Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Groams with SnGs.

OMG kui retard ma olen.

Selge downswing run ka, aga igastahes hästi ma ei mänginud, eriti näkku sain lihtsalt.
    Tänasega -100$ igastahes.

Aga eile sain Sharkscopes Total profiti üle 10k esimest korda. Jei.

Comment

• timukasr
      Vana Tegija
      • Nov 2008
      • 1099

Kuule, groams, erinevatelt allikatelt olen teada saanud, et 1k SNG puhul mängib variance päris olulist rolli. Kas sa oleksid nõus tegema miski ROI pluss miinuse, mis peab olema ületatud, et üks mängija võidaks teist. Kui palju see oleks ma ei tea, sest pole SNGdega ise nii palju tegelenud nii et sinu otsustada. Ma üle 1k SNG vist ei viitsi hakata mängima.

Igatahes, siin on mu senised nõudmised:
      -mängitakse 1000 SNGd Pokerstarsis
      -limiit $16 turbo 9-man max
      -16 lauda miinimum (välja arvatud, kui hakkad laudu lahti tegema või kinni panema)
      -tõestuseks sharkscope või HEM?
      -aja limiit suht suva vist, sest 1k SNGd 16 laual -3h päevas peaks läbi saama 8-13 mängimis päevaga?
      -võitja on see, kelle ROI (või $) on suurem kaotaja omast x%, x$ võrra
      -kaotaja annab võitjale $500

Comment

• Svenza
        Svetlana aka Buldooser
        • Oct 2008
        • 3591

Ma võiks selle väriseva vennikesega LIVE mängida nõrkemiseni, aga kodus, oma monitori taga hiirt klikkides on ta nagu lõvi :) Haige challenge. GL timukas

Comment

• McFoldberg
          Grinder
          • Nov 2008
          • 731

Päris kõva vend oled jah, Svenza.

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Algselt postitas McFoldberg
            Päris kõva vend oled jah, Svenza.
            Kõvem kui 99,9 % siin olevatest kusikutest

Comment

• McFoldberg
              Grinder
              • Nov 2008
              • 731

Kahtlemata.

Comment

• mihkel7
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 259

Algselt postitas McFoldberg
                Kahtlemata.
                Viimasel ajal on igasugused ruletibeatimis jms videod jube populaarseks saanud. Te võiksite ka kokku saada ja siis ühe beatimis video teha. Et no vbolla üks biidid onlines teist, aga lives saab telle paremini näost välja lugeda ju..

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

Hey hey, mis mölisemine siin käib, minge kuskile mujale teemadesse oma kanu kitkuma, kui vajadust näete.

Ja Svenza, selle värisemise teema kohta nii palju, et ma arvan, et see on harjumise asi.
                  Mõned korrad veel ja varsti olen juba rahulikum suurte eesti staaride vastu mängides.

Timukas, ma mõtlen asja läbi ja siis juunikuu kokkuvõttega samas postis kirjutan ka challenge kohta.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

v2risesin alguses samuti stiaks lives .. hetkel veeel kergelt on jäänud .. kui mudas olen siis on t2itsa savi

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Olgem päeviku pidaja groams'i vastu lugupidavamad. Mees on korduvalt öelnud, et soovib siia ainult postitusi tema mängu, tulemuste, käte analüüsi jms kohta, püüdkem ka selles teemas nii järgida :).

Comment

• groams
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 683

Thanks -andres-, ega nii hull asi ka ei ole, lihtsalt mingi mõttetu üksteise sõimamine ei tee sellele teemale ega ka foorumile head.

Comment

• groams
                          Grinder
                          • Dec 2008
                          • 683

Oeh jah, aeg siis piinlik kuu kokku võtta.

Sellepärast piinlik, et ei täitnud endale seatud eesmärke. Blah, ma ei teagi miks, suve tulek venis nii pikale ja kuu lõpupoole ei viiitsinud enam üldse volüümi sisse panna. Viimased päevad olen üritanud aind MTTsid hittida.

2500 9man Turbo SnGd - FAIL Lihtsalt ei suutnud nii palju motivatsiooni leida, et mängida, nagu lubatud sai.

BR 10000$ peale saada - SUCCESS Teoreetiliselt siis õnnestus, kuna sai Starsist 2700$ välja võetud ja BR
                          praegu 7500 peal, niiet napilt läks.

