Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • taasver
    Grinder
    • Oct 2008
    • 584

Re: Groams with SnGs.

Kuidas sa stoxpokeri membershipi eest maksad/maksid?

Comment

• QKulgur
      Õpihimuline Mängur
      • Dec 2008
      • 484

ise praegu tegin stoxpokerisse 5 minutit tagasi 1 month membershipi ja maksin paypaliga aga seal maksmise lehel annab võimaluse krediitkaardiga ka maksta

Comment

• taasver
        Grinder
        • Oct 2008
        • 584

A kui üheks kuuks teha siis saab paned lihtsalt monthly subscription ja teed ühe makse ja siis paned cancel või midagi sellist?
        Mul omal paypali pole ja ei viitsi teha ka. Kas kellegi teise kontolt makstes toimiks ka? Kui jah siis keegi viitsiks aidata? Starsi või SEBi maksaks selle eest.
        Peaks vist uue teema tegema hoopis

EDIT: Fulltildist pidi ka osta saama. Teen kuidagi selle kaudu... vähe lihtsam vist.

Comment

• groams
          Grinder
          • Dec 2008
          • 683

haha..mina võrdub luck.

Tglt ei tea palju lucki oli, viimase käega spewisin 800$ ära.
          Aga igastahes leidsin NL600s kaotava mängija ja jäin lõppkokkuvõttes +2200$.

Heheee.

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Algselt postitas groams
            haha..mina võrdub luck.

Tglt ei tea palju lucki oli, viimase käega spewisin 800$ ära.
            Aga igastahes leidsin NL600s kaotava mängija ja jäin lõppkokkuvõttes +2200$.

Heheee.
            Vaatasin tableratingust neid käsi ka. Kui vaja, siis õigel ajal ikka pidasid vastu ka :). Villaini nimi oli muidugi geniaalne, Donktacular.

Wp!

Comment

• groams
              Grinder
              • Dec 2008
              • 683

korralikult lucki oli küll...
              Aga jah, nüüd andsin talle ühe BI ära ja rohkem mängida ei julge NL600s.

Comment

• vonkartoffel
                Pokkerihai
                • May 2009
                • 1658

Algselt postitas Kihog
                Tere Groams.

Olen su teemat huviga jälginud ja peaks mainima, et väga ilusad tulemused.
                Mind huvitaks sinu HEMi lifetime graafik, ehk täpsemalt see, et kas jooksed üle või all selle EV joone ja kui palju, kui see saladus pole.
                Huvi lihtsalt sellest, et endal umbes 2k sng peale näitab see punane joon umbes 4 korda suuremat tulemust.
                Et mis teha? Kas mõttetu joon see üldse? Või ongi mul elu **** run lihtsalt? Kuidas sõltub see joon mängija stiilist?

Lisan enda graafiku ka siis.

Sorry et OT aga kui kurnav on teha 1k käega 4k ja siis runida 1k kätt 0s, wow, suht hämmastav graafik. Sitngo mängija elu ei ole vist kerge.

Alguses siis enamast 18 inimese omad. Lõpus enamasti 9 inimese omad.

Tänud sisukate vastuste eest.

Comment

• marxiku
                  Õpihimuline Mängur
                  • May 2009
                  • 471

Algselt postitas QKulgur
                  ise praegu tegin stoxpokerisse 5 minutit tagasi 1 month membershipi ja maksin paypaliga aga seal maksmise lehel annab võimaluse krediitkaardiga ka maksta
                  See 1 month membership on igakuine, et võetakse iga kuu raha, kuid kas seda saab siis koheselt pärast maksmist cancel'eda, et katkestad maksmise järgnevate kuude eest? tänud ette

Comment

• groams
                    Grinder
                    • Dec 2008
                    • 683

Oh god, komistasin hiiteri otsa.

Augustikuus vist eriti mängu ei tee, sellepärast olengi oma teemas väheaktiivne jne.
                    Septembrist uue hooga, suve ka vaja nautida natuke.

Igastahes 15 table 60$ sngde sess.

+832$ ROI 92.5%.

GG mina ja mu hea jooks.

Comment

• marxiku
                      Õpihimuline Mängur
                      • May 2009
                      • 471

Algselt postitas marxiku
                      See 1 month membership on igakuine, et võetakse iga kuu raha, kuid kas seda saab siis koheselt pärast maksmist cancel'eda, et katkestad maksmise järgnevate kuude eest? tänud ette
                      Tegin ühekuuse membershipi, sain asjad korda!

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas groams

+832$ ROI 92.5%.

:o vot see on nuts

Comment

• groams
                          Grinder
                          • Dec 2008
                          • 683

Hey there!

Pole ammu kirjutanud siia midagi.
                          Ilmselt sellepärast, et ei viitsi väga palju hetkel pokkeriga tegeleda, kuigi jah, ilmad suht pöörfid selleks.
                          Olen lugenud natuke pokkerikirjandust ja foorumeid, harjunud väga hästi ära 60$ sngdega ja tundub et elu on väga väga ilus.
                          Räägime siis natuke lähemalt ka...

Olen siis sellel kuul mänginud enamasti 60$ sngsid, kuu alguses sai tehtud ka veits HU cashi ja 16$ omi.
                          Ja üldpilt on väga ilus.

Cashi donkamistest ma olen siia kirjutanud vist juba, nendel praegu pikemalt peatuma ei hakka.

