MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

GTO ehtne näide. Ma avan ctf 13bb TT-ga. Peab ju MR alustama GTO ütleb!. Bb callib flop A38. 30% ta call . turn 7 Ta nüüd donkab. Donka donka sul ju A-d pole. River2 betib uuesti, ma call (tean, et olen beat aga huvi pärats tahan ta kätt näha). Näitab AJo!!! Tüüp ei julgenuds ellega siegi shoveda...
    Ehk siis tihti, kui arvad, et tal ei sa aju A-d olla, et iga A-ga ta jammib...siis näeb saab kõike olla...

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
      GTO ehtne näide. Ma avan ctf 13bb TT-ga. Peab ju MR alustama GTO ütleb!. Bb callib flop A38. 30% ta call . turn 7 Ta nüüd donkab. Donka donka sul ju A-d pole. River2 betib uuesti, ma call (tean, et olen beat aga huvi pärats tahan ta kätt näha). Näitab AJo!!! Tüüp ei julgenuds ellega siegi shoveda...
      Ehk siis tihti, kui arvad, et tal ei sa aju A-d olla, et iga A-ga ta jammib...siis näeb saab kõike olla...
      Kui ma sind nägupidi ära tunneks ma tuleks sind lives Ax pre flattima

Edit : Muidu CO TT 13bb deep peaks raise ja shove olema sama EV, ehk tee mäng lihtsalt ja küta sisse
      Last edited by Kakahirmutis; 10.10.24, 17:38.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Kui ma sind nägupidi ära tunneks ma tuleks sind lives Ax pre flattima

Edit : Muidu CO TT 13bb deep peaks raise ja shove olema sama EV, ehk tee mäng lihtsalt ja küta sisse
        Mina googeldasin Privador ja leidsin ta kohe üles. Keegi Sector Privador

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Kinnituseks soovitan teha Tinderi, paned naiseks end ja hakka swipema. Küll varsti ekraanile libiseb selline mees. Siis võid olla kindel, et tema. Välistamiseks tee seda kuskil kasiinos, kus on ka privador mängimas ja pane distantsiks näiteks 1 kilumeeter.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Kinnituseks soovitan teha Tinderi, paned naiseks end ja hakka swipema. Küll varsti ekraanile libiseb selline mees. Siis võid olla kindel, et tema. Välistamiseks tee seda kuskil kasiinos, kus on ka privador mängimas ja pane distantsiks näiteks 1 kilumeeter.
            Tegelikult on lihtsam, WinTV ajal astud laua peale ja hüüad täiest kõrist PRIVADOR, kes vaatab see ongi.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Tegelikult on lihtsam, WinTV ajal astud laua peale ja hüüad täiest kõrist PRIVADOR, kes vaatab see ongi.
              Kas sa reageeriks kakahirmutisele samamoodi nagu taavile?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ei. See Tinder on kõige parem. Istud lauda maha ja võtad selle tinderi lahti. Siis vaatad mehe pilti, siis lauda - kas on keegi sarnane mees lauas. Pole, siis swiped. Siis vaatad uuesti jne.

Ma arvan, et isegi, kui keegi üle õla näeks, et sa seal lauas mehi swiped tinderis, ei mõtleks imelikult....

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ega see karjumine seal Chesteris eriti hull polegi, arvestades, et lauas on seksi pakutud (tegelt lauaväliselt - ettepanek tehti, et peldikus ikkagi) kui ka perset näidatud. Mis see väike räuskamine ikka ole. Elatakse üle.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                    Kas sa reageeriks kakahirmutisele samamoodi nagu taavile?
                    Taavile ei reageerikski et äkki teine Taavi kuskil, aga vot kakahirmutisi, neid on küll aint üks. (Võibolla 2, keegi kunagi varastas mu nime ära)

Muidu ikka vahest kuulen et teises lauas räägitakse mingist Kakahirmutisest

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Taavile ei reageerikski et äkki teine Taavi kuskil, aga vot kakahirmutisi, neid on küll aint üks. (Võibolla 2, keegi kunagi varastas mu nime ära)

Muidu ikka vahest kuulen et teises lauas räägitakse mingist Kakahirmutisest
                      Eks seal ennegi mõned mehed kuulnud, kuidas ikka tema sitakate õpped on abiks olnud. Uus viirus levimas vist...

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Eks seal ennegi mõned mehed kuulnud, kuidas ikka tema sitakate õpped on abiks olnud. Uus viirus levimas vist...
                        Mingi kõhu viirus mis paneb sind JTo bluffima.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Mäletan ühte head GTO lugu. Naxer tuhnis ka tabelites. Läks kohe rind kummis pargi turkale mingi 30 eurone vms. Siis situatsioon oli järgmine co avab Rikard callib Sb ja Naxer jammib 40BB! QJs
                          Nu see tabeli shove-profit jne...Rikard mõleb mõtleb.rähmab käega call AQ!..Naxer out. Kas siis Rikard sb pealt ei 3 betigi vä! oli hämminguses.Nii nit ei saa olla!

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Mäletan ühte head GTO lugu. Naxer tuhnis ka tabelites. Läks kohe rind kummis pargi turkale mingi 30 eurone vms. Siis situatsioon oli järgmine co avab Rikard callib Sb ja Naxer jammib 40BB! QJs
                            Nu see tabeli shove-profit jne...Rikard mõleb mõtleb.rähmab käega call AQ!..Naxer out. Kas siis Rikard sb pealt ei 3 betigi vä! oli hämminguses.Nii nit ei saa olla!
                            Mis ajastust see gto ? Mul samalaadsed naxerid blindidel ma flatin iga päev top range.
                            Edit:sb ma siiski ei hakka oop passiivselt floppi mängima multiway AQ.Btn pigem "induced" "surnud" rahana.
                            Last edited by Söönlusikast; 10.10.24, 20:38.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                              Mis ajastust see gto ? Mul samalaadsed naxerid blindidel ma flatin iga päev top range.
                              rofl@ samalaadsed naxerid :D

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

https://m.youtube.com/watch?v=OCRsh-7jWjc Päris huvitav ICM. Mulle tunduva KK jne foldimused hullumeelsetena, aga head vaatamsied. Arvan, et ei arvestada future ICM.
                                Jah sa kaotad "EV" kui teed flipi, aga kui võidad flipi, saad suureks ja "varastad" ev tagasi.

Comment

Working...