Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timukasr
    Vana Tegija
    • Nov 2008
    • 1099

Re: Groams with SnGs.

Kuna ma olen selgelt underdog selles challengis, siis mõtlen ja katsetan veel. Laupäev ostan Hold'em manageri, tuleb vaadata kuidas SNG wizard töötab, vaadata videosid/lugeda strateegiat ning katsetada mitme lauaga mängida. Laupäev hakkan proovi sesse tegema ning proovin pühapäevaks teada anda.

Comment

• groams
      Grinder
      • Dec 2008
      • 683

OMGER - sain nii heat runi, ses mõttes et coolerid, aga tõmbasin päris paljudel kordadel ära.
      8 38$ sngd ja 3 27$ sngd. kokku +326$ , 38$stega esimene hea sess 8 lauaga +294$ ITM% 62.5. Pole paha.

Teeme siis natuke pikema kokkuvõtte ka.

Viimasel ajal ei ole saanud eriti mängida, juuni kuu käib volüümi mõttes fail-tähe all ning ega väga hullu mängutuju ei olegi. Wiziga ei viitsi ka hetkel eriti tööd teha, aga küll pokkeritahe jälle tagasi tuleb. Hetkel teen mõned sessid päevas, kui sedagi, rohkem ei viitsi. Aga tore on vahepeal heaterit ka saada. See viimane sess oli tõesti väga väga ilus, mäng oli ka suhteliselt hea, aga jah, 11 lauaga +326$ on suht impressive mulle endale. Ja ehk saab nüüd 38$stes ka kuidagi selle kindluse kätte, et korraliku roiga seda levelit siiski biitima hakata, vaatame mida tulevik toob.
      Hetkeseis on küll üsna ilus, 38$stes tunne selline, et mäng on biiditav, 27$stes on tunne selline, et biidin mängu ja kui väga halvasti peaks minema hakkama, siis jah, 16$sed alati olemas ja neid peaksin iga kell võitma. Loodame parimat.

Panen siia üles viimase kahe päeva (25juuni - 26 juuni öö) ning juunikuu graphi. Siinkohal peaks ära märkima, et 25. juuni õhtupoole sai ka üks sess tehtud, mis oli 16 table 16$ sngd ja +53$, asi seegi. Sellest sessist pikemalt rääkida ei viitsi, run ei olnud kõige parem ja isegi wiziga ei viitsinud pärast üle vaadata asja. Suht kindel olin enda mängus siiski.

Ja siia panen alltime graphid, see on pigem enda motiveerimiseks!

Mõned käed ka viimasest sessist.

PokerStars No-Limit Hold'em, $35+$3 Tournament, 75/150 Blinds (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB (t2245)
      UTG (t1620)
      MP (t3945)
      Hero (CO) (t1775)
      Button (t1310)
      SB (t2605)

Hero's M: 7.89

Preflop: Hero is CO with 6, 6
      2 folds, Hero bets t1775 (All-In), 1 fold, SB calls t1700, 1 fold

Flop: (t3700) 4, 8, 9 (2 players, 1 all-in)

Turn: (t3700) A (2 players, 1 all-in)

River: (t3700) 2 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t3700

Results:
      SB had K, K (flush, Ace high).
      Hero had 6, 6 (one pair, sixes).
      Outcome: SB won t3700

Wiz ütleb siin 77+, AJ+, aga olen siiski oma 66 pushiga rahul.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $35+$3 Tournament, 75/150 Blinds (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Hero (Button) (t1300)
      SB (t1565)
      BB (t1725)
      UTG (t6585)
      MP (t2325)

Hero's M: 5.78

Preflop: Hero is Button with 10, J
      2 folds, Hero bets t1300 (All-In), 2 folds

Total pot: t375

Results:
      Hero didn't show 10, J (nothing).
      Outcome: Hero won t375

JEEEE...väga rahul selle pushiga, suht close, wizi arust J9 bottom range siin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $35+$3 Tournament, 75/150 Blinds (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG (t1305)
      MP1 (t2595)
      MP2 (t3755)
      CO (t1210)
      Hero (Button) (t1195)
      SB (t1480)
      BB (t1960)

Hero's M: 5.31

Preflop: Hero is Button with 5, 7
      4 folds, Hero bets t1195 (All-In), 1 fold, BB calls t1045

Flop: (t2465) 8, Q, 4 (2 players, 1 all-in)

Turn: (t2465) 6 (2 players, 1 all-in)

River: (t2465) 10 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t2465

Results:
      Hero had 5, 7 (straight, eight high).
      BB had Q, 10 (two pair, Queens and tens).
      Outcome: Hero won t2465

See oli huvitav, panin vastase palju tightima range peale kui ta tegelikult oli, ehk vastane oli suht fish, callis mind maha siin Q10ga. Poleks elu sees arvanud et ta nii wide callib. Note vastase kohta ning oleme õnnelikud, et gutshoti hittisime.

