Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenn17
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 163

Re: Mart (Hopeless7)

Kuu on möödas, aeg kokkuvõtteks.
    Aga enne midagi kuulamiseks:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0prFicLgXxw&feature=related[/youtube]
    Filmisoovitus:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4CC60HJvZRE[/youtube]

Standard graafik

Ei oska üle EV joone joosta. Noh aga see standard laks ka, et nii kui uute limiiti minek on siis hakkavad mingid ime kaotused tulema. Tuleb uuel kuul vähem alla EV joosta ja siis peaks pluss ka normaalne olema. Oktoobri kasumiks jäi

2000(kuu alguses välja võetud) + 4680 (boonus https://ee.unibet.com/poker/article.do?contentId=43004# , tänud uvais100 le kes lihtsalt otsustas üks hetk rohkem mitte mängida, kinkides mulle 200E) + 8424 (reikback) = 15104 eeku.

Mõtetu kuu, sest cashist ei laekunud sisuliselt midagi.
    Uuel kuul, jätkan kõrgemates limiitides NL50/NL100 ja NL20nd, kui 50 ja 100 pole laudu vms.

Comment

• lenn17
      Jube Noob
      • Jul 2009
      • 163

Uus kuu

Miks on nii, et kuu algused tahavad alati ilusad olla. Koguaeg sama asi hakkab ilusti minema ning lõpp vajub mülkasse ning EV paneb aga ülesse poole ajama.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ja küll on hea kui ikka üle EV saab joosta, puhas rõõm. Esimesel sai limitid ka mängitud teatavatel põhjustel.

Comment

• lenn17
        Jube Noob
        • Jul 2009
        • 163

Ja nagu eelmistel kuudelgi EV ja raha vahe tahab käriseda suureks. Profit see kuu 433E, EV 676E. See EV vist rohkem ajab tilti, kui sellest kasu on. Viimased päevad olen lasknud limitit ja hooran boonust, 45% tehtud 1000E käte saamisest. Fixedis olen suutnud plussis olla, mis on ikka nuts. Muidu lauad unibetis jube sitadeks muutunud, elu nitte täis, fishe FRis enam ei leiagi, see eest istub neid limitis sitaks. Ju siis arvavad, et kaotavad seal vähem:P.

Käsi mänginud 30k, mnjaa lihtsalt ei viitsi sitades laudades regularidega madistada, pealegi see bad biitide sadu, mis EV lakke ajas hirmutas natuke ära ka. Vahepeal sai tehtud halbu calle NL100s, NL50mnes bluffiti mind paar korda potist välja. Aga muidu standard riged run.

Kui kellegil on mõtteid kuidas EV joont biitida siis andke tuld:D.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

Mul sulle soovitusi pole, sest ise veel nl5-s :D, aga....

Algselt postitas lenn17

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
          lihtsalt super!

Üks soovitus siiski on. Kuna ütlesid, et EV joon ajab tilti, siis kasuta PT3-e. Seal pole EV joont ja seega pole ka probleemi.

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

EV joon on mõttetu, ära vaata seda.

Comment

• lenn17
              Jube Noob
              • Jul 2009
              • 163

olen, täna keissiga tartus. Sooviks pokerit mängida mingit home cashi vms. Kui pakumisi ei tule siis olümpsis. Peatume tartu hotellis.

Comment

• lenn17
                Jube Noob
                • Jul 2009
                • 163

Tartu

Teekond Tartusse algas Club Prive ees, jõudsin kohale, Meelis platsis, ning Naxer ülikond seljas joob valget viina, normull. Igatahes sai siis loksutud Tartusse, seal valisime omale hotelli nimega Tartu, igataes pikk jutt sitt jutt http://keisss.blogspot.com/ põhi teema siin samuti kirjas.

Kuigi peab mainima, et svensal on ikka vapsee oma arvamus igast käest ja flopist jne. Ta popp poiss ka peab imago üleval hoidmiseks foorumites ja blogis muinasjutte välja mõtlema, et asjad vägevamad tunduks. Tartu cash reedel suckis ikka täiega, vähe sellest et mu imago täiega pekkis oli ja fishid elu eest mängida mu vastu tahtsid ei olnud kahjuks kaardijooksu. Parim paar JJ, mille kaotasin VS QQ kohe algul. Järgmine hit oli prilli vastu, kes obv minusuguse fishiga tahtis iga kell nuppe panna, preflop allinn mul AKs tal KJo, obv prill hittis 2 paari ja võttis mult 1k. Polnud probleem tund hiljem tõmbasin talt 1k tagasi, preflop action on meelest läinud aga võis täitsa vabalt limbitud pott olla, flop AKK mul käes A9, prill tõstis lükkasin allinn, kolmas kutt foldis, prill mõtles hetke, aga auku rida minu suguse fishi vastu on ju nuts, oli tal siis QJ.

