MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Arvan seal oluline vahe. Kui tõesti valin nn "laboritingiimused" . Jooksen metsarajal mingi 7min/km, siis ilmselt see peaks tervisele olema väga hea. Aga reaalselt ikka ju üritad piire nihutada. Tahad ikka võistlusel kuskil pildituks joosta mingi isikliku rekordiga ja see ikka juba risky business. Ja sellise 7min rabajookusga sa ei arene. Vaja teha kiirendusi, fartlekki, sprinte-see paneb km kiiremini jooksma. Vahpeal passisin niisama. Oli isegi mõte, et teha 2x päevas trenni. Unistus oli 10k alla 45minuti joosta. Aga see eeldab paljude asjade kokkulangemist. Dieet-edukas trenn-terve olek jne

Huvitav ka see, et kõik rekordid olen jooksnud nii, et esimene pool täie rauaga ja teine pool kannatan ja taarun, kas jõuan lõpuni. Samas treener ikka soovitab esimene pool rahulikumt panna ja teine pool siis panna. Kuidagi see rahulik alustamine minu puhul ei toimi, ma ei saa seda aega tagasi ja kiiretsi alustades ilmselt ma "aurude" tõttu veel ei kustu täitsa ära ja tempo suht rahuldav.
    Last edited by privador; 03.09.24, 19:15.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Ma oktoobrist üritan nüüd ka MTT-si grindima hakata. Otsin tuba, kus paremad tingimused. Millegipärast motile mõjub hästi kui tuba pakub mingit lisaväärtust-mtt leaderboard, kõvat rakebacki
      Ka soft pole vähetähtis. Mõne softig lihtsalt pole sellist "keemiat" nagu naisterahvad ütlevad.

Ja ilmselt eismest korda elus https://www.pokernews.com/tours/ept/...ance/chips.htm 50k osalevad 3 eestlast. Äkki tuleb mingi live ka sellest. 100k igatahes oli.
      Early birds will be given an extra incentive as 50% of the entry fee will be refunded for any player who registers in advance and takes their seat before the tournament begins

Arevstades, et rake on päris väike+seal ikka ärimehi kohe mitu tükki. ROI võib sal crusheritel küll 20% olla.
      Last edited by privador; 03.09.24, 21:05.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Ma oktoobrist üritan nüüd ka MTT-si grindima hakata. Otsin tuba, kus paremad tingimused. Millegipärast motile mõjub hästi kui tuba pakub mingit lisaväärtust-mtt leaderboard, kõvat rakebacki
        Ka soft pole vähetähtis. Mõne softig lihtsalt pole sellist "keemiat" nagu naisterahvad ütlevad.

Ja ilmselt eismest korda elus https://www.pokernews.com/tours/ept/...ance/chips.htm 50k osalevad 3 eestlast. Äkki tuleb mingi live ka sellest. 100k igatahes oli.
        Early birds will be given an extra incentive as 50% of the entry fee will be refunded for any player who registers in advance and takes their seat before the tournament begins

Arevstades, et rake on päris väike+seal ikka ärimehi kohe mitu tükki. ROI võib sal crusheritel küll 20% olla.
        Kõva rakebacki mtt grinder küll kuskilt ei saa.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Kõva rakebacki mtt grinder küll kuskilt ei saa.
          Jah, sa võtad oma 11$ turna, maksad 1$ rake ja passid tunde.
          Turnades võiks inimesi vähemaks võtta, no ütleme et 3 max, chippe on ka liiga palju, võiks olla 300 ja et oleks suurem mott mängida loosiks 1x1000st suurema fondi. Saad sina oma mängud kiiremini tehtud ja network saab su reigi kiiremini kätte.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Jah, sa võtad oma 11$ turna, maksad 1$ rake ja passid tunde.
            Turnades võiks inimesi vähemaks võtta, no ütleme et 3 max, chippe on ka liiga palju, võiks olla 300 ja et oleks suurem mott mängida loosiks 1x1000st suurema fondi. Saad sina oma mängud kiiremini tehtud ja network saab su reigi kiiremini kätte.
            +1 ,levelid võiks ka olla 1 minut