PokerStars No-Limit Hold'em, $35+$3 Tournament, 100/200 Blinds (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB (t4285)
      UTG (t3055)
      MP (t2790)
      Hero (Button) (t2165)
      SB (t1205)

Hero's M: 7.22

Preflop: Hero is Button with J, K
      2 folds, Hero bets t2165 (All-In), 2 folds

Total pot: t500

Results:
      Hero didn't show J, K (nothing).
      Outcome: Hero won t500

Selle pushi tegin ainult tänu sellele, et BB on TAG reg, kes ei calli mind siin maha A3 ja muu sellisega. Seda teades oli see close, aga õige push.

PokerStars No-Limit Hold'em, $35+$3 Tournament, 100/200 Blinds (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Hero (MP) (t3720)
      Button (t400)
      SB (t1615)
      BB (t1645)
      UTG (t6120)

Hero's M: 12.40

Preflop: Hero is MP with K, 9
      1 fold, Hero bets t3720 (All-In), 3 folds

Total pot: t500

Results:
      Hero didn't show K, 9 (nothing).
      Outcome: Hero won t500

haha, wizi arust on KT bottom siin, aga minu arust väga hea spot stealimiseks, eriti teades, et BB on hea reg, kes meid laialt ei calli.
      Mulle see push väga meeldis.

Praegu kõik siis.

GL at the tables!

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Tere kõigile. Avastasin ka selle teema:)
        Olen nüüd viimane kuu leidnud ka sng maailma .Alguses tegin lihtsalt igavusest 18-mehelisi 16$

sng-si(päris head tildi maandajad,sest actionit saad piisavalt).
        Nüüd hakkas asi huvitama ja mõtlesin teha 1000-mängulise bloki ja vaadata ,mis roi tuleb.
        Olen teinud üldiseid tähelepanekuid. Table selection on fucking oluline.
        Mängude tase sõltub kellaajast ja päevast.Näd vahetus on soodne mäng,reg päevadel mõttetu nitine nühkimine. Huvitaval kombel olen vahest kell 4 hommikul koju tulnud lootes head fishist mängu ja proovinud mängida ja tase on vastikult mõttetu ja paar tärniga venda istuvad kui ilased kaanid sees.Et oskab kegei kommenteerida seda fakti.Kas fishid lähevad kell 3 öösel magama(usakad siis mingi kell 7 pittu?)?Kõige magusam aeg tundub olevat meie aja järgi ca 21.00-3.00 (kombineerituna reede-pühapäev)

Siit järeldades on valikud , kas mängida soodsat mängu ca 20% roiga või regualridega mingit mängu,kus ma ei tea kas mul edu üldse ongi?

Üldiselt hea laua indikeerib mitmed asjaolud

Hea mäng

1)Pidevad limpimised
        2) Callitakse su raise pasaga ala a7 ja flopis J72 minnakse bustolandi.Limbitakse veel suurte blindide puhul a7-ga utg-lt jne
        3)Saad kergesti double uppe esimestel levelitel.A la su AA vastu komistab preflop allinn esimestel levelitel mitte regulari ägisev KK, vaid nt fishi AT või 77! setid ja flopi hittimsied maxtakse obv kõik välja
        4)Kui blindid suured tõmbub fish nitiks. Ala fish istub 1k 600 blindi peal,keegi raisib ta foldib... jne
        Lastakse fl-s olematu stack üles pushida praktiiliselt all-inis käimata!
        5)fish foldib bubbles kõik käed ja praktiliselt loobub 1-koha eets võitlemast

Mäng mis tundub ebamugav ja hirmutav

1) Paar reguari lauas ,kes tapavad laua. Nt paar korda folditakse esimesle levelil BB-ni!!!
        2)Kergetest double uppidest esimestel levelitel võid ainult unistada( ala AA vs At preflop kingitus)
        3)Regularid aktiviseeruvad kui blindid suuremad ja pushivad igal võimalusel, pannes sind surve alla...
        4) Tehakse agressiivseid calle ala pushid CTF 1600 stakiga blindid (100/200/25) ja BB A3o callib...
        5) bubbles pole nn scared money

Nende tingimustega mängul ma ei näe mingit lisakäiku. Ainuke võimalus on hakata regulare peedistama juba esimestel levelitel. Sest multitabler regulari eesmärk on mitte minna marginaalse käega bustoks.
        Arvan,et ka prod peedistavad steppide viimasel astmel nittiseid "ronijaid", kelle mängustiil on alguses "turvaliselt" ja ülitightilt nn "rahadesse jõudmine või leveli säilitamine

Teine asi starsis eriti ei saa ülesse minna.27$ tulevad veel täis, aga sealt edasi läheb juba raskeks. Ja loobulikult istuvad ka seal juba regularid ees

Samas kui hakata regularidega võitlema, siis tuleb võtta jälle vähem laudu ,winrate väheneb ja tekivad probleemid(metagame kutsub alati esile tiltamisi). Pole enam seda "easy money" mis alguses loodeti.