Üldiselt, kui ma kasinnis mölisen, siis on sellel ka põhjus. Aga küll ma ei ropendanud eriti, vaid lihtsalt kommenteerisin, ja elasin fishidele meeletult kaasa. Svensa mängis hästi päris hea run oli tal ka. Kuco vana moraalijünger, foorumis siin teravaid noote loopimas, anname andeks, tal svensa kanseldamisest närvid vast läbi. Kui mina olen purjus ja natuke lällan, siis kui svensa on purjus ja lällab, kumb on hullem:D..

Igatahes cash jäi -500. Mingi 500 eeku jõin maha.

Järgmine päev, mega pohmell, uni, ja algas pikk pikk deep stack turna. Mitte vähe sitt ei olnud olla. Käed värisesid kogu turna. Pidevalt küsiti, et noh käed värisevad ja siis folditi:D, mitte vähe ei exploitinud seda. Üldiselt, laud kus alustasin oli mega tigt agressive laud. Ainult 1 elu limper oli. Väga raske oli koguaeg pane pasaga reise otsa ja C-bet ja tsekk reisi, no muud moodi ei olnud võimalik stacki kasvatada. Kaarti ka ei tulnud. Ja kui tuli siis pidin foldima. Turna võitja Paavo, suht roheline... A10s panen utg nuppe (blindid suured ja ootasime final tabelit 6 või 7 laud oli ), tuleb mingi (nagu Dodgers ütleb gey reis) enyway, vaatan kutile otsa ja ta toetub seljaga vastu tooli, ning tema extra tight pluus vastu keha, süda käib nii suure põrinaga, et raske seda mitte märgata, obv foldisin ära ja KK või oli AA igatahes näitas ka ja haige monster. Enyway, päris turna algul, oli Mellil sama lugu, kutt istub ja panevad nuppe, ning floppi vaadates hakkas kutil käel pulls rämedalt taguma, lol:D, obv sai setti.

Finaal laud oli tugev, Dodgers muutus ilusti tightiks, mina oma micro stackiga flippasin and shit, kuigi tegin jälle elu readi ja foldi, kui panin preflop maha AKs (potid) kui ees oli olavikese reis ning Paavo (võitja tegi oma järgmise gey raise), tuleb respekti anda, et istus ilusti kägaras ja vaatas enda ette, nagu ma õpetasin:D, vapsee selge oli see, et nüüd on nuts ja vend varjab elu eest. Foldisin jälle ära, obv oli tal KK jälle (võis olla ka KK). Need foldimised and shit, kuni luckboxi meistriga tegime preflop allinni mul oli AX vastas 22 ja no luckboxi meister hittis kohe setti ja see oli 22 juba teist korda kui ta preflop allinn seti sai. Üldse see oli mingi 7-8 sett tal keissi jutu järgi. Sain 5nda koha väike papp ka, tühja sellega.

Eriti tahaks esile tõsta Dodgersi mängu, loodan et 2 kuu pärast tühjendab ta olümpsis regularid ära. Kui vaja steigin teda kasvõi. Tegemist väga korraliku mängijaga. Kahju, et ta ei võitnud, sest seda ta vääris kindlasti rohkem, kui Paavo.

Igatahes, sealt edasi, tõmbasime Püssikasse, 2k eest sai ostetud liiter konni, kuna see oli mingi sõbra hinnaga veel saadud siis ei teagi, mis päris hind oli. Järgi tulid hotshotid ja ütleme nii, et odavalt purjus olin jälle. Tegin väikse tibu prae ja siis casinni, kus purjus turna kaaslased ees. Nägin ära coca, kes oli vapsee muhe võrreldes, svenzaga kellel nagu mingi eludeprekas peal. Igatahes jah, kiirelt 1h tõmbasin sisuliselt 2,2k plussi. Pikalt polegi midagi rääkida lihtsalt omahas floppasin top seti, sain 2lt inimeselt nupud ja triple up. Eilne imago vist kandis vilja sest svensa lauas ennustas võitu kellegile teisele. Natuke hiljem tegin ühe korraliku suck oudi ka meelisele. Meelisel mid set, nuts masti ost. Minul Q high masti ost ning auku rea ost. See pot limit ikka hea, obv et callisin flopist ja turnis sain oma rea ning raha tuli :).

