MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Vähemalt ei anna kaloreid :D (kuigi pole nii kindel selles).
    Pole vaadanud,kas toitumisteavet pakendil on,aga kuna siiski mg mäng ,vast poleks olulinegi.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Kuna "sügismasendus" hakkas minu hinnangul maru venima ,pöördusin üle pikkade aastate psühhiaatri poole. Ega pikk jutt lühidalt....
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Teen vist oma põdurale vanaemale silmad ette nüüd. Menüüs antidepressante,tildirohtu (pigem naise kui pokkeritildi),mingeid rahusteid jne. Kui psühh ütles,et neid antideprekaid kirjutatakse välja ka nendele,kes üritavad nikotiinist lahti saada-ma olin nagu odav lits ja :"say no more". Ega 4s päev juba naudin neid hõrgutusiega ei saa öelda,et ei toimi . Elurõõm tagasi tulemas/rõõmuga teen pokkerikliente lahti jälle / muru rohelisem-vb lihtsalt platseebo effekt,et usun toimivat. Oleks võinud veel karbi adderalli anda,et saaks segamatult 12h sesse solveris teha,äkki järgmine kord.
      Mulle kirjutati mingid antidepressandid aga põhjusega et kõrval mõjuna töötavad migreeni ja liigese valude vastu ka, peale nädalast võtmist hakkasin järsku jälle muusikat kuulama, liikumine läks kergemaks ja kuidagi üldse lõbusam ja muhedam. Hommikune ärkamine võtab ka vähem oigamist.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Mulle kirjutati mingid antidepressandid aga põhjusega et kõrval mõjuna töötavad migreeni ja liigese valude vastu ka, peale nädalast võtmist hakkasin järsku jälle muusikat kuulama, liikumine läks kergemaks ja kuidagi üldse lõbusam ja muhedam. Hommikune ärkamine võtab ka vähem oigamist.
        Minulgi kõik nii ilusaks ja eredaks läinud. Kaevasin lausa sinise valguse prillid sahtlist välja,et kannataks neid värve.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Mul on tunne, et neid kenasid ravimeid kirjutatakse ikka väga kergekäeliselt välja. Selle asemel, et teha korra igapäevaelust paus, haaratakse valge topsik sahtlist.

Toon näite. Laupäevane KL õppus oli mu jaoks hullema efektiga, kui üks kõva jooma. Polnud kaua jälle kuskil käinud, netis olnud, väike läbipõlemine kui hallatav. Noh tüüpiline hall rutiin.

Üks selline kärgatus terveks päevaks andis ikka jõhkra laengu. Järgmisel päeval oli tunne nagu oleks nädala kuskil olnud. Keha veel valus kange, värsked emotsioonid, mõnus, kuid droogide ja alkoga kaasnevaid kõrvalmõjusid pole. Siiani veel annab tunda.

See on näide. Ei pea ju midagi sama tegema. Tee midagi elust väljaspool. Ei pea olema kallis, keeruline ega raske.

Lihtne näide. Võtad 3 sõpra ühes, iga üks viskab 37.25 rutsi, ostate Rootsi kruiisi. Odavõlled laevast või kaasa, väike tinapanek. Koha peal saun, vene resto, muud üritused. Kes tahab läheb maale Rootsis, kes ei taha, peab pohmakat kajutis.

Hea lihtne. Kaasa ainult seljakott. Viskad kajutis maha ja 2 päeva pärast võtad seljakoti, tuled tagasi mandrile ja oled kui uus mees. Selle aja sees ei ole sul netti, läpparit ega tahtmistki olla. Ja kogu hind paar sotti eurot, kui sedagi, aga emotsioon, väärtus ja laeng - nädalateks. Hindamatu.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Mul on tunne, et neid kenasid ravimeid kirjutatakse ikka väga kergekäeliselt välja. Selle asemel, et teha korra igapäevaelust paus, haaratakse valge topsik sahtlist.

Toon näite. Laupäevane KL õppus oli mu jaoks hullema efektiga, kui üks kõva jooma. Polnud kaua jälle kuskil käinud, netis olnud, väike läbipõlemine kui hallatav. Noh tüüpiline hall rutiin.

Üks selline kärgatus terveks päevaks andis ikka jõhkra laengu. Järgmisel päeval oli tunne nagu oleks nädala kuskil olnud. Keha veel valus kange, värsked emotsioonid, mõnus, kuid droogide ja alkoga kaasnevaid kõrvalmõjusid pole. Siiani veel annab tunda.

See on näide. Ei pea ju midagi sama tegema. Tee midagi elust väljaspool. Ei pea olema kallis, keeruline ega raske.

Lihtne näide. Võtad 3 sõpra ühes, iga üks viskab 37.25 rutsi, ostate Rootsi kruiisi. Odavõlled laevast või kaasa, väike tinapanek. Koha peal saun, vene resto, muud üritused. Kes tahab läheb maale Rootsis, kes ei taha, peab pohmakat kajutis.

Hea lihtne. Kaasa ainult seljakott. Viskad kajutis maha ja 2 päeva pärast võtad seljakoti, tuled tagasi mandrile ja oled kui uus mees. Selle aja sees ei ole sul netti, läpparit ega tahtmistki olla. Ja kogu hind paar sotti eurot, kui sedagi, aga emotsioon, väärtus ja laeng - nädalateks. Hindamatu.
            Krt annab otsida 3 sõpra. Leiaks ühegi oleks juba kõva. Ma arvan meeste puhul ei pea see paika,et kergekäeliselt. Usun arstidel readid paigas,et mehed naljalt arsti juurde ei jõua ja sussutamist/stoitsismi pole vaja enam hakata jagama-kui meessoost isik nii kaugele juba jõudnud.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Krt annab otsida 3 sõpra. Leiaks ühegi oleks juba kõva. Ma arvan meeste puhul ei pea see paika,et kergekäeliselt. Usun arstidel readid paigas,et mehed naljalt arsti juurde ei jõua ja sussutamist/stoitsismi pole vaja enam hakata jagama-kui meessoost isik nii kaugele juba jõudnud.
              Kajuti näitel, ei ole vahet, kas kolm või 1 sõber või üksinda. Hind on reedeti €149 (muidu €89). Lihtsalt, mida rohkem sõpru, seda rohkemate vahel saad ühekordse kulu, milleks on kajut, jagada.