PS samas ma ise siiski arvan, et cashis liigub nn dead money rohkem. St SNG "pressimise" hourly rate pole võrreldav fisise cashiga
        Aga sng-si on nt hea mängida turnale saateks

Comment

• groams
          Grinder
          • Dec 2008
          • 683

Oot ma ei saa aru miks see jutt minu teemaga kokku puutub, välja arvatud see, et me räägime sngdest? :P
          Teed ehk oma teema endale!
          Jah, reede laupäeva õhtuti on kõige paremad lauad.

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

Siin foorumis pole sitngo teemat ja kui olekski jääks vast ikka sinu teema varju. Prviador võinuks siisj uba pigem teha kuskile sitngo teema.

Comment

• groams
              Grinder
              • Dec 2008
              • 683

Kasvõi nii

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Groams mida sa teed, kui sul on nt k2o CTF(stack 1400) blindid (200/100/25) 7 matsi lauas.
                Kõik foldinud sinuni.bubble kaugel.Push või mitte?

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

suht general aga cutoffilt pigem fold. Oleneb suuresti vastastest siiski.

Üldiselt ei ole väga mõtet sellised asju postitada, kui tahad mingit abi või nõu siis postita käsi ja vastaste statid ning siis ma oskan ehk midagi abistavat öelda.

Comment

• Cash87
                    Vana Tegija
                    • Feb 2009
                    • 1402

Mul groams sulle üks küsimus, et kuidas sa mängid kui rahad käes?

Kas eksisteerib call? või on kõik push/fold ma mõtlen just eriti kui ollakse alles 2kesi?

Tänud ette :)

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Groams tekkis huvi, et kas kasutad ka sharkscope hudi ja palju lauas olevatest mängijatest on võitvad st regualarid. St kui suur osakaal regularidest lauas viib su piirile, kus sa eriti mängida ei taha?
                      Täna nt kui võtsin paar lauda, siis ligi pooled olid regularid

PS vb huvi pärast liitun ka su laudadega ja mängin sinuga koos, et näha sinu mängu ja olla isegi veic pinnuks silmas:)

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas privador
                        Groams tekkis huvi, et kas kasutad ka sharkscope hudi ja palju lauas olevatest mängijatest on võitvad st regualarid. St kui suur osakaal regularidest lauas viib su piirile, kus sa eriti mängida ei taha?
                        Täna nt kui võtsin paar lauda, siis ligi pooled olid regularid

PS vb huvi pärast liitun ka su laudadega ja mängin sinuga koos, et näha sinu mängu ja olla isegi veic pinnuks silmas:)
                        Starsis pole sharkscope HUD lubatud minuteada

Comment

• urmo1
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 330

Vaatan et sa mängid samal limiidil mis mina ja paar korda näinud sind lauas ka

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Starsis pole sharkscope HUD lubatud minuteada
                            Ei tea, ma pahaaimamatult olen kasutanud...
                            Mingeid kurje meile pole veel saanud.
                            Aga sharkscope hud on väga hea abivahend. Saab kiiresti määratleda,kes regular kes mitte ja easy on mängu adjustida

Comment

• kilu6
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1305

Julge poiss. Anna teada siis, kui oled kuu aega mänginud ja PS pole midagi öelnud.

Algselt postitas privador
                              Ei tea, ma pahaaimamatult olen kasutanud...
                              Mingeid kurje meile pole veel saanud.
                              Aga sharkscope hud on väga hea abivahend. Saab kiiresti määratleda,kes regular kes mitte ja easy on mängu adjustida
                              Some examples of tools and services which are prohibited only while PokerStars is running are:

....
                              7. SharkScope (including SharkScope HUD)

Check our policy on third party tools and services, including examples of allowed and prohibited tools.

Comment

• groams
                                Grinder
                                • Dec 2008
                                • 683

Urmo1 - mis su starsi kasutaja on??? Väga äge, et keegi eestlane ka sama limiiti minuga litib.

Lauda ma regada ei taha siis, kui kaks väga head regulari, kes mulle teada on(ma tean neid päris palju ), on juba olemas, siis ootan paremat momenti. Üks hea reg ei ole probleem, pmst alates 16$ sngdest 1-2 regi olemasolu lauas vältida ei saa, aga vahe on selles kas on reg, kes 5k mänguga 4k$ võitnud või reg, kes on 5k mänguga 24k$ võitnud.

Kas ma ei tohi sharkscopest nimesid otsida siis, kui mul PS lahti on??? Uus teema minu jaoks, keegi võiks kommenteerida.

Comment

Working...