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Sitaks geniaalsed ideed ju. Ma siis hakkaks ka koheselt turnagrindierks. Ainuke asi, et need lühikesed tasemed ei meeldiks. Noh meeldiks, kui fond oleks väike, aga see tasemete pikkus võiks natuke pikem olla, kui fond suurem on. Geniaalne.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Sitaks geniaalsed ideed ju. Ma siis hakkaks ka koheselt turnagrindierks. Ainuke asi, et need lühikesed tasemed ei meeldiks. Noh meeldiks, kui fond oleks väike, aga see tasemete pikkus võiks natuke pikem olla, kui fond suurem on. Geniaalne.
                Seal muidugi see jama,et ükshetk hakkavad regularid jälitama. Ei saa sitalegi minna,regularid ootavad ukse taga.
                Hakkad unes ka neid regulare nägema.
                Last edited by Söönlusikast; 04.09.24, 06:13.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Seal muidugi see jama,et ükshetk hakkavad regularid jälitama. Ei saa sitalegi minna,regularid ootavad ukse taga.
                  Hakkad unes ka neid regulare nägema.
                  Tegelt see hea, kui jälitavad. Teinekord, kui näiteks peaks "#ERROR" juhtuma, siis on hea kohe reksilt pappi (paberit) küsida.

#ERROR
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Vaatan praegu Müüri blogi. Päris huvitava GTO-artikliga välja saanud. Arvan, et 20BB MTT avangud, 3betshoved, callid peaks olema nagu raudpolt MTT-mängijal selged, sest enamus ka live-turnades olemegi sela tsoonis. Win-TV-l isegi võib keskmine stakk 10BB mullis liikuda!
                    Nt huvitavad ranged HJ 17BB deep. QJs shove, A8s openshove. Ja mis veel huvitav palju LIMPIMISRANGE.
                    Nt. a2s,a7s,T8s samas peab ka KK,AKs,AQs limpima aeg-ajalt. Väga huvitav. Paljud kohe lives ütleks, et fish näe limbib!

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

ilma hea põhjuseta ei peaks küll limpimisrange oma mängu sisse tooma, eriti veel lives. Aga ma ei ole ka pokkeristaar

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Mulle ei meeldi et paljudes spottides GTO järgi shove range on balansseerimata et top range alati avad aga siis shipid ala 33-99, AQo, AJo, AXs, QJs, KQs jne ehk alati on shove järgi teada et sul on keskmine range. Ehk mängid üpriski face up.

Teiseks cappid enda range postflopiks ka ära.
                        Last edited by Kakahirmutis; 04.09.24, 09:41.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

ilma hea põhjuseta ei peaks küll limpimisrange oma mängu sisse tooma, eriti veel lives. Aga ma ei ole ka pokkeristaar
                          Lugesin ka hommikul selle artiklit ära ja täpselt samad mõtted.

Tegelikult mulle need GTO mehed meeldivad, sest nad teevad pokkerit osalt lihtsamaks.

Teatud pundi loomuses ongi limpida ja muuseas ka callida. Vahepeal nad ei saanud limpida, sest mingil perioodil limpi peeti nõrga mängia märgiks, kuid nüüd enam mitte ja nad on taaskord limpima hakanud. GTO-rangedest ei tea nad mitte midagi.

Teine näide on BB mäng, kus on hakatud väga laialt mängima. Kui ranget ei tea ja oskusi pole, siis BB-l ehk OOP liiga lai tõmblemine on ainult kasuks.