Iga päev SnG Wiziga 100 kätt Expert tasemel - TOTAL FAIL. Üldse ei jätkunud aega selleks.

Ehk jah, üks kolmest goalist täidetud, suht fail ikka.

Juunikuu ise lõppes tänase sessiga, kus sain ikka sellist runi, et võimalik plussi mängida ennast ei ole. Aga pole hullu, jääbki juulisse lucki rohkem. Tegin siis 16table 16$ 9man turbo sngsid ja sain lõputulemuseks -14$. Ülikõva ju. Ehk jah, mängisin enda arvates suht tasemel, niiet ei maksa nutta midagi. Küll raha ka tulema hakkab.

Juunikuu kokkuvõte siis - 1576 mängu, nende hulgas paar MTTd ja HU sngd, average ROI juunis oli siis 11%, mis ei olegi kõige hullem ja profitiks tuli siis 3459$. Vähemalt üle Eesti keskmise.

Mõned graafikud ka:

Kõige rohkem rahule jään 27$ sngdega siis, neid sai ikka 500 tükki vast mängitud ja roi on üsna impressive minu jaoks. Tõesti tuleb sellega rahule jääda. 38$ sngde roi on hea selle ühe heater sessi pärast, 38$si siiski eriti mängida ei jõudnud/tahtnud, kuid ehk juulikuu on selle koha pealt positiivsem. Ja noh, 16$sed jätavad ofc soovida, kuid ega 10%ROI ka hullu pole. Enda meelest saingi 16$stes kõige kehvemat runi, aga võibolla mulle ainult tundub nii.

Timukale:

We have a game, boys and girls!

Ehk jah, läheb see challenge käima siis vist.

Mõtlesin esialgu siis nii:

-mängitakse 1000 SNGd Pokerstarsis
                          -limiit $16 turbo 9-man max
                          -16 lauda miinimum (välja arvatud, kui hakkad laudu lahti tegema või kinni panema), sessid siis batchides.
                          -tõestuseks sharkscope
                          - ajalimiit juulikuu (sest ma peaks keskenduma 27$stele tegelikult, ehk mul võib natuke rohkem kui 13 päeva minna 1000sng läbi mängimiseks).
                          -võitja on see, kelle ROI on suurem kaotaja omast vähemalt 3% võrra(kas sulle sobib see?)
                          -kaotaja annab võitjale $500, kui ROIde vahe ei ole üle 3%, siis teeme sõbraliku viigi.

Esialgu tundub siis selline diil õiglane ning juulist võiks sis asi käima minna(ehk 5 min pärast :D)

Juuni lõpp siis käes, esimene kuu foorumis möödas ja väga hullult ei failindki.

Vast läheb edaspidi vähemalt samahästi

Viimasest sessist siis kuu lõpetuseks üks endale meeldinud käsi.

GG ja head suve teile!!!

PokerStars No-Limit Hold'em, $15+$1 Tournament, 100/200 Blinds 25 Ante (4 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG (t7145)
                          Button (t2180)
                          SB (t810)
                          Hero (BB) (t3365)

Hero's M: 8.41

Preflop: Hero is BB with 2, J
                          1 fold, Button bets t500, 1 fold, Hero raises to t3340 (All-In), 1 fold

Total pot: t1200

Results:
                          Hero didn't show 2, J (nothing).
                          Outcome: Hero won t1200

Comment

• timukasr
                            Vana Tegija
                            • Nov 2008
                            • 1099

Head tulemused!

3% sobib, juulikuu sobib, aga defineeri "sessid batchidena" Kas too tähendab, et mängid 16 lauda ära ja kui kõik lõppenud, siis võtad uued 16 lahti (settidena)? Mulle sobiks nii, et mängid ja kui kuskill busted, siis võtad kohe uue laua lahti (successive).

Comment

• groams
                              Grinder
                              • Dec 2008
                              • 683

Mnjah, batch oli see esimene variant, et 16 lahti, lõpetad ja siis võtad uued.

Aga me võime teha ka nii, et mõlemad variandid on lubatud.

Comment

• timukasr
                                Vana Tegija
                                • Nov 2008
                                • 1099

Siis teeme nii, et mõlemad on lubatud. Good luck!

Comment

Working...