MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Pigem jah ta mõtles kogu paketile. Riietus, sõbralikkus, psühholoogia jne

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Ma arvan sellised mehed teinud ka muud tööd juurde. Kuidas sa riides oled,mis juttu sa räägid,kuidas kaarte hoiad,kuidas chippe käsitled. Vb tõesti minutiga võimalik päris hea pilt suure kogemuse pagasiga ette saada endale.
      Kui ikka Aegaon kell käe peal, siis ei maksa jamada....

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Ja tintsi kohta küsimus. Paljudel deitidel käinud siis oled? Pigem harva või järjekord ukse taga?
        30-40 äkki. Kuskil läks järjekord segamine.
        Naljakas on, et selle käigus ise ka arenen. Nt saan aru, et ma saan korvi ilmselt(st ei saa teisele datele). Enne ma ei saanud sittagi aru, vastaspool naerab ja latrab jne vb isegi näitab mingit näideldud huvi ülesse.
        Teine asi, mis ma olen märganud, et datemisel mingid asjad ei tööta. Mingid kohad või tegevused on nagu edukamad.
        Kolmas asi. Kui alguses proovisin igaühega minna edasi, kasvõi juba datamise mõttes(et kuidas mingi tüüp reageerib mingile asjale vms). Et nt kui teen ettepaneku 55-aastasele naisele minu poole veini jooma , et kuidas ta reageerib. Et nt olen otsekohesem vs tiirutan ümber palava pudru jne Siis nüüd pigem ei viitsi energiat poolikutesse projektidesse sisse panna.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Poolik projekt-Vaatad, et raam enam-vähem või isegi hea., aga kogu see komplekt ja jutt väga niru. Et ma pean sundima temaga koos olema nagu vastumeelselt.
          Ühelt kuulsin nt, et pidevalt tulevad mingid jõusaali vennad ülespumbatud, aga hääl on kiledahäälne lapsehääl. Täielik turn-off. Modellivälimusega mees, aga 5 sekiga kui suu lahti teeb on turn-off. Ehk on tõesti asju, mida ei saa muuta

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Poolik projekt-Vaatad, et raam enam-vähem või isegi hea., aga kogu see komplekt ja jutt väga niru. Et ma pean sundima temaga koos olema nagu vastumeelselt.
            Ühelt kuulsin nt, et pidevalt tulevad mingid jõusaali vennad ülespumbatud, aga hääl on kiledahäälne lapsehääl. Täielik turn-off. Modellivälimusega mees, aga 5 sekiga kui suu lahti teeb on turn-off. Ehk on tõesti asju, mida ei saa muuta
            Mul on jummala pekkis siis ju :D

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Vaatasinseda highrolelrit veidi ja 6 järgi ja 2-l nt on 20BB. Ikka tundub suht turbo olevat stuktuur. Kõigil neil ilmselt tabelid kõik peas. või noh mis edge üldse jahitakse?Rake vist 10% päris pole aga...
              Või ongi eesmärk pigem hendonmobi tulemusi koguda?
              Imestan, et Laddev eestist veel esimene pole, kui pidevalt neid 25k donkaks.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Vladimir Korzinin poker player profile. Get latest information, winnings and gallery.

EPT-l keegi eestlane naljaka välimusega mängib 100k highrolelrit!

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ma algul vaatasin, et sellest "Gold Rush" disoveri seriaalist too üks kullakaevur, see parempoolsem.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Täna sain satilkat WIN-TV-le peaks juba 2 piletit seal olema, eks tuleb laupäev kohale minna. Jooksen kiirelt 10km Rahvajooksul ja siis kohe win-tv-sse
                    Esmaspäeval juba Naxeriga Maltasse.
                    Vaatasin ka veidi Müüri, aga ta kuidagi tujutult vaikselt mängis, keerasin pokerstarsi 100k live peale, näha siis mida kuidas prod mullis mängivad. Kahjuks, et seal meie mehi peal pole. Ermo Kosk 2k highrolelril ka päris deep.
                    Täna tegin jooksu, aga kaalu teemat olen arutanud. Jooksuga on huvitav asi. Kui iga päev trenni teed, siis ikka areng toimib.. Nt läksin täna jooksma-krt tunnen nagu minekut pole, et nagu seisan. Mingi hetk vaatan kella ja johaidii km aeg tuleb päris hea.Ehk siis sa ei pane tähele kui samm läheb pikemaks või sagedamaks, mis tõstab su enese teadmata kiirust.
                    Proovin peale Maltat teha tee dieedi, keegi pokkerimängija soovitas.Kes oli alla võtnud ja ma kohe küsisin, et mida ta tegi. St peale kella 6-e enam ei söö.Loomulikult keha hakkab kohe mingi 9-10 rasvast ja magusat nõudma nagu narkomaan. Selllele ta pakkkus juua teed ja kui ei aita teed nii kaua lurrbid kuni uni tuleb. Sisuliselt lähen tühja kõhuga magama. Eks näeb kuidas läheb.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ehk siis sa ei pane tähele kui samm läheb pikemaks või sagedamaks, mis tõstab su enese teadmata kiirust.
                      Jup. See ülihaige. Tunned nagu jalad oleks pakud all ja selline tönts oleks ning siis vaatad, et WTF, et tulemus vastupidine.

