9h mängu see kuu. päris julm. neli sessi teinud ka, viimane oli kolm tundi. punane joon hakkas lõpus väga langema, kuna võtsin rohkem laudu ja olin autopiloodil suht. vb see ongi nvl mõtekam - rohkem lauda ja väga abc, nv mängida rohkem regularidega, alustada laudu, vähem laudu, jne.
nüüd tuleb jälle üks väheke pikem paus, kuna peab ka muude asjadega tegelema.
gl at tables
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
nii, tegin täna kolm mängu - 3bi. kuna see on mu stoploss (va fishide vastu, kes ainult acceptib ja jookseb nagu noor jumal)
1. mäng läksid stäkid sisse 8c2d3d boardil , kus mul TP ja K-high tagaukse mastiost, vastas oli 7d8d ja riverdas masti. ei flippa ju siis hästi - 60/40 oli
2. mäng oli lambaga, kelle vastu läks hästi, kuni ma muutusin lambaks - otsutasin lambist any2ga teha 3beti ja siis ka cbeti. ta tuimalt callis ja turnis pani donkbet pot. sellised lollused tulevad vahel sisse, et halb hakkab. igastahes, seal tõmmati konkreetslet ära mulle. A88 boardil a6 vs KK, riverdades
3. mäng flippasin 25/50 levelil 3bet shovesin 22'ga, vastane callis AKo. standard
nüüd peaks tööd edasi tegema, õhtul kodus võiks veel mängida.
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment