MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: MTT ja Tinderi grind

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Irv, jup.
    Aga näed, kust oleks veel kroonikal olnud võtta kurba pilti raadikust ....

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Kui ta nii asju jagab, siis ta võiks sellest "lähedasest vennast" jagada ka seda "pisiasja", mitu süsti tegi. Vähe kahtlaselt palju neid sureb.

Mul jälle kaks "tuttavat" 40ndatest naisterahvast, kellel mõlemal turbovähid. Ühine nimetaja on neil see, et nad oleksid võinud end vist surnuks ka süstida (3 süsti mõlemad teinud) ja aasta lõpuks neid tõenäoliselt enam pole.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

See kuu olen täiesti vabalt võtnud, mänginud nagu rec pl teinud liigasi ja satikaid. Isegi täitsa mõnus oleks peale tööpäeva arvuti lahti teha ja õlle kõrval neid eestia asju teha. Downside praktilsielt pole.
        Mängin-mängisin 2 liigat.
        Kolmevõistlus-olen vist 1 ära jätnud, 1 etapi ka võitnud, aga top10-st kaugelt väljas. Kudiagi need flipid ei tule minu poole. Aga alla veel ei anna.Üritan lõpuni panna.
        Balti liiga optibetis-tänasega lõppes ära ja olen seal top10 piirimail. Täna sain 3-koha(ca 250mängijaga viiamsel etapil), aga eks näis kas top10-sse jõuan selle tulemsuega rankingus
        Olen veidi mõelnud ka asju kudias organiseerida ja olen mõelnud, et livest täiega loobuda. Mängin ainult satikalt saadud asju või siis ülemaksega asju. Nagu tsiteerides Ottomari-Kings pole beaditav...
        Lihtsalt nühkida 15-20% rakega asju enda taskust ja flipata tundub suht pointless ajakulu. Teen ajaga midagi muud. Otsin tööd vms...

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
          See kuu olen täiesti vabalt võtnud, mänginud nagu rec pl teinud liigasi ja satikaid. Isegi täitsa mõnus oleks peale tööpäeva arvuti lahti teha ja õlle kõrval neid eestia asju teha. Downside praktilsielt pole.
          Mängin-mängisin 2 liigat.
          Kolmevõistlus-olen vist 1 ära jätnud, 1 etapi ka võitnud, aga top10-st kaugelt väljas. Kudiagi need flipid ei tule minu poole. Aga alla veel ei anna.Üritan lõpuni panna.
          Balti liiga optibetis-tänasega lõppes ära ja olen seal top10 piirimail. Täna sain 3-koha(ca 250mängijaga viiamsel etapil), aga eks näis kas top10-sse jõuan selle tulemsuega rankingus
          Olen veidi mõelnud ka asju kudias organiseerida ja olen mõelnud, et livest täiega loobuda. Mängin ainult satikalt saadud asju või siis ülemaksega asju. Nagu tsiteerides Ottomari-Kings pole beaditav...
          Lihtsalt nühkida 15-20% rakega asju enda taskust ja flipata tundub suht pointless ajakulu. Teen ajaga midagi muud. Otsin tööd vms...
          Sa käid tööl ka?!?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Sa käid tööl ka?!?
            Toodzi ja Leitsiga töötab Grossis ja Maximas.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Toodzi ja Leitsiga töötab Grossis ja Maximas.
              Kas leits ei olnud kolleeg sul mitte?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Kas leits ei olnud kolleeg sul mitte?
                Kahekoha peal töötab. Ta juba 2013. aastast Maximas karjääri teeb:https://foorum.pokkeriprod.com/showt...ima#post555393

https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post499889

https://foorum.pokkeriprod.com/showt...ima#post467335

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

BPL tuli meeldiv üllatus. Viimane etapp ikka andis nii palju punkte, et tõusin lausa 3-ks. Poleks seda oodanud. 1000$ abiks https://gyazo.com/564f4f8ce03e2c37c616000ee748305e
                  Mängin seda Betsafe live. Ilmselt kõiki turkasi, sest seal igal võitjal vist pakett välja pandud. Sain ka sinna 2x maini piletit(Investeering vist oli 3x5$). Üks asi mida ma meie satikatelt olen avastanud 3-handed ja hu-d ikka ei osata üldse mängida.

Mõtlen siin hakata streameriks ja youtuuberiks. Päeval mängin. Privador SHOW! Otseselt kellegagi eikonkureeri. Sisu tootma.Lihtsalt midagi polegi teha. Maailm liigub selles suunas. Ka pokkerimaailm. Võtame need Pretrangelod,Bencb ,Holzid. Kes loonud nt oma õppeplatvormid. Sry suur raha tuleb ju äridest. Mingi tonnised subsciptionid...Pokker on selline 0% roiga tikumine, et olla pildil
                  Last edited by privador; 17.04.25, 08:19.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