Peale kõike selle on postflop panuste suurus alla läinud ja kui leidub see GTO kopeerija, kes tegelikult midagi rangedest ei tea, siis ta limp-callib ja flatibki BB-lt liiga nõrga ning tasakaalustamata rangega, mida saab odavate cBetidega maha võtta. Ja mängija ei oskagi kahtlustada, et teda ekspluateeritakse ja teine osa mängijates, kes päris tabeleid kopeerib, ei oska ekspluateerida.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Jah su käsi jah mingil määral face up, aga point vist selles, et sul raske callida nt HJ shoveb 17BB QJs, sul Ajo ja istud CTF. Ma nüüd ei tea tabeli järgi, aks see call, aga see rõve spot-sul ka inimesi taga veel, kes võivad ärgata nt AK-ga Teiseks neid rnge eriti ei saa rakendada, sest meie live turnadel sellise stakiga on juba ICM lähedal, ehk teine dünaamika. Limpimine oleks huvitav live-s teha, kui tahad inimeste päid sassi ajada. Aga neti grinderina kui 20 lauda ja seal limbid seal annab ikka kõvasti lisatööd, sest enamus korrad istud postflopis ja nuputad, aks seal õhuga riveris sisse toppida.

Natuke ka sellest kõmu tekitanud highrollerist

50K rake on 1000+490 ehk ca 3%. Reeglites on kirjas, et early birdid saavad 50% tagasi. Seega rake on siis kas 2% v 1,5%. Arvestades, et seal päris mitu ärimeest, field pole suur. Ehk siis päris mängitav ja plusEV olukord top regidele. Arvestades, et mingi Pargi regz maksab mingit 20% rake!!
                            Kuskil podcastis käidi välja ka number top regid saavad ehk 20% roi-d. 10K EV-d 2 päev mängimise eest pole paha!
                            Last edited by privador; 04.09.24, 10:00.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                              Aga neti grinderina kui 20 lauda ja seal limbid seal annab ikka kõvasti lisatööd, sest enamus korrad istud postflopis ja nuputad, aks seal õhuga riveris sisse toppida.
                              Kas mina olen millestki valesti aru saanud? Parandage mind, kui mina väidan, et GTO-strateegiat kasutades tuleb kõikidel tänavatel mängida õigesti.

Ei ole nii, et näiteks, kui pead limpima 80% ajast ja all-in minema 20% ajast ning kui need ära teed, siis oledki halvimal juhul 0EV. Ei ole. See aeg, kui sa limpid ja jõuad postflopi, pead ka täpselt ja õigesti mängima, vastasel juhul pole sellest kasu.

Jah. PF võid olla vägistamiskindel, kuid sellest on vähe abi, kui postflopis on suured lekked.

Kas ma eksin? Range on ju terviklik ja iga tänava suhtes ning kui suudad preflopist-riverini, alles siis saab rääkida perfektsest GTO-st ja alles siis maksab seda ka päriselt imiteerida ning sedagi ainult mängudes, kus sa muidu eelist ei tunneta.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Kas mina olen millestki valesti aru saanud? Parandage mind, kui mina väidan, et GTO-strateegiat kasutades tuleb kõikidel tänavatel mängida õigesti.

Ei ole nii, et näiteks, kui pead limpima 80% ajast ja all-in minema 20% ajast ning kui need ära teed, siis oledki halvimal juhul 0EV. Ei ole. See aeg, kui sa limpid ja jõuad postflopi, pead ka täpselt ja õigesti mängima, vastasel juhul pole sellest kasu.

Jah. PF võid olla vägistamiskindel, kuid sellest on vähe abi, kui postflopis on suured lekked.

Kas ma eksin? Range on ju terviklik ja iga tänava suhtes ning kui suudad preflopist-riverini, alles siis saab rääkida perfektsest GTO-st ja alles siis maksab seda ka päriselt imiteerida ning sedagi ainult mängudes, kus sa muidu eelist ei tunneta.
                                Ega jah see huvitav küsi,mus et võid pre teha kuulikindlaks, aga kas see eeldab, et ka postflopis
                                PEAD MÄNGIM korrektselt edasi., et sellest tolku oleks Nt limbid 9Ts HJ BB chekib. Flop A52, et paned seal tuimalt 3 kuuli vms? See sama nagu Tinderis, et võid seal head pildid teha ja chatis imalat juttu teha, aga kui kohtumisel oled äpu ära closeda ei oska, siis oled suht alguses.

Comment

Working...