Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Groams with SnGs.

Groams kuidas sa käitud nt SBvs BB situatsioonides

a la istud 1)SB-l 1500 stackiga 150 blindid
    2)SB-l 1500 stackiga 150blindid+anted
    3)SB-l 1500 stackiga 200 blindid
    4)SB-l 1500 stackiga 200blindid+anted
    5)SB-l 1500 stackiga 400 blindid+anted

Vastasel on sama suur või suurem stack. Bubble situatsioon pole. Kas reegel on see , et sa pushid any 2
    Kas on vahet kas BB on regular või fish? Millest järeldad seda, et ta ei tee(teeb) light calle?

Samamoodi ,kuidas sa callid BB pealt kui tuleb push ja mis kaardiga?

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

privador tahab tungida vastase tagalasse :P

Comment

• groams
        Grinder
        • Dec 2008
        • 683

Algselt postitas privador
        Groams kuidas sa käitud nt SBvs BB situatsioonides

a la istud 1)SB-l 1500 stackiga 150 blindid
        2)SB-l 1500 stackiga 150blindid+anted
        3)SB-l 1500 stackiga 200 blindid
        4)SB-l 1500 stackiga 200blindid+anted
        5)SB-l 1500 stackiga 400 blindid+anted

Vastasel on sama suur või suurem stack. Bubble situatsioon pole. Kas reegel on see , et sa pushid any 2
        Kas on vahet kas BB on regular või fish? Millest järeldad seda, et ta ei tee(teeb) light calle?

Samamoodi ,kuidas sa callid BB pealt kui tuleb push ja mis kaardiga?
        1) Ei ole reegel, et ma pushin any two. Kui vastas on sama suur stack, siis ilma kindla readita olen üsna wide , aga üldiselt, HUDi järgi on hea vaadata, kes on loose mängija (vpip migni 25+) selle vastu pushin veits tightimalt, kes on tightim, selle vastu loosemalt ja üldiselt selline valem ongi, üsna lihtne, asi läheb keeruliseks vastastega, kellega sa palju koos mängid, kui on BBl vastas mingi 9/7 tüüp kes on random tight guy, siis olen seal ATC väga tihti, aga kui on vastas reg, kes teab et ma peaks seal wide olema, siis tuleb range'i väga järsult tightimaks tõmmata. Täpsemaid numberid ei hakka andma, kuna sinu küsimus oli ka üsna laias laastus võetuna.
        2)Anted muudavad range'i mõne võrra laiemaks, nii lihtne see ongi, jällegi ei saa midagi täpsemalt öelda, kuna küsimus on üsna ebamäärane.
        3)Samad reeglid, aga lihtsalt range läheb laiemaks sest blinde vähem ju.
        4)Vt. vastus nr. 3

Üldiselt mida suurem stack vastasel, seda ettevaatlikum tasub olla, 1500stacki vastu saab pushida widemalt kui 4k stacki vastu.
        Light calle üldiselt inimesed ei tee, kui nii võtta. On olemas regid, kes teavad sind ja teevad light calle ja on olemas maniakid, kes randomilt mõtlevad et paneks T8ga rahad sisse. Aga see % mängijaid ei ole väga suur, niiet tähtis on see, et ära sina enne adjusti, kui vastane näitab, et sa peaksid adjustima v readjustima.
        Kui oled regi vastu kes laseb varastada siis lihtsalt varasta, kuni ta ükskord sind Q9ga maha callib ja siis note kirja ja järgmine kord tead.

Viimane küsimus üsna random, eriti see et mis kaardiga :D.

Loodan et said natukenegi midagi aru.

Offtopic: Ma sain sellel nädalal BoPi leaderboardist 600$. Maast leitud nagu, hea tunne.

Comment

• groams
          Grinder
          • Dec 2008
          • 683

Sai siis üks con sess mängitud, mitte väga pikk 24 sngd kokku 60$ omi siis.

+837$ 50% ITM ja 58.1% ROI. Korralik heater ikka jätkub veel, armas armas.

TwistedEcho (hea reg sellel limiidil) kirjutas mulle chati: Groams, how can you be so bad? Did Timphan(üks kaotav reg) teach you how to play sngs?
          Asi oli selles et littisin vist ühe misclickitud halva calli tema vastu ja tüüp sai pahaseks.
          Rääkisin temaga HUs, siis ta ütles et random ta lihtsalt väsind, aga jah, saadan PMi talle ja küsin kas oli veel midagi halvasti. :D
          Jagab oma tarkusi ehk.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Chatid regularidega on üks lahe osa netipokkeris. Kunagi kui stealisin kiusu pärast ühte starsiFR NL25 võitjat regulari (kes miskipärast foldib 55% blind stealile) 89s, siis tegin tema 3beti peale 4beti, mille ta aja täis mõeldes callis. Hittisin magusad 2 paari 89J flopil. Oh seda maailmavalu ja minu mängu kriitikat mis siis tuli :D. Eks siin ole sarnane juhtum...