Käisime hiljem korbis, no vapsee normull koht, tegime mõned õlled piljardi, pinksi. Järgnes takso, buss ja päikseline Tallinn, ja minge vittu kui väsinud ma olin.

Mis seal ikka, oli näha et tartu regularidele ei meeldinud meie kohal olek. Muidu üritus 100% korda läinud nalja sai joodud sai, söödud sai ning kogu üritusega jäin rahaliselt 0lli, aga lisaboonusena sain 2% Meelise UO osakutest.

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

"Nägin ära coca, kes oli vapsee muhe võrreldes, svenzaga kellel nagu mingi eludeprekas peal."

MMMMMMMMMMMMMMMMMmm.
                  Obv, nutt tahtis peale tulla. Te ei olenud absoluutselt naljakad, lisaks lõugasite ja ajasite haiget paska suust välja. Pluss veel see külm pastasalat, mis mul kõhu valutama pani. Muidugi tuleb depressioon peale

Comment

• olavike
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1269

"Finaal laud oli tugev, Dodgers muutus ilusti tightiks, mina oma micro stackiga flippasin and shit, kuigi tegin jälle elu readi ja foldi, kui panin preflop maha AKs (potid) kui ees oli olavikese reis ning Paavo (võitja tegi oma järgmise gey raise)..."

Ajad mind kellegagi sassi.
                    Ma ei jõudnudki finaallauda :)
                    Keiss võttis mu maha enne finaallauda (mul JJ, tal QQ).

Comment

• lenn17
                      Jube Noob
                      • Jul 2009
                      • 163

Tra mingi prillidega kutt oli, kes minuga samas lauas alustas ja püssis hot shotte tahtis veel juurde tellida.

Comment

• olavike
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1269

Mina olin see tüüp, kes kohviku ees veidi teiega juttu ajas, kui te seal Keissi ja Melliga arutasite, kuidas koju saab ja kas tasub lennuk võtta või mitte :D

Comment

• lenn17
                          Jube Noob
                          • Jul 2009
                          • 163

Lol:D siis ma ajasin teid segamini.

No takso oli ka variant, 1600 aint, 100E, 2BI ja see veel 2he peale, 1BI, tra kui odav ikka.

Comment

• Dogers
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2500

"Eriti tahaks esile tõsta Dodgersi mängu, loodan et 2 kuu pärast tühjendab ta olümpsis regularid ära. Kui vaja steigin teda kasvõi. Tegemist väga korraliku mängijaga. Kahju, et ta ei võitnud, sest seda ta vääris kindlasti rohkem, kui Paavo..."

doGers :D its DOGERS ! :D
                            enivei, aitäh komplimentide eest ja sorry et teid tlnassse ei jõudnud viia

Comment

• lenn17
                              Jube Noob
                              • Jul 2009
                              • 163

Pool neli öösel olen ma tavaliselt unine. Vapsee lohakalt üldse kirjutanud selle üllitise:P, aaa tühja kah.

Comment

• lenn17
                                Jube Noob
                                • Jul 2009
                                • 163

Novembri kuu graafik. Ärge laske miinus märgil ennast segada, see suurelt fixedi pärast. Sai hooratud VIP-punkte. Selle suure jeblamise käigus laekus siis 1500E + on laekumas 15000*4 VIPSI=60000VIP= 600$ millega ma ei oska muud midagi teha kui stuffi pokershopist tellida. Ühe variandina soetan omale PS3+2 mängu ning müün A) otse edasi või B) jätan omale.

Igatahes, see HEM on kahtlane kuna $ ja E ta vahet ei tee, unibetis mõlemad olemas. Sisuliselt neto sissetulek oli novembris 15 eeku + 600$jagu nänni. Ei jää kahjuks kuuga rahule, eesmärk oli 30k kokku saada, ühesõnaga järjekordne FAIL.

