Märksõna on "räme". Täitsa hull mis käsi saadakse BBdel mu ATC pushide vastu. AJ oli vist 4 korda vms. Ja halva runi märk on veel see et ma vist võitsin umbes 10st 70/30 olukorrast (mina siis atc pushijana taga) ainult ühe. Aga mäng oli hea, sellega olen rahul ja tunne natuke parem juba.
+70$ tuli esimene sess siis. Üritan vähemalt samas vaimus jätkata.
Räme run, räme. Nagu jah, +100$ sessi sain, sest ITMis õnnestus kõik esimesed kohad saada. Aga jah, 5 cashi 16est on siiski kehv.
Sessi jooksul siis lendasin 4 KKga välja, üks QQ ja 2 AK vs Ax olukorrad. Jõhker vaadata lausa. Aga tore et pluss tuli.
Pean üle wizima sessi aga enda arvates ülihästi mängitud sess. Enesekindlus kasvab.
Sai siis uus sõjaplaan välja mõeldud.
Ei tahaks nii palju aega mängimisele kulutada, tahaks rohkem analsüüida mängu ja vigadest õppida.
Ehk siiis......tõntõrõrõrõtõntõn...liigun üles. 8)
27$ sngd siis. Sai üks sess tehtud, +15$ 10 lauaga:D kõik kust välja lendasin olid biidid, kõik kus biiti ei saand võitsin ära :D.
Ehk jah, vaatab mis sellel levelil saama hakkab, igastahes praegu hakkan 10 tablema 27$ sngsid.
Kui väga hullu swongi ei tule siis vast jään pikemaks ajaks sellele levelile.
Ma 27seid mänginud varem ka, niiet tunnetan vahet juba.
Ehk siis, sellist mängustiili vms erinevust imo ei ole. Pmst 27$ste regid ei mängi teistmoodi kui mängivad 16$ste regid. Aga vahe on selles et 27$stel on rege lihtsalt rohkem. Lauad on tihghtid, alguses ei sa nii tihti DUsid, väga palju on laudu, kus 1-3 fish, paar breakeven tightassi ja ülejäänud 20k mänguga 100k profitit teinud regid. Ok, väike liialdus, aga saate ehk aru mida ma mõtlen. Et jah, Tasemevahe on olemas küll. Bubble play muutub raskemaks võrreldes 16$stega, sest tihti highblind play ajaks on su stack 10BB ringis, erinevalt 16$stest, kus saab päris tihti esimestel levelitel double/triple upitud.
Kokkuvõtvalt siis tightimad lauad, rohkem raskeid otsuseid.
Vaatab kuidas minema hakkab, siiamaani tundub mäng biiditav.
Comment