BPL tuli meeldiv üllatus. Viimane etapp ikka andis nii palju punkte, et tõusin lausa 3-ks. Poleks seda oodanud. 1000$ abiks https://gyazo.com/564f4f8ce03e2c37c616000ee748305e
                    Mängin seda Betsafe live. Ilmselt kõiki turkasi, sest seal igal võitjal vist pakett välja pandud. Sain ka sinna 2x maini piletit(Investeering vist oli 3x5$). Üks asi mida ma meie satikatelt olen avastanud 3-handed ja hu-d ikka ei osata üldse mängida.
                    Oled garanteerinud endale väikse uudistelõigu hannese ja ranka saidil

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Krt viimastel päevadel ikka väga vähe olen mänginud. Lihtsalt ei huvita pokker. Vb süüdi selles ka ilusad ilmad.Paneb lausa ennast muretsema. Sest tean väga hästi kui sa vastumeelselt laudadesse lähed siis sa ei mängi A mängu vaid pigem B v C mängu. Sul on savi, isegi loodad, et saad turkalt välja kudiagi mingi cooleriga.
                      Vähese pokkeriga on toiutmine läinud paremaks ja suudan päris ilusti hoida. Jälgin pida suhu pistan.
                      Jooksuga aga kehvasti. Mõtlesin, et peab juba vahepeal arsti juurde minema. Kui ikka tippvormis teen ilusti 10km ringi. Siis olen nüüd alustanud 1,5km,2km. Ok eile tuli juba peaagu 5km ära. Võhma üldse polnud ja tunned isegi, et lõpuni ei saa hingata ja lagunen ära kui veel sammu teen.
                      Last edited by privador; 20.04.25, 09:54.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kas talvel käisid jooksmas? Või olid nii öelda puhkusel ja alles nüüd avasi hooaja? Kui viimane, siis ma ei muretseks.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ja näiteks mina. Ma talvel nädalas vähemalt kaks-kolm korda käisin jooksmas ja nii iga nädal. Lindi peal. Ei jooksnud kilometraazi, vaid aega - 21 minutit, et hoida toonust. Kuna masin on kalibreerimata, siis näitab ta distantsi ja kiiruse kohta aiateibaid. See selleks.

Nüüd tulid head ilmad ja see nädal käisin väljas jooksmas kaks korda. Kui välihooaja lõppedes oli mul kilomeetri aeg 5 minutit, siis vaatamata sellele, et ma talvel jooksmas käisin iga nädal, on välitingimistuse kilomeetri aeg kukkunud 5m30s peale.

Ja vaatamata pidevalt treeningule peale esimest jooksu ja siiani on piimhappes valusad osad säärelihased, kintsu - ja tuharalihased ning isegi kõhulihased.

See kõik viitab sellele, et sisetingimustes ei ole võimalik normaalset jooksu 1:1 imiteerida. Töötavad teised lihasgrupid ja seetõttu maastikule naastes võibki näha kehvemaid tulemusi. Need on siis minu kogemused.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Krt viimastel päevadel ikka väga vähe olen mänginud. Lihtsalt ei huvita pokker. Vb süüdi selles ka ilusad ilmad.Paneb lausa ennast muretsema. Sest tean väga hästi kui sa vastumeelselt laudadesse lähed siis sa ei mängi A mängu vaid pigem B v C mängu. Sul on savi, isegi loodad, et saad turkalt välja kudiagi mingi cooleriga.
                            Vähese pokkeriga on toiutmine läinud paremaks ja suudan päris ilusti hoida. Jälgin pida suhu pistan.
                            Jooksuga aga kehvasti. Mõtlesin, et peab juba vahepeal arsti juurde minema. Kui ikka tippvormis teen ilusti 10km ringi. Siis olen nüüd alustanud 1,5km,2km. Ok eile tuli juba peaagu 5km ära. Võhma üldse polnud ja tunned isegi, et lõpuni ei saa hingata ja lagunen ära kui veel sammu teen.
                            Kui mängid B/C mängu ,või lausa tahad välja lennata...ma joonistasin sulle pildi,võid välja printida ja seinale kleepida monitori taha. Äkki aitab.
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Ma saan aru, et hooaja algus. Aga eelmised hooaja algused ikkagi olnud paremad. Kindlasti pole 1.5-2km alustanud. Pigem 4-5km ja tipp olnud suvel nii 7-8km-10km. Aga jah eks peab järjepidev olema. Isegi kui sitt tunne, siis siegi käimine-jooks vaheludmisi aitab toonust hoida.Selle asemel, et täna ei lähe.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ma saan aru, et hooaja algus. Aga eelmised hooaja algused ikkagi olnud paremad. Kindlasti pole 1.5-2km alustanud. Pigem 4-5km ja tipp olnud suvel nii 7-8km-10km. Aga jah eks peab järjepidev olema. Isegi kui sitt tunne, siis siegi käimine-jooks vaheludmisi aitab toonust hoida.Selle asemel, et täna ei lähe.
                                Sa ikka tead, et inimene pärast 40 eluaastat hakkab vaikselt "lagunema"? :) Ära unusta, et ka sina oled inimene ja ka sina oled 40+. Seega eelmisi aastaid vähem võrrelda...

Comment

Working...