Very nice! Kuidas taset hindad vs nl50 ja mitme bi pealt kollitama läksid nl100?
Minu meelest on NL100 tiba fishisem, aga vastukaaluks on paremaid regulare jällegi rohkem. Aga üldiselt - sama mäng mis ikka. 45bi vist oli roll siis kui alustasin.
Vägevasti biidid, lase aga edasi ja NL200 peagi silme ees.
Tänud, aga vägevast biidimisest on asi kaugel. Parimad regid ownivad - nonsd räiges miinuses. Bumhundi raha ainult. NL200sse ei ole kiiret - mida rohkem ja kõrgemal mängida, seda lollimini end tunnen. Aga see on vist enamikes eluvaldkondades nii...
Ära põe selle non-sd pärast. Siin kahe maniaki graphid minu andmebaasist. Pärast nende graafikute nägemist kadus mul igasugune huvi enda non-sd joone üle. Jrocki kohta küll käsi vähe, aga tendents on sama.
Ohoo - hr. Vapsiku graphi vaataks küll hea meelega.
Kuigi arvan, et small stakes holdemis STARSI keskkonnas MASSTABLEDES 10+bb/100 beatida on fenomenaalsus.
Kuigi arvan, et small stakes holdemis STARSI keskkonnas MASSTABLEDES 10+bb/100 beatida on fenomenaalsus.
Siin sa küll eksid minu meelest. Üldises plaanis on regide tase ikka väga kohutav ja kergesti ekspluateeritav (mitte et mina seda oskaks kahjuks). Selliseid 24/20 stiilis lammutajaid on ikka lust jälgida. Nitringi "staarid" ägisevad nende käes! Ei viitsi eriti otsida, aga esimestest tõeliselt headest mängijatest meenub kohe tema. Mul ta 29/27/2 (1k käsi):
Igas limiidis selliseid. Teevad Hu-d uutes laudades kõigiga. Kui rohkem rahvast hakkab tulema lasevad jalga. Ultraagressiivselt nu***vad regide päid kuni need vea teevad lõpuks ja bi ära kingivad.
Siin sa küll eksid minu meelest. Üldises plaanis on regide tase ikka väga kohutav ja kergesti ekspluateeritav (mitte et mina seda oskaks kahjuks). Selliseid 24/20 stiilis lammutajaid on ikka lust jälgida. Nitringi "staarid" ägisevad nende käes! Ei viitsi eriti otsida, aga esimestest tõeliselt headest mängijatest meenub kohe tema. Mul ta 29/27/2 (1k käsi):
Comment