ma läheneks veits loovamalt kui puhtalt, vene PTR 6 või ala võitev mängija jne. oma sample peale vaataks (kui pole veel hud-is nö matrixeid siis teeks) bb vs sb 3b-i. See kui 3b on 6 ei ütle sulle ju pm mitte midagi. early vastu ei kolmbeti ja ja restealib metsikult ja ongi kuus koos. ma usun et ta jätab QQ,JJ 3bettimata juhul kui sa ise avad sb minimaalselt ja foldid 3betile jõhkralt antud situatsioonis.
Eino selge ja normaalne jutt.. ma lihtsalt ei nõustu sellega, et kui turnis oli 2 drawd.. fd ning k10 ja riveriks completeb üks neist ning kui ma betin 1/2 ja ta riveri üle shoveb siis see, et ma ajan rusikad püsti ja allday long callin seal oma setiga
Eino selge ja normaalne jutt.. ma lihtsalt ei nõustu sellega, et kui turnis oli 2 drawd.. fd ning k10 ja riveriks completeb üks neist ning kui ma betin 1/2 ja ta riveri üle shoveb siis see, et ma ajan rusikad püsti ja allday long callin seal oma setiga
Kui lähed turnis ck/r ja oled käe enda jaoks juba selgeks enam vähem mõelnud mis tal olla võib siis kindlasti ck/r suuremalt.
Ma arvan, et ma pigem ck/r floppi kui turni sest see on board kus mitte väga tihti aga piisavalt tuleb ck/f.
seda ma mainisin juba varem, et tean et tegin liiga väikse raise
Vot ei leia sellist kohta kahjuks su postitustest.
timz kuna tal oli read, et vastane läheb turnis agroks, siis on ju 100% mõtekam alati turnis paugutada, või mis? Lähtume ikka antud situatsioonist. Unknown vastase vastu teeks bet-bet-bet liini.
Pole ammu kirjutanud, ühesõnaga NL25 jaoks olen overrolled ja olen mitu korda näppinud NL50 aga seal on jooks nii pask ja kuna meeldib deep brm siis ronin kohe alla tagasi.. aga nüüd on lood sellised et viimased nl25 sessid on olnud täielik pask, ei foldi regi barrelitele, panen täis autopilooti ja ajan mingit paskat pre sisse.. ühesõnaga ei suuda keskenduda..
konkreetne näide mitte keskendumisest, callisin flopi shove SNAP mingi eluniti vastu http://weaktight.com/7295560 korralik spew lol
asi on enda keskendumises, pikas jooksus, kui pärast 2 nädalat tuleb igakord selline spew periood kus panen ca 4-5bi magama puhtalt selle pärast, et mängin lolli laudades läheb päris kenake summa kaduma :)
Comment