Täna sai tehtud normaalne grindi päev obv iga kuu alguses on heater. 5h-ga 200E plussi pole paha (täitsa vittus jooksin 50E üle EV lol, see vist sellepärast et jobistasin T8s mingi mid posist panin 4beti 1 call floppasin masti tõmbe, turnis mast ja täitsa uskumatu see üks limp oli AA kes selle kõik kinni plekkis täie rahaga), väga palju huvitavaid olukordi oli hittimine oli normaalne ja ütleme nii, kui AA-ga tõstsin floppasin setti siis ikka kaotasin. Aga kui 79s panin siis floppasin maste ja asju ning fishid maksid X kätega. Päris huvitav eksole, ebastandartne mäng toodab rohkem kui ABC fishide vastu.

Esmaspäeval sõidan üheks kuuks Austraaliasse puhkama :), mott on põhjas ja supper fiiling, et ei pea mõnda aega pokerit mängima. Ausalt öeldes julm koblakas ees. Esiteks sellepärast, et ma ikka ei suuda +30k kuid teha. Hea on, et see kuu õppisin fixedi selgeks, aga variatsioon on seal x10 võrreldes NL fullringiga, halastamatult callitakse ja tõmmatakse riverisse ära. Kui ma NL FRis loen oversette, siis seal palju auku read riverisse kokku tulevad:D. Fenomenaalne oli ka hetk kui 3l laual AA kaks neist flopis setiks, ja suutsin kõigi nende kätega kaotada suured potid 2 tükki auku ridadele ja ühekorra siis tõmmati riverisse trips mingi kõige madalama paari poolt jeeee. Ikka mõlgutan plaane pokeri toa vahetamiseks, paratamatult tundub, et üha raskem on unis mul mängida, asi vist ka selles et ei kasuta HEMi ja regularide vastu ma tunnen, et nad mängivad mind tihti üle. Eriti just NL20 regularid kellel minu kohta vähemalt 100k kätt juba:D. Vaikselt ikka mixin nende vastu ja üritan mitte nende vastu mängida võiamlusel, sest nad muffigi minu vastu kinni ei maksa, minult saavad nad tihti peale preflop tõste+c bet. Aga faking sick on see, et nad ikka arvavad liiga tihti et mul AK või AQ, neil on õigus ka enamasti ja see ajab tilti, callivad oma pocketiga ja maha ei pane. Olen mõelnud et AK ja AQ kui floppi ei hitti siis teen tsekk reisi vms OOP mõned korrad teinud ja siiamaani on respekti antud ja folditud, aga sedasi ei saa ka koguaeg teha, sest A) olen nitt ja julgust pole B) mingi 3mas tont ka tihti potis. Teine võimalus on turni C-bet aga sellega nii ja naa ning selleks peaks ideal flopp olema ja blank turn.

http://www.pokerhand.org/?4945195 üks huvitav olukord NL100s, snap callisin vastase tõste riveris. Vastasel oli muidugi suht nuts käsi kohe floppis, mul nuts FD draw, kahju et ristit ei tulnud, muidu oleks verd lennanud odavalt.

http://www.pokerhand.org/?4945137 nitt laud, ja obv nice hitt against total fish, kellel oi oi oli sett, aga arusaamatu tõmblemine tema poolt turnis.

http://www.pokerhand.org/?4945095 päeva kõige sitem fold, vbla terve mu elu jooksul. Selles mõttes, et ma panin ta 100% millegi muu peale. Prod paneks äkki missed FD peale, seda mõtlesin minagi, aga miks panna riveril allinn, kui minu foldi peale jääks ta juba niigi allinnis oleva inimesega ja kui ta pihta ei saanud siis ta ikkagi kaotaks. Selle allinniga ta saavutas ainult isikliku rõõmu et mina foldisin, ja muidugi teine idikas võitis Q higha. Nagu ebareaalne.

http://www.pokerhand.org/?4944861 - pure skill mäng. Aga ikkagi on vitukad ma ütlen, keegi taha foldida oma mingit low paari, nagu mul koguaeg oleks AK või AQ, karistuseks selline runner runner ja obv paras ka talle. Tema turni tsekk, kui pihta sai settile sai valusalt ära karistatud, aga olgu see talle õpetuseks. Foldige mu vastu, tra.. Minu turni tsekk oli liiga hea ja riveri hitti kinnimaksmine veel parem.

Ässa sette cräkiti mul see sess 3 korda, see eest tõmbasin 3l korral ka ise ässad puruks küll mitte sette:P.

Comment

Working...