Kusjuures HU oskus ei pea midagi headki olema et MTT HUsi võita, piisab 10-20h õppimisest ja peaks kurvist eespool olema.
Hu-s ma avastanud ammu,isegi regularidega-et nagu võib kõik prükkari visata,mida villainist teadsid ja jooksvalt vaadata mis tüüpi tendencied on. Mõni üldse jookseb lukku ja hakkab ainult limp/openshove mängima isegi 40-50bb eff
EDIT: Peale viljandi meistrikate teiskordset võitu on vana vist nii ära tõusnud, et enam meid rahatuid rotte ei lõbustagi.
Ma ei tea miks equador ei striimi. Aga keskmine vaatajaskond oli ala 4-5 inimest,ei olnud harv ka 0-1. Ma saan aru striimist ei tee laikide ja publiku jaoks. Aga kui vaatajaskond ei tõuse,siis ikka võib naha alla pugeda,et äkki kedagi ei koti. Ausalt ka ei tea ,miks vaataja nr ei tõusnud kuidagi.. ausalt huvitab isegi,kuigi igasuguseid muudatusi sai tehtud. Kas tõesti loosiratta puudumine...???
Ma ei tea miks equador ei striimi. Aga keskmine vaatajaskond oli ala 4-5 inimest,ei olnud harv ka 0-1. Ma saan aru striimist ei tee laikide ja publiku jaoks. Aga kui vaatajaskond ei tõuse,siis ikka võib naha alla pugeda,et äkki kedagi ei koti. Ausalt ka ei tea ,miks vaataja nr ei tõusnud kuidagi.. ausalt huvitab isegi,kuigi igasuguseid muudatusi sai tehtud. Kas tõesti loosiratta puudumine...???
Minu arvamus.
Striim kestis kõigest paar kuud, kui sedagi ja väga kaootiliselt - siis kui tekkis tuju, lükati pilt püsti. Kui ei eksi, siis vaatajanumber üles paaril korral üle kümne vaataja. Mida rohkemat oodata? Horde?
Minu arvates väga hea tulemus.
Või võtame võrdluse Toodzi, kes reklaamib end kui Eesti vanim striimer. 10 800 followeri, kuid vaatajaid (pokkeriturniir) umbes 40. Discordis ca. 500 kasutajat.
Või võtame sloti ja gamegrinderi "vello76" (https://www.twitch.tv/vello76 hetkel ka online), kellel ongi pidevalt 10-20 vaatajat, aga samas on aktiivne fänbaas.
Asi ongi selles, et oodata mingeid horde, on ebareaalne ootus, eriti kui pole isegi striimis tekkinud stabiilsust ja minnakse laivi täiesti lampi.
Comment