Comment

• kilu6
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1305

Algselt postitas groams
              Sai siis üks con sess mängitud, mitte väga pikk 24 sngd kokku 60$ omi siis.

+837$ 50% ITM ja 58.1% ROI. Korralik heater ikka jätkub veel, armas armas.

TwistedEcho (hea reg sellel limiidil) kirjutas mulle chati: Groams, how can you be so bad? Did Timphan(üks kaotav reg) teach you how to play sngs?
              Asi oli selles et littisin vist ühe misclickitud halva calli tema vastu ja tüüp sai pahaseks.
              Rääkisin temaga HUs, siis ta ütles et random ta lihtsalt väsind, aga jah, saadan PMi talle ja küsin kas oli veel midagi halvasti. :D
              Jagab oma tarkusi ehk.
              Nojah, eks annab muretsemiseks põhjust, sest sellel heal regil (TwistedEcho) on sel aastal ROI 55+5 1tabledes ainult 3% (over 8000 games), aga sul nendes on siiamaani short run 17%.

Te olete mõlemad teinud ca sama palju mänge ja profitit sel aastal, aga sina tegid seda 15+1, tema 55+5 mängudes : )

Oled sa seal 55+5 tasemel kedagi näinud ka, kel on 2000 mängu peale ROI üle 10%? Vaatan, et näiteks brutalizer20 jt regid kõik puha breakeven 1table mängudes ja teevad profitit MTT SNGdega ja rakebackiga.

Comment

• groams
                Grinder
                • Dec 2008
                • 683

Algselt postitas kilu6
                Nojah, eks annab muretsemiseks põhjust, sest sellel heal regil (TwistedEcho) on sel aastal ROI 55+5 1tabledes ainult 3% (over 8000 games), aga sul nendes on siiamaani short run 17%.

Te olete mõlemad teinud ca sama palju mänge ja profitit sel aastal, aga sina tegid seda 15+1, tema 55+5 mängudes : )

Oled sa seal 55+5 tasemel kedagi näinud ka, kel on 2000 mängu peale ROI üle 10%? Vaatan, et näiteks brutalizer20 jt regid kõik puha breakeven 1table mängudes ja teevad profitit MTT SNGdega ja rakebackiga.
                Vääga väääga väääääääääga short term on minu 60$ sngd ja kindlalt on mul korralik heater peal.
                Twisted Echo mängib volüümi peale ja 24 tabledes ei olegi võimalik 60$stes üle 5% ROI saada. Ta ütles ka et seda limiiti on raske korralikult biitida sellepärast, et siin on väga palju natuke võitvaid (0-1% ROI)/ breakeven rege, kes ei table selecti aga mängust natukene jagavad. Olen seda ise ka tähele pannud, sharkist tihti vaadates mängin inimeste vastu, kes on regularid ja jagavad nagu mängu üldtermineid, teavad push foldi aga vist ei oska adjustida piisavalt, mis on 60$stes väga oluline, sellepärast nad ongi breakeven v natuke võitvad/kaotavad.
                Üldiselt TE arvates peaks long term 7-8% ROI tehtav olema sellel limiidil, aga üle 10% ei tohiks võimalik olla.
                Ei ole uurind kas kellelegi on , aga ma usun et üle 10% long term on ikka liiga ulme 60%stes.
                Äkki ma olen esimene

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

haha...mina igastahes naersin :D :D :D

2+2 on kuld ikka.

So I'm chatting with my ex, because why not, and she drops the following line on me:

'Kevin, you're so smart, why don't you believe in God?'

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

Algselt postitas groams
                    haha...mina igastahes naersin :D :D :D

2+2 on kuld ikka.

So I'm chatting with my ex, because why not, and she drops the following line on me:

'Kevin, you're so smart, why don't you believe in God?'
                    :D :D :D kurat kus sai jälle naerda kõvasti

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

kuna ühel tuttaval vaja, siis küsiks kust leida sng algranged ja asjad siin foorumis, nägin et miski arutelu ja eestikeelne materjal oli siin kuskil üleval

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas ESTPatrick
                        kuna ühel tuttaval vaja, siis küsiks kust leida sng algranged ja asjad siin foorumis, nägin et miski arutelu ja eestikeelne materjal oli siin kuskil üleval
                        Selline teema oli muidu odavamate sit and go-de kohta:

http://foorum.pokkeriprod.com/index....ic,1778.0.html

Comment

• groams
                          Grinder
                          • Dec 2008
                          • 683

Tra kui väsind ma viimasest sessist olen, aga peab vaikselt neid pikemaid harjutama hakkama, muidu ei ole ikka korralik grinder.

Tegin siis mingi 2.5h continous sessi, kokku 39sngd.
                          Ja oeh, ma ei oskagi midagi öelda kohe, I guess I'm just running good. Ma ei näe muud põhjendust sellele.

39 sngd ja +1273.50$ ROI 54.4%.

Augustikuu 60$ste graafik ka.

T&Õ Nolife nüüd.
                          Head ööd.

Comment

• Bikewarrior
                            Bännitud
                            • Apr 2009
                            • 283

impressive!

Comment