[MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Nja väärtust peab looma,kas siis möla kvaliteet-või siis rahaliselt mõõdetav väärtus mida publik saab. Ideaalis oleks kombo mõlemast. Stabiilsus ka muisugi.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Nja väärtust peab looma,kas siis möla kvaliteet-või siis rahaliselt mõõdetav väärtus mida publik saab. Ideaalis oleks kombo mõlemast. Stabiilsus ka muisugi.
      Lisaks ka see, et striimida ei saagi vaatajanumbrite pärast, vaid endale peab striimine meeldima. Vaatajanumbrid on teisejärguline.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Lisan veel vaatajanumbritest niiapalju, et vaatajanumbrid ei näita alati sisu kvaliteeti ega peagi seda näitama, vaid vaatajanumbrid minu arvates peaks näitama kommuuni, kes jagavad osalt samu väärtusi (võib-olla väärtus pole kõige õige sõna).

Olgu selleks väärtuseks sarnane naljasoon, huvid, tegevused, mõttemaailm, maailmavaade või muu taoline.

Aga luues striimi, et pelgalt ajada taga suuri vaatajanumbreid, siis tehnikuga Pits & Pokker on sel juhul vale väljund. Sel juhul vaatajanumbrite väljandiks oleks hoopis aeg avada OF konto või selle räigemad ekvivalendid ja alternatiivid.

Mida räigem toode sisu, seda rohkem vaatamisi. Kõik on ainult fantaasia taga. Pokkeristriimides paraku seda fantaasiat eriti ei jagu, sest piirid on väga piiritletud.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Tra. Ma ei saa pidama. Rääkides kommuunist, hakkas juba ka see ju tekkima. Ainuüksi hüüdnimi 'tehnik' viitab sellele. Poleks kaua läinud, et oleks tekkinud juba Toodzi, Win TV, Vello taoline 'bränd'.

Käis ka siin ideid läbi, et Tehnik saata Bombaysse. See oleks ju olnud täiesti tehtav, kui oleks tekkinud bränd, sest nii või naa sealsed üritused peale makstud.

Tehniku ja Ecuadori sloti ning rulligrindid, pokker.

Samuti vahevideod nagu see:

See oleks fun ja see fun ju vaikselt hakkas kuniks teadmata põhjustel lõppes...

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Ma selgitan robustsemalt. Asi pole suures vaatajaskonnas. A kui ma striimiks ntx aasta aega ja vaatajaskonna lagi ala 10 ütleme ning enamus ajast vaataks 0-1 inimest-tekiks mul lõpuks küsimus mille jaoks ma seda teen. Võin seinaga ka muliseda juba siis.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              Ma selgitan robustsemalt. Asi pole suures vaatajaskonnas. A kui ma striimiks ntx aasta aega ja vaatajaskonna lagi ala 10 ütleme ning enamus ajast vaataks 0-1 inimest-tekiks mul lõpuks küsimus mille jaoks ma seda teen. Võin seinaga ka muliseda juba siis.
              Seletan ka robustsemalt. Teedki selle jaoks, et seinaga muliseda. S.t. kui meeldib niisama seinaga muliseda, siis ongi striim sinu jaoks. Boonuseks ongi see, kui ka sein kuulab ehk leiad omale ühiseid mõttekaaslasi.

Paralleel on näiteks avalik blogi (ka siinu selle alafoorumi foorumipäevik). Kui sa teed seda seepärast, et seda keegi nii väga loeks, siis kas sellel on nii väga mõtet? Pigem teed seda siiski enda pärast ja kui keegi ka loeb ning kommenteerib, siis on lihtsalt boonuseks.

Ja tõin ka näited seepärast. Toodz, kes on striiminud aastast mine munni (tegelt aastast 2012) ehk üle 12 aasta, siis tal on 30-40 vaatajat. Veltsil paarkümmend. Ecuadoril tuli juba kümne piir täis ja hakkas ka vaikselt lojaalsus tekkima.

Eeldada rohkemat, on väga palju tahta. Samas ei ole see ka tegelikkuses vähe. Kui tahad ka miskit sulli või piskut saada (mis minu hinnangul on täiesti okei ja ootuspärane), siis peabki olema ka stabiilsus, et kõik 500 pokkerikommuuni liiget sind suuremal või vähemal määral teaks.

Selle teadmise tekkimine ei tekib paari kuuga täiesti spontaanselt striimides, vaid võtab natuke rohkem aega.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Päevikuga selgitasid jah ära juba oma poindi. Mul pu**puha kes,või kui palju seda loeb. Rääkimata,et kunagi ei kavatse ma sellega veel mingit raha saada,või feimi. Lihtsalt mugavam kui notepadi kirjutada.Boonus ongi see,et kui keegi põrgatab mõne teemaga veel ideid,siis superlux ju.

Edit: isegi kui keegi ei loeks,siis küll bingbot spider aitaks
                Last edited by Söönlusikast; 26.12.24, 11:50.

Comment

• Ecuador13
                  🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
                  • Aug 2009
                  • 730

Punishing lowstakes nits:
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Pane striimi nüüd.

Comment

• Ecuador13
                      • Aug 2009
                      • 730

Darius Mammel teeb optibetis täna comebacki EMV satikal:

#edpf
                      Last edited by Ecuador13; 15.01.25, 16:45.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
                        Darius Mammel teeb optibetis täna comebacki EMV satikal:

#edpf
                        Ouou, liige oled ikka vä?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Liikmeks hakatakse siis, kui alles ITM / pilet käes :D

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Liikmeks hakatakse siis, kui alles ITM / pilet käes :D
                            Ma tahaks teada mis rahvaturniiri parool on :D

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Ma tahaks teada mis rahvaturniiri parool on :D
                              Küsi lemonziku käest. See arvab turniiride paroole ära :D

Comment

• Ecuador13
                                • Aug 2009
                                • 730

Vahetasin ala, ja kohe heateripoiss peal, spinnisin slottidest esimese keerutusega 20 sendiga 16 euki.
                                Nagu allolevast chatist näha, siis käisin online ruleti kaudu Parkis rullitamas ka:

Ahjaa kogemata Coolbetis uimase peaga regasin mingi SNG ja tuleb välja, et ma pean mingisse Idabloki riigi päälinna oma vanad kondid vedama, sääl miski Main Event. Loodetavasti nood päälinna haikalad mind ärä süvvä -->
                                Last edited by Ecuador13; 29.01.25, 08:01.

Comment

Working...