Aga 60$ 9man turbo sngd siis.
                          Wiiii...suht sick...regulare täis on see faking limiit. Ja keegi neist table selectida ei viitsi, ilmselt mängivad rohkem volüümi peale, kui hea ROI peale.
                          Aga jah, päris mitu sessi on olnud, kus lihtsalt 4-5 viis sellist hardcore regi, kes teavad kuidas mängida ja on näidanud ka väga suurt profitit, nii poole rohkem kui mina vms.
                          Pärast seda üpris mahlakat downswingi, mis sai sngdega ja pärast cashouti juuli lõpus üle elatud, on asjad hakkanud liikuma paremuse suunas ning mul on tunne, et olen 60$stes sattunud korraliku heater otsa.

Olen teind siis paar 80% ROI sessi jne, nüüd just õnnestus teha ka üks korralik pooleteisetunnine continous sess, üldiselt veel mind set continous sesside jaoks korras ei ole, kuidagi mingi klõps käib peas ära ja siis on tunne, et enam laudadesse regada ei taha ja nii ongi.
                          Aga üldiselt elu ilus.
                          Võrreldes madalamte limiitidega, ei ole eriti sellist oh lvl1 AA ja kindel DU. Pigem saad oma 30tsipsi kätte ja võid rahulikult edasi istuda. Põhiline action hakkab ikka lõpupoole ja selline insane leveldamine käib regide vahel. Aga ma arvan, et mul tuleb üpris hästi välja ning hetkel on tunne, et enamus regid mängin isegi üle, ühtegi sellist tüüpi hetkel ei ole, et omg kuidas tema saab nii hästi. :D Aga probably on hea enesetunne tingitud sellest, et run on hetkel hea. Kes meist siis ei tunneks ennast jumalana, kui coinflipid tulevad ja BBlt ATC pushide vastu premiume jagatakse. Aga jah, fiiling on supper, enda arust olen väga hästi sisse elanud sellesse limiiti ja loodame et läheb samamoodi edasi.
                          Hetkel siis olen 16tablenud, nii, et 4ne tile ja lauad 4stes kuhjades. 16lauda tundub üsna mugav hetkel, mitte liiga kiire, saab peas kõik korralikult läbi mõelda ja arutada, kuid mitte ka liiga aeglane, et tekiks selliseid pause, kus igavusest mingit fancy playd tegema hakata.
                          Rohkem on natuke postflop mängu. Seda on vist põhjustanud cash, sest olen paremini hakanud aru saama board texturest ja vastaste kätel lugemisest, ehk tuleb ette playsid, mille peale ma 16$stes vist kunagi ei mõelnud.
                          Regidest nii palju et nad on kindlasti tugevamad , kui madalamte stakede omad, just see, et nad adjustivad väga kiirelt ja efektiivselt, 16$stes nt võid pushida mingit regi päris pikalt, enne kui ta aru saab, et sa ATC oled, aga 60$ste head regid(keda ei ole üldse vähe) adjustivad väga kiirelt ja probably teevad väga häid pushe/folde/calle selle tulemusena. Aga see adjustimine on väga tunde asi ka ja hetkel olen ise ka päris hästi sellega hakkama saanud.

Augustikuu graafikuid ka siis.

Augusti total profit

Augusti total ROI

Ja natuke total graafikuid ka, pole ammu pannud.

Total profit

Total ROI

EDIT: Ei tea kuidas need pildid siia nii tillukesed said, aga las nad olla.

Augusti total profit peaks kuskil 4700$ peal olema, sest cashis olen ka ju hittinud.

Total statid sharkist on siis sellised:

groams Games played - 7,995 Average profit - $2 Average stake - $13 Average ROI - 13% Total profit - $16,306

SuperNova tuleb selle aastaga kindlalt ära - aasta lõpuks pean ära mängima 2320 60$ sngd, siis on supernova koos.
                          Augustis väga palju mängimist vist ei ole ja enda stakega hakkan ka korralikult tegelema alles septembris.
                          Lubadused lubadused, parem oleks et ma neist kinni peaks.

Huvitavaid käsi ei ole praegu panna, sest mu wizil on midagi viga ja ma ei viitsi uurida ka hetkel kuidas seda korda teha.
                          GG ja ma üritan veits tihemini postitada.

Comment

• FreakyJason
                            Klubi Liige
                            • Jan 2009
                            • 1381

Well Done Groams!

Comment

• groams
                              Grinder
                              • Dec 2008
                              • 683

Nonii, väike update jälle.

Ikka maadlen siis 60$stega. Endiselt jooks on hea.
                              Tänase sessi jooksul tegin paar viga, mida tavaliselt ei tee, kuidagi mõtted olid mujal vms. Aga kokkuvõttes on kõik ilus ikkagist.

Hetkel on siis augustikuu 60$sngde statid sellised : Games played - 173 Average profit - $15 Average stake - $55 Average ROI - 24% Total profit - $2,490
                              Ilmselge hot run. Ei tea kuna siis ka vastupidist runi tulema hakkab, kuigi jah, juuli lõpus sain tunda seda natuke.

paranKäsi ei saa ikka veel postitada, sest ma ei ole uurind mis mu Wizil viga on.
                              Aga äge on see, et tänu Andresele sain nüüd ka SitnGoGrindersi kasutaja, mis tundub väga 5+.
                              Ehk saab sealt uusi teadmisi ja mäng läheb veelgi paremaks.

Ja muide veel see, et hetkel olen starsis SnG leaderboardis uranuses high orbitis esimesel kohal.
                              Nädala lõpuni aind üks päev pmst, kui mu skoor püsima jääks oleks armas 1k$ boonus lambist. :D GG.

EDIT: Juba teisel kohal BoPis.

Comment

• -andres-
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4546

GG, keep it up sir!

Comment

Working...