Palju muidu hetkel kilomeetri aeg on ja mis aega rahvajooksul sihid?

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Eile käisin jooksmas läks hästi, täna juba tunnen, et sitt olla jääb sport ära.
                        Krt aasta tagasi olin ka ühes treeninggrupis. Küsisin treenerilt, kui ma siin kõvasti trenni teeks treeningkava järgi palju mu 10km aeg oleks. Ütles, et 45min/10km vb ka 40-42m/10km. Viimasel rahvajookusul tegin ca 49min, mis ongi ca rekord. aga olen aru saanud aru ühte asja treenimises ja mida krt ei sa vältida. 1)Trenni tehes olen siiski vastuvõtlikum viirustele. Ja sisuliselt olen nädal vb ka 2 out. See tähendab seda, et see aeg kui olen out võib nullida kuu ajase töö. 2) variant on mingi nihestus jalas . See on kergem, sest siis ma olen terve ja saan vähemalt kasvõi ülakehale mingeid harjutusi teha ja töö ei lähe päris 0 vb suudan ka säilitada. Ehk kui tahta heasse vormi saada, sisuliselt ma pean kogu aeg terve olema, mis tundub suht võimatu

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Sul ka vaja marsimehe vitamiine vist.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Eile käisin jooksmas läks hästi, täna juba tunnen, et sitt olla jääb sport ära.
                            Krt aasta tagasi olin ka ühes treeninggrupis. Küsisin treenerilt, kui ma siin kõvasti trenni teeks treeningkava järgi palju mu 10km aeg oleks. Ütles, et 45min/10km vb ka 40-42m/10km. Viimasel rahvajookusul tegin ca 49min, mis ongi ca rekord. aga olen aru saanud aru ühte asja treenimises ja mida krt ei sa vältida. 1)Trenni tehes olen siiski vastuvõtlikum viirustele. Ja sisuliselt olen nädal vb ka 2 out. See tähendab seda, et see aeg kui olen out võib nullida kuu ajase töö. 2) variant on mingi nihestus jalas . See on kergem, sest siis ma olen terve ja saan vähemalt kasvõi ülakehale mingeid harjutusi teha ja töö ei lähe päris 0 vb suudan ka säilitada. Ehk kui tahta heasse vormi saada, sisuliselt ma pean kogu aeg terve olema, mis tundub suht võimatu
                            Selle haiguse nimi on vanadus.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kuigi, kui mõtlema hakata, siis ma küll nüüd ei näe mingit seost, et miks peaks aktiivselt liikuvam inimene olema haigem või vastuvõtlikum viirustele.

Jooksmine, kuni 10km, pole ka selline pingutus, mis kehale annab liigkoormust, mis omakorda võib immuunsüsteemi koormata. Teisalt jooksmine on individuaalne sport, kus ei joosta siseruumides ega olda koos, siis ka see ei saa olla põhjuseks, et haigestumise tõenäosus suureneb.

Seega ma ütleksin, et su väide "1)Trenni tehes olen siiski vastuvõtlikum viirustele", on olnud pigem juhus ja ilmselgelt igasugune paus vähendba tulemusi. Teisisõnu, kui sa poleks teinud trenni, oleksid ikka haigestunud ja tulemused oleksid veel kehvemad.

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ma ka treenides tunnen end kehvemini, nii lihas valud kui ka muud hädad, nagu keha ei taha taastuda sellest massiivsest koormusest mis talle peale panen :D 2h deadlifte, benchi, kükke jne.

Aga ma käin ainult 2x nädalas.

Comment

Working...