Sama kehtib ka sauna kohta. Rääkides saunast, siis Baltic Queeni saun on kõige kõvem saun, kus ma eales käinud. Seal annab vist efekti, et saun mere all või merepiiriga tasa.

Ja ei pea olema nii kinni ühes asjas. Tõin näite. Toon teise näite. Naxeri ja bandega käisime eelmine suvi idas. Lihtne kaevandusmuusemi külastus, mõtlesime teha ka matka, aga kuna muuseumis läks suht kaua, siis matk jäi ära, vaid jätkasime šaslõkiga.

Terve päev sisustamist. Täiesti eemal. Väga huvitav ja väga soodne. Ainus kulu: muuseumipilet + bensiin + šašlõkk. Pole kallis, aga väga lõbus ja terve päev sisustatud. Just see osa tähtis, et saad eemale kõigest ja kõigist, mis on igapäevane.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Rääkides viimasest - meeste puhul paika pidamises osast. Küsin siis niipidi, et kuidas siis kunagi sai? Mina arvangi, et inimesed on läinud liiga üksluiseks ja mugavaks. Lisaks üks mugavus on võtta ka tablett, kui mugavuststoonis korra väljuda.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Ega tõsi ta on ,et eemale oleks vaja. Üle aasta elanud rutiinis kus on iga vaba hetk pokker/solverid/lapsega aeg. Pole mingeid väljas käimisigi sõpradega. Sest kui vaba aeg siis tunne ,et peaks õppima ,või mängima-või muud produktiivset tegema mis toob raha sisse. Ja kui tõesti ei tegele ühegi eelmainitud asjadega,siis lähen trenni,või vedelen niisama diivanil-ei kutsu kuskile õlut minna lakkuma.
                  Edit: ühe korra käisin tõesti pulmas ja paar sugulaste sünnipäeva-aga need ei andnud seda "eemale saamise" effekti
                  Last edited by Söönlusikast; 11.11.24, 13:16.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Rääkides viimasest - meeste puhul paika pidamises osast. Küsin siis niipidi, et kuidas siis kunagi sai? Mina arvangi, et inimesed on läinud liiga üksluiseks ja mugavaks. Lisaks üks mugavus on võtta ka tablett, kui mugavuststoonis korra väljuda.
                    Ma olen terve elu veetnud mugavusstsoonist väljas :D

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Sai ikka või ? Ma arvan paljudel pole vanaisa,nii mõnigi jõi ennast surnuks(kunagine antidepressant)

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Leidsin muidu hea dieedi snäki, proovi neid kaloreid sealt sisse panna endale :

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Hea dieedisnäkk on üldse mitte mingi snäkk. Mul ntx nii,et kui kodus miskit pole,siis pole ka mingit häda-ei lähe ala juustu,või võileiba närima siis,ammugi ei lähe poodi. Jama siis,kui kapis on mingeid asju naisel ostetud.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

1,5mln scofield polegi nii hull kui 60$ krõpsupaki eest,mis ajaks rohkem nutma

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

1,5mln scofield polegi nii hull kui 60$ krõpsupaki eest,mis ajaks rohkem nutma
                              Polnudki väga hull krõps. Ükskord tellis naine mulle ühed 3* kana tiivad ja palus veel vürtsikamaks teha, sõin 2tk ära ja päris raske oli olla. Naine võttis mini ampsu ja läks veidi paanikasse :D

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Sai ikka või ? Ma arvan paljudel pole vanaisa,nii mõnigi jõi ennast surnuks(kunagine antidepressant)
                                Kui me võtame aluseks näiteks USA alkotarbimise aastatael 1850 - 2022, siis pigem on see viimastel aastatel tõusnud ja mingeid märkimisväärseid langusi ei ole olnud. Pigem 70ndatel oli korraks tõus.

Alcohol consumption among the US public is at a relatively similar rate in the 21st century as it was in the nineteenth.

Lisaks ma ei taha vaielda, sest mul puudub pädevus, kuid meie ajastu vanaisad elasid üle selle perioodi, kus suitsetamine oli väga popp. Taaskord USA näitel, suitsetas 50-ndatel 40% elanikkonnast, nüüd 10%. Seega äkki "surma" põhjused olid teised?

This page details the decrease in cigarette and other tobacco use rates among adults and youth, including current use, quitting, and average daily cigarette consumption.

Seega, mina ei paneks neid asju päris kõike ühte patta, et siis otsiti abi pudelist. Pudeliabi otsijaid, nagu drugjunkisid on kogu aeg olnud ja jääbki olema. Kui mugavustablettide kasutajad on uus nähtus.

Võtame veel lihtsamaid näiteid. Ozempic kaalulangetuseks. Selle asemel, et vaadata, mis tehakse, minna mugavuse järele. See töötab, kuid mis on lõpptulemus? Ma ei oska öelda. Puudub pädevus, kui vähemalt arusaam, et soovitakse väga kiirelt leida mugavusi erinevatest tabletiddest.

Lahendused võivad olla teised.

Comment

Working...