[NL20 6-max] niki pokerdamas
Collapse
X
-
Re: niki pokerdamas
noo 80 bi juba alla joostud, veits kopp ees
anywho, täna sõidan naise maale, homme folkima. järgmine teisipäev on sünna ja laupäeval juba pulmad. vaatab, kas jõuab grindida. mott on jälle laes, lugesin jaredit jälle. geniaalne
kes veel folgib, võib trehvata ja juua. mul see aasta jälle passi pole :("Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
-110 bi motiveeris, -50 ka, aga -80 nüüd enam mitte"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
kurat, pole ammu kirjutanud
vahepeal oli folk, siis ol itegemist ka. hetkel mingi 200 mängu teinud 7stes ja suht okei on
nüüd on nii, et vähem kui 13 tunni pärast olen abielus. siis on pidu ja sõidan naisega mööda eestit nädal aega ringi. siis üritan grindida kuu lõpuni, pärast mida on rootsi tripp, serbia tripp, töö ja muud projektid. ehk septembrist alates on suht vähe aega. ülikool algab ka jälle
aga okei, eks näis mis augustist saab. eesmärk on jõuda 15stesse ja seal kanda kinnitada. nüüd aga magama ja homme pulmad"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
pole ammu kirjutanud, pole midagi väga olnud. elu vajab elamist ja pokker on jäänud väga tagaplaanile. küll aga viskasid husng kopa ette, võtsin enamus rollist välja ja panin 500€ merge. hakkan 6-maxi toksima.
sain aru, et ht mängimiseks ei jätku mul variatsioonitaluvust + aega grindida. respekt neile, kes suudavad.
hthusng see aasta:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
6-max läheb okeikalt, kuigi pole kunagi mänginud seda. liiga loose ja agro olen. eile täis peaga mängisin 5 bi ka maha. enam ei mängi, kui olen joonud.
edu kõigile"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Pole ime, kui mänguisu pealt ära läheb, no tõesti. Minu viimase 2 kuu graafik on suht sarnane sinu omale, sample ka u sama.
Isegi mõelnud vahepeal jälle cashi proovida, aga ei taha seda raha ka starsile jätta, kui praegu lõpetaks siis jääks mingi 150 bi õhku rippuma, päris kole summa tegelikult, kui rahasse arvestada.
Comment
-
kes teab, äkki kunagi tulen tagasi. palju aega matnud ikkagi. aga mitte praegu"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Re: [NL10 SH] niki pokerdamas
kuu seni
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
mängin 4-6 lauda korraga, 22h peaaegu (alustasin mängimist 17ndal).
hetkel on nii, et pühapäevani üritan mängida palju saan/viitsin, sest pärast seda on pikalt liiga palju tegemist ja reisimist.
tunne on, et peaks mingi hetk coachi võtma või laskma kellegil üle vaadata. kardan, et olen liiga loose ja agro, aga noh, nl10 ei peaks väga raske olema"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Mängin ise praktiliselt sama moodi ja sama palju samas toas:D Aga arvan jah, et oled liiga agro seal. NL10 pole vaja nonsd-d küll pushida, isegi need nö regularid on seal nii loosed, et maksavad nagu stationid kõik betid kinni. PS palju rake oled genenud? küsin kuna ma HEMI hetkel ei saa kasutada ja saaks aimu palju mul käsi võiks koos olla selles kuus:)
GL!
Comment
-
22h - ca 100$ maksnud. oleneb aga stiilist väga palju"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
aeg veel üheks vahekokkuvõtteks.
graafik:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
üldiselt võib öelda, et täitsa naudin hetkel mängimist ja mõnus on. tho väga pole midagi teeninud :)
hetkel siis nl10s 11599 kätt, 30.47 tundi, mis teeb siis ca 3h päevas.
statid on 30.2/23.8
agg 22.44 (36.7%)
kui poleks vahepeal täispeaga 8bi mutiauku ajanud, oleks hea. mitu bi olen ära ka spewinud. saab hakkama küll
ot: homme kolmeks päevaks koolitama, siis olen poolteist päeva eestis ja siis viieks päevaks rootsi. siis olen poolteist päeva eestis ja 10ks päevaks serbiasse. septembri teine pool on igasugu projekte ja tööasju ning kooli täis, oktoobris käin paariks päevaks itaalias ja oktoobri lõpul lõppeb üks suurprojekt ära. seni ei oska ennustada palju grindida saab. plaan on teha septembri jooksul 10-20k kätt ja oktoobris nl25s. eks näis, kuidas läheb.
nüüd aga magama ära, lootuses, et hommikul see türastunud tele2 netipulk funkab. kui saaks, annaks kannaga näkku tele2le. niigi nende pärast olen varsti mupoga kohtus :)"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Re: [NL10 SH] noku spikerdamas
viga on sinusAlgselt postitas nikitheone Vaata postitust
3. küsimus - Kes on foorumi kõige suurem perv?
ranka - 14
Comment
Comment