaa ega keegi ei ütle, et 6maxi ei või 17/14 16/12 stiiliga mängida

Comment

• daljoh
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1032

Ega ei ütle jah

Comment

• AshrakWhite
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 666

olengi imekombel 17/15 :P pole aimugi kuidas see võimalik on, vahest mängin ikka väga random käsi :D

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Algselt postitas Skrufster
                      Tal ol riveril ainult potisuurune bet callida ja see shove oli taotluslik kuna ma olin üsna kindel, et ma ees olen ja arvasin, et ta mind Jx ära callib , aga läks sedamoodi siis seekord.
                      Minu viga. Seal ei oleks olnd pääsu!

Tricky play on ka kahe otsaga asi. NL50 tehakse seda aegajalt. Just light 3bettimine tuleb juurde. Samas on see nagu liialt looselt mängimine, et võid võita ja kaotada päris palju.
                      Suited asja ja pocketeid peaks aga kindlasti raisema. Pocketit pmt igalt positsioonilt ning HU-s laskma ka C-beti. Suited connectorseid peaks mängima positsioonilt ning nendega aegajalt floatima. Siiski annab meile preflop raise koos positsiooniga eelise postflopis, kuna vastane peab ise mõtlema.
                      Siiski, minu soovitus oleks mängida rahulikku tight mängu, oota ära vastaste eksimused ning enda head kaardid ja üldiselt makstakse kõik kinni.

Comment

• Skrufster
                        Julm Donk
                        • Jul 2009
                        • 56

Nii, pole küll väga pikka aega midagi postitanud siia. Igatahes mingi hetk otsustasin, et proovin NL2 FR. Seal on läinud täitsa edukalt võiks öelda. Olen toiminud hetkel nii, et kogunud piisava rolli, et saaks 100$ välja võtta ja siis uuesti jälle grindima kuni saab kokku piisava rolli, et välja kakkuda. Ja tegelikult täitsa toimib, raha tuleb ikka üsna kergelt , ei teki ka tilti, sest kaotused on väiksed ja pigem ikkagi lihtsalt oota ja raha tuleb stabiilselt. Aga hiljuti hakkasin mõtlema, et ei saa ju igavesti ka passima jääda sinna ja nüüd siis kogun rolli (hetkel 97$), et liikuda NL5 seal loodetavasti kanda kinnitada ja loodetavasti veel üles liikuda. Minu miinuseks võib osutuda see, et olen liiga kergesti mõjutatav hetkelistest tulemusest ja suuremad kaotused ajavad mindseti kergesti paigast. Loodan siiski hakkama ning et seda võimalust vähendada siis ilmselt liigun üles alles üsna korraliku rolliga.

Kuid igatahes NL2 vahepealne graafik siis:

Ja statsid:

Peaks ilmselt selliste statsidega hakkama saama teoreetilist NL5-s ka? Igatahes kõik nõuanded oodatud :)

Comment

• teerajaja
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 815

Ilus graafik, ma arvan et biidid ilusti ka NL5 ja võiksid julgelt minna 100-125 doltsi peal. EDU!

Comment

• Skrufster
                            Julm Donk
                            • Jul 2009
                            • 56

Ei ole paar päeva üldse jõudnud mängida, suurem rõhk läinud pidutsemisele ja muudele pokkeri mängimist pärssivatele tegevustele. Igatahes täna siis üle pika aja väike sess jälle. Roll nüüd 105, ilmselt 125 peal võtan esimesed shotid NL5s.

Mõned küsitavad käed ka sessi jooksul:

1. käsi

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 611677
                            The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $0.97
                            UTG: $1.08
                            UTG+1: $1.46
                            UTG+2: $1.65
                            MP1: $3.33
                            Hero (MP2): $5.00
                            CO: $1.22
                            BTN: $1.37
                            SB: $1.93

Pre Flop: ($0.03) Hero is MP2 with Q Q
                            1 fold, UTG+1 calls $0.02, UTG+2 calls $0.02, MP1 calls $0.02, Hero raises to $0.16, 1 fold, BTN calls $0.16, 2 folds, UTG+1 calls $0.14, UTG+2 calls $0.14, 1 fold

Flop: ($0.69) 6 9 5 (4 players)
                            UTG+1 bets $0.02, UTG+2 calls $0.02, Hero raises to $0.52, BTN folds, UTG+1 raises to $1.30 all in, UTG+2 raises to $1.49 all in, Hero ???

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2. käsi

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 611696

Hero (SB): $5.00
                            BB: $2.05
                            UTG: $1.64
                            UTG+1: $1.91
                            MP1: $2.72
                            MP2: $1.97
                            CO: $1.00
                            BTN: $0.97

Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with T T
                            UTG calls $0.02, 1 fold, MP1 calls $0.02, MP2 calls $0.02, 2 folds, Hero raises to $0.16, 2 folds, MP1 calls $0.14, 1 fold

Flop: ($0.38) 7 9 6 (2 players)
                            Hero bets $0.26, MP1 calls $0.26

Turn: ($0.90) 3 (2 players)
                            Hero bets $0.64, MP1 calls $0.64

River: ($2.18) 9 (2 players)
                            Hero ???

3. käsi

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 611699

Hero (UTG+1): $5.00
                            MP1: $0.97
                            MP2: $2.07
                            CO: $1.66
                            BTN: $2.01
                            SB: $1.30
                            BB: $2.00
                            UTG: $2.58

Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG+1 with K A
                            1 fold, Hero raises to $0.08, 3 folds, BTN calls $0.08, SB calls $0.07, 1 fold

Flop: ($0.26) 9 8 K (3 players)
                            SB bets $0.10, Hero raises to $0.32, BTN folds, SB raises to $0.54, Hero ???

Comment

• seep
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 698

1. käes call, ma küll foldi seal ei näe. 2. käes bet 1.3$, 3. käes call või 4bet, mõlemad on suhtkoht sama kasumlikud. oleneb vastasest ainult.

Comment

• Skrufster
                                Julm Donk
                                • Jul 2009
                                • 56

Päris pikk suvepaus oli ja ei olnud omadega põhimõtteliselt mitte kuhugi jõudnud. Augusti alguses üritasin siin mängida, kuid mingi 500 kätt teed ära ja selline tunne, et enam ei viitsi. Üleeile avastasin aga enda jaoks TableNinja ja tundub hoopis teine asi kohe. Kannatab päris kenasti 20 lauda korraga mängida ja seoses sellega mängitud käte arv ka tõusnud. Viimased 2 päeva on suht kullased olnud :D Ja ma ei tea, miks ta graafikul käte arvu vigaselt näitab. Mingi aeg tagasi PT ei trackinud lambist osasid käsi ja tuli mingi bug sisse ilmselgelt.

Kuu ise kokku 84 plussis ja üritan kätte võtta ja sellest oma rekordkuu teha :)

Kui kedagi huvitab, siis panen oma NL2 lifetime graafiku ka. Mõelnud ja proovinud ka mõned korrad üles liikuda, kuid siiamaani pole õnnestunud. Kuidagi ikkagi uue limiidi kartus peal ja põhjendamatuid vigu palju sisse tulnud. Aga äkki millalgi siiski õnnestub NL2-st kõrgemalt ka tõusta. Igatahes graafik järgnev siis.

Last edited by Skrufster; 10.08.10, 15:20.

